- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Ben okumuş ve yorumlamıştım aslında.Benim hüzünlü orospularım kitabını okuyan var mı? Pdf olarak indirdim de, midem bulandı ya. Pedofili var bence kitapta, çok rahatsız oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben okumuş ve yorumlamıştım aslında.Benim hüzünlü orospularım kitabını okuyan var mı? Pdf olarak indirdim de, midem bulandı ya. Pedofili var bence kitapta, çok rahatsız oldum
Her zaman bakamıyorum ben özet topiğine canım. Bakayım biBen okumuş ve yorumlamıştım aslında.
Senin arkadaşların ne güzel okuyor. Benim çevremde böyle arkadaşlar yok maalesefArkadaşım bir kitabını aldı, ben de duyuyodum. Yazarı merak ediyordum, gördüm bu tarz olacağını tahmin etmemiştim. Yani hayat kadını vs olur diye düşündüm, bu kadarı fazla geldi, şaşırdım. Arkasına, konusuna bakmadım, pdf okudum.
Amcamın 2 torunu var onlar okuyor, bazen tasviye veriyoruz birbirimize kuzenlerime veriyorum istiyorlar, geçen 3 tane verdim birine, bitirdim diyor ben normalde kitaplarıma kıyamam ama okusunlar diye veriyorum. Yeter ki sevsinler. Geri kalan 3 4 arkadaşım daha var okuyan, öyle güzel oluyo çok şükür.Senin arkadaşların ne güzel okuyor. Benim çevremde böyle arkadaşlar yok maalesef
Hamd olsun canım, sen nasılsın. Bu ayın birincisi olacağım diyorsunİyi geceler, nasılsınız?
Napoli serisinin son kitabını okuyorum, telefondan da Tess Gerritsen’ın Kemik Bahçesi’ne başladım.
Kayıp Tanrılar Ülkesi’ne devam edemiyorum, benim kızımın uyku arkadaşı oldu, neyini bu kadar sevdi bilmiyorum.
İyiyim ben canım sen nasılsın?İyi geceler, nasılsınız?
Napoli serisinin son kitabını okuyorum, telefondan da Tess Gerritsen’ın Kemik Bahçesi’ne başladım.
Kayıp Tanrılar Ülkesi’ne devam edemiyorum, benim kızımın uyku arkadaşı oldu, neyini bu kadar sevdi bilmiyorum.
Hahaha keşke olsam ama bu kitapları okumaya geçen ay başlamıştım ben bitiremedim gitti baktım okuyamaz oldum yine Tess’e başladım.Hamd olsun canım, sen nasılsın. Bu ayın birincisi olacağım diyorsun
Yaa ıssırcam onu, bir ara inatlaştık o uyuyunca aldım kitabı yatağından, gece uyandığında yokluğunu farkedip beni azarladı. Cüce cin gibi söylene söylene kitabı alıp geri yatağına götürüyordu.Onun uyku arkadaşını yerim ben
Senin yorumundan sonra okumamıştım ben hatırlarsanBen okumuş ve yorumlamıştım aslında.
Oyuu yerim yaHahaha keşke olsam ama bu kitapları okumaya geçen ay başlamıştım ben bitiremedim gitti baktım okuyamaz oldum yine Tess’e başladım.
Kreşe başlayn bebem hem kendisi hastalanıyor hem bize de bulaştırıyor
Şimdi iyileşmek üzere olduğu için baya keyifliyim Black Light
İyiyim ben canım sen nasılsın?
Yaa ıssırcam onu, bir ara inatlaştık o uyuyunca aldım kitabı yatağından, gece uyandığında yokluğunu farkedip beni azarladı. Cüce cin gibi söylene söylene kitabı alıp geri yatağına götürüyordu.
Gidip okuyayımBen okumuş ve yorumlamıştım aslında.
Maalesef öyle olmuştuSenin yorumundan sonra okumamıştım ben hatırlarsan
Biraz uyanıklık yapmışımMaalesef öyle olmuştu
Teyom bulamadım yorumunu, kırmızı pazartesi yorumunu tek görebildim :/Maalesef öyle olmuştu
Hoş geldinizAranza yeni katıldm Bugün ki yorumlarınızı smdi okuyabldm ne kadr güzel birbirinze öneriler özetler paylaşıyorsnz ins zamanla bnde aranzda dha aktf olablrm
Özet sayfasında değil, burada yapmıştım canım. Arama kısmından ararsan çıkarTeyom bulamadım yorumunu, kırmızı pazartesi yorumunu tek görebildim :/