- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Dur şunu pp yapam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur şunu pp yapam
Aa yapmışsınDur şunu pp yapam
CV'me koyacam
Aslında Sahilde Kafkayı okumuştum ben de ilk. Beğenmiştim. Ama bunda neden öyle oldu bilemedimAa ilk onu okumuştum:)
Tarzı biraz farklı içine girmekte zorlanmak normal:) Ama şans verirsen sevebilirsin, ben yazarın hayal gücüne bayılıyorum
ahahahhaha dur neden şaşırmışım bakayım. Ha Murakami kitabına şaşırdım sana değil
Aslında okuduğum kadarıyla ağır gelmedi ama. Ben bu kitapta sizin kitap kobayınız olayım Nisanda bi okuyayim bakalım bitince gazi mi oluyoruz ne oluyoruz . Ona göre durum bildirimi yaparım.Sizin için okuyup kendimi feda ediyorum bakin bu iyiliğimi unutmayınSefiller 2. cilt var onu bitirirsem peşinden ağır gelir mi ki ?
Parfümün dansını okumadım ben canımPeki o zaman nisan ayında okuyayim. Eleadora okudun mu sen ?
Parfümün Dansı ağır bir kitap değil bence kolay okunuyor. Ben mitolojiyi çok sevmesem de o kitabı sevmiştimAslında okuduğum kadarıyla ağır gelmedi ama. Ben bu kitapta sizin kitap kobayınız olayım Nisanda bi okuyayim bakalım bitince gazi mi oluyoruz ne oluyoruz . Ona göre durum bildirimi yaparım.Sizin için okuyup kendimi feda ediyorum bakin bu iyiliğimi unutmayın
Levoşu ve savunucusunu yedirmeyiz
Cahillerde bugün, bu Howl kimdir nerelidir
Levoşu ve savunucusunu yedirmeyiz
Ama buna da tav olabiliriz