Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay beni de sefiller çarptı o yüzden sana da sesimi çıkarmadımYakalandım
Ben bu ay 1 kitap okudum dahaca Yoksa Sus Barbatus'a başlıyordum
Oyy hem tutunamayanlar hem sefillerHerkeslere de mavi boncuk dağıtmış. Ama yazık ona. Tutunamayanlarin ve Sefillerin arasında kalmış yazik
Herkeslere de mavi boncuk dağıtmış. Ama yazık ona. Tutunamayanlarin ve Sefillerin arasında kalmış yazik
Hayırlı olsun canimm sakın olman onemmli. Kaçınca aydasinHayırlı öğlenler. Birazdan hastaneye gebe okuluna gideceğim. Son zamanlarda heyecan kaygı endişe dolayısıyla çarpıntım oluyor hastaneye gittiğimde doktor gördüğümde. Belki yardımcı olur diye gdeceğim ama şu an bile kalbim küt küt atıyor nabzım kaç oldu bilmem
Peki o zaman nisan ayında okuyayim. Eleadora okudun mu sen ?Ay devam et o zaman sen. Hiç yarıda bırakmasaydın keşke ya
Sefiller 2. cilt var onu bitirirsem peşinden ağır gelir mi ki ?Peki o zaman nisan ayında okuyayim. Eleadora okudun mu sen ?
15 inde bitirmiştim.
Neden sen de bu heyecani yasamayasin oyle bir topik kurmussun ki gebelik topigine dogru gidiyoruzTatlı heyecanlar bunlar ay çok güzel ya
Sen bitirdin mi ?Sevmek zorundasin
Olmalı bence de biraz daha zaman varNeden sen de bu heyecani yasamayasin oyle bir topik kurmussun ki gebelik topigine dogru gidiyoruz
Hayirli zamanda olsun insallah kaptanimOlmalı bence de biraz daha zaman var
Hayir. 2ser Sayfa okuyup okuyup birakiyordun. Simdide kaldi. Haftaya elime almaya calisacagim yineSen bitirdin mi ?
Benim var: AnnE Shirley Kitap KulübüGereksiz yüklerden kurtulmak için Var mı önerin ?
Tamam hemen yapıyorumBenim var: AnnE Shirley Kitap Kulübü
Hangi kitabını okuyordun canım Murakami'nin ?Ben de Haruki Murakamiden sıkıldım
Giremedim bir türlü kitabın içine
Sanırım onu bırakıp ağır ağır gideceği için Alamut’a başlayacağım. Çok okuyamıyorum şu sıralar
İmkansızın şarkısıHangi kitabını okuyordun canım Murakami'nin ?
Tamam hemen yapıyorum