- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Gısgandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gısgandı
Aa ilk onu okumuştum:)İmkansızın şarkısı
Topiğin enerjisine inanıyorum calci beni davet ettiği , buraya geldiğim sıra yılbaşı gibiydi Aralık sonu son adet tarihim de 29 Aralık idiNeden sen de bu heyecani yasamayasin oyle bir topik kurmussun ki gebelik topigine dogru gidiyoruz
Aylık okuduğumuz ortak kitaba göre isim değiştirsek her ay yeni isim fazla mi olur bu ay Sefillerin kitap kulübü çok da güzel olurduGısgandı
O yüzden beklediğim bir kaç kişi var.Topiğin enerjisine inanıyorum calci beni davet ettiği , buraya geldiğim sıra yılbaşı gibiydi Aralık sonu son adet tarihim de 29 Aralık idi
Bir ara Levin'in Askerleri yapmıştım İsyan çıktıAylık okuduğumuz ortak kitaba göre isim değiştirsek her ay yeni isim fazla mi olur bu ay Sefillerin kitap kulübü çok da güzel olurdu
Levin yaparsan tabi çıkar isyanBir ara Levin'in Askerleri yapmıştım İsyan çıktı
Bir tek C Capanin Gururu Teyom beğendiLevin yaparsan tabi çıkar isyan
Çok beğenmiştim, hala daha çok beğeniyorumBir tek C Capanin Gururu Teyom beğendi
bu ben olamam biliyorsun, o yüzden mi istedin. kasım aralıkta belkiAyin en cok kitap okuyanin Nicki gelsin basa. Ayin elemani gibi
Hic aklima oyle seyler gelmedi uzulunce dank ettibu ben olamam biliyorsun, o yüzden mi istedin. kasım aralıkta belki
sürekli değişmesi iyi olmaz yavAyin en cok kitap okuyanin Nicki gelsin basa. Ayin elemani gibi
vay beeeeeeeeeee, hatta vay zeeeeeeeeeeeeeeeeÖğrencilerin okudukları kitapların isimlerini yazdiriyorduk 8. Sınıf öğrencisi Tutunamayanlar i okuduğunu yazmış
Yaa benim öğrencilerim öyle işte. Bir sonraki kitabı da Ses ve Öfke mı olur artık Yüzyıllık Yalnızlık mı olur bilmemvay beeeeeeeeeee, hatta vay zeeeeeeeeeeeeeeee
Teşekkür ederimTamam hemen yapıyorum
Gısgandı
Yok öyle güzel olmaz en iyisi AnnE Shirley Kitap KulübüAylık okuduğumuz ortak kitaba göre isim değiştirsek her ay yeni isim fazla mi olur bu ay Sefillerin kitap kulübü çok da güzel olurdu