- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Bir ara onu yapacağım ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir ara onu yapacağım ya
İnşallah. Ama daha iyiyim şükür iyi geldi. Böyle azalarak bitsin inşallahOlabildiğince sakin kalmaya çalış canım. Ben de doğum sonrası yaşadım. Ama geçiyor merak etme
Sümüklü ama kaptı howl'uSümüklü sofi mi
Yürüyen şato adlı anime. Dur yarınben giriş mesajına ekleyeyimHowl kim ola ki.diye geldim
Yok canım değişteceğim de spordan yeni geldim
hayırlısı be gülümYürüyen şato adlı anime. Dur yarınben giriş mesajına ekleyeyim
Dün ve bugün seni bol bol kiskandimYok canım değişteceğim de spordan yeni geldim
Kasım ayından beri dün ilk defa çıktım dışarıya. Eylül ayından beri de haftada dört gün spora gidiyorumDün ve bugün seni bol bol kiskandim
Halbuki hic huyum degildir
Arayi niye uzattin dicem ,kar bitmedi Istanbul daKasım ayından beri dün ilk defa çıktım dışarıya. Eylül ayından beri de haftada dört gün spora gidiyorum
Aynen öyle vallaArayi niye uzattin dicem ,kar bitmedi Istanbul da
İşte o gün parti var buradaBir ara onu yapacağım ya
Daha da cogaliriz bence. Biz "kral çıplak" diyen çocuğuz, ayıp olmasın diye soylemeyenler de vardır belkiMrsay çoğalıyoruz
Ortak okuma yapalım aramızda yorumlama gecesi de yaparız calciye ateş cini deyip duruyorlar anlamıyormuşum nerden geldiğini Kadının nickini calpole benzettim bundan ötürü be ya
İyi akşamlar canım:)Hayırlı akşamlar kızlar