- 12 Haziran 2019
- 17.536
- 106.326
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah, onun resminden daha güzel birşey yok zaten ❤Eki Görüntüle 3034419
Kzımın çizdiği resimden daha güzel bişey bulamadım
Aaaa mükemmel bir roman o bırakmadan devam etmene çok sevindimUğultulu tepelerin ilk sayfalarından pek bir şey anlamadım ama Nelly anlatınca kitabı sevmeye başladım, çok güzel gidiyor kitap
Ama tabi ki kendimi öyle bırakmayacağım. Her gün en az 30 sayfa okuma kararı aldım. Hatta bu gece biraz başlayayım diyorum. Yine eskisi gibi aylarca okumayı bırakmak istemiyorum
Yalnız değilsin, en yoğun günüm cumartesiBen de yarın çalışanlardanım benim için de keyif yap missss
Umarım yarın senin için su gibi geçerYalnız değilsin, en yoğun günüm cumartesi
Kızlara güveniyorum, herkes çok beğenmişti açılacağına emindim, yarım bırakmam baskısı rahatsız etmediği süreceAaaa mükemmel bir roman o bırakmadan devam etmene çok sevindim
Teşekkür ederim senin için de öyle olur umarımUmarım yarın senin için su gibi geçer
Umarım çok teşekkür ederimTeşekkür ederim senin için de öyle olur umarım
Yalnız daha yeni yeni toparlanıyorken üst üste yine kasvet dolu kitaplar okuyorsun black. Evet çok güzel kitaplar ama Huzursuzluk da Uğultulu Tepeler de insani olumsuz etkiliyor. Keşke daha içini açacak kitaplar okusaydın bu dönemde. Kendin daha iyi bilirsin tabiKızlara güveniyorum, herkes çok beğenmişti açılacağına emindim, yarım bırakmam baskısı rahatsız etmediği sürece
KatılıyorumYalnız daha yeni yeni toparlanıyorken üst üste yine kasvet dolu kitaplar okuyorsun black. Evet çok güzel kitaplar ama Huzursuzluk da Uğultulu Tepelerde insani olumsuz etkiliyor. Keşke daha içini açacak kitaplar okusaydın bu dönemde. Kendin daha iyi bilirsin tabi
Degil mi? Ben mi fazla duygusal olup kitaplardan çok etkileniyorum bilmiyorum ama mesela Huzursuzluk' u okurken ben çok kötü olmuştum. Uğultulu Tepeler desen çok çok akici ve güzel ama cetherine in o kasvetli halleri beni de bunalttı, insani zorla bunalıma sokuyordu bazı bölümlerKatılıyorum
Konularını bilmiyordum aslında, Huzursuzluğu sevdim çok kötü etkilemedi beni. Elimdeki kitapları okuyordum ben de, şu an tam toparlandığım için belki o kadar kötü olmadım. Çok teşekkür ederim canımYalnız daha yeni yeni toparlanıyorken üst üste yine kasvet dolu kitaplar okuyorsun black. Evet çok güzel kitaplar ama Huzursuzluk da Uğultulu Tepeler de insani olumsuz etkiliyor. Keşke daha içini açacak kitaplar okusaydın bu dönemde. Kendin daha iyi bilirsin tabi
Ben çok duygusalımdır aslında ama, sanırım o olaya fazlasıyla üzüldüğüm için çok aşırı etkilenmedim. Dorian nasıl peki? Doktor Ox’un deneyi var elimde bi de Jane eyre, monte cristo, küçük kadınlar, beyaz diş.Degil mi? Ben mi fazla duygusal olup kitaplardan çok etkileniyorum bilmiyorum ama mesela Huzursuzluk' u okurken ben çok kötü olmuştum. Uğultulu Tepeler desen çok çok akici ve güzel ama cetherine in o kasvetli halleri beni de bunalttı, insani zorla bunalıma sokuyordu bazı bölümler
Rica ederim, seni düşündüğüm için söylüyorum zaten. Nergisle ilgili kısım seni bi süredir sarsan olayla aynı olduğu için olumsuz etkilenmeni istemedim. Ki etkilenmedim diyorsun o zaman sorun yokKonularını bilmiyordum aslında, Huzursuzluğu sevdim çok kötü etkilemedi beni. Elimdeki kitapları okuyordum ben de, şu an tam toparlandığım için belki o kadar kötü olmadım. Çok teşekkür ederim canım
Nergis'ten etkilendim baya aslında, Hüseyin ile ilgili şeyler de etkiledi beni ama etkisinde kalmadım uzun süre. Okurken teyzemdeydim, kafamda bebesi vardı sürekli kitabımı almaya çalısıyordu, gizli saklı okuyordumRica ederim, seni düşündüğüm için söylüyorum zaten. Nergisle ilgili kısım seni bi süredir sarsan olayla aynı olduğu için olumsuz etkilenmeni istemedim. Ki etkilenmedim diyorsun o zaman sorun yok
Bana gore hepsi de güzel kitaplar. Ama tabiki favorim Monte Kristo. Klasikler arasında en sevdiğim. Mücadeleyi, umudu, azmi,merhameti kısaca insanlığı gösteriyor o kitap❤Ben çok duygusalımdır aslında ama, sanırım o olaya fazlasıyla üzüldüğüm için çok aşırı etkilenmedim. Dorian nasıl peki? Doktor Ox’un deneyi var elimde bi de Jane eyre, monte cristo, küçük kadınlar, beyaz diş.
En güzeli sona saklıyorum, bir kaç kisiden en güzel olanın Monte olduğunu duydumBana gore hepsi de güzel kitaplar. Ama tabiki favorim Monte Kristo. Klasikler arasında en sevdiğim. Mücadeleyi, umudu, azmi,merhameti kısaca insanlığı gösteriyor o kitap❤