- 20 Şubat 2021
- 1.505
- 2.120
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle okunmalıÖnümüzdeki ay Germinal okuyacağım, dün baktım bir kaç yoruma. Dedim ben bunu okumalıyım. O yüzden hemen topikten çıktım kalan mesajları okumamak için
Ben olsam ilk okurdum en güzelini Hem okuma şevkin yerine gelir hem uzatmamış olursun bıkkınlığın olmazEn güzeli sona saklıyorum, bir kaç kisiden en güzel olanın Monte olduğunu duydum
Yanıma tek cildi aldığım için evime dönmeye yakın okuyayım diyorum eğer dayanamazsam okurumBen olsam ilk okurdum en güzelini Hem okuma şevkin yerine gelir hem uzatmamış olursun bıkkınlığın olmaz
Huzursuzluk zaten malum ister istemez etkileniyor insan. Dediğin gibi catherine eserekli sürekli bşr gel git halinde. Heatcliff e girmiyorum bile.Degil mi? Ben mi fazla duygusal olup kitaplardan çok etkileniyorum bilmiyorum ama mesela Huzursuzluk' u okurken ben çok kötü olmuştum. Uğultulu Tepeler desen çok çok akici ve güzel ama cetherine in o kasvetli halleri beni de bunalttı, insani zorla bunalıma sokuyordu bazı bölümler
İnanmam bana da yap gönder belki inanırımHayıırrrr güzel ellerimle işledim ben onu
Hiç sıkıntı yapma. Ben bu ay daha 2. kitaptayım oda biter mi belli değil. Her zaman tek düze olmuyor ama geçiyor
Ben de 2. kitaptayim, başlıyorum bırakıyorum ama geçecek evet. Çok teşekkür ederim başkanımHiç sıkıntı yapma. Ben bu ay daha 2. kitaptayım oda biter mi belli değil. Her zaman tek düze olmuyor ama geçiyor
Tekrar işe başlarken en önemli kriterim cumartesi çalışmamaktı. Çok zor oluyor cumartesi çalışmak bir kadın içinYalnız değilsin, en yoğun günüm cumartesi
Aynen ya bakalım beni neler bekliyor dahaaaHuzursuzluk zaten malum ister istemez etkileniyor insan. Dediğin gibi catherine eserekli sürekli bşr gel git halinde. Heatcliff e girmiyorum bile.
Kinyas ve Kayra nolduVeronika da bitti.
Hepsine ayrı ayrı ama en çok Eduard’a üzüldüm ben.
İmkansızın Şarkısına başlayacağım. Kitap çok kalın değil, ama veronika da öyle olmasına rağmen çok geç bitirdim
Hızlı bir şekilde bitirmem lazım. Hem Alamut’u çok merak ediyorum hem de süresini ertelesem de yine de Nisanın ortasına kadar vaktim var, sınavım var. Nisan yoğun
O zaman bildirime gidiyorum
Wether'i duygu yoğunluğumun olduğu zaman okumuştum çok etkilemişti beni incecik kitap. Bu yüzden katılıyorum sanaDegil mi? Ben mi fazla duygusal olup kitaplardan çok etkileniyorum bilmiyorum ama mesela Huzursuzluk' u okurken ben çok kötü olmuştum. Uğultulu Tepeler desen çok çok akici ve güzel ama cetherine in o kasvetli halleri beni de bunalttı, insani zorla bunalıma sokuyordu bazı bölümler
Emile Zola'nın kitapları çok iyi gerçektenÖnümüzdeki ay Germinal okuyacağım, dün baktım bir kaç yoruma. Dedim ben bunu okumalıyım. O yüzden hemen topikten çıktım kalan mesajları okumamak için
O uygulamada bekliyor. Bir yere giderken falan yolda okuyorumKinyas ve Kayra noldu
Dirilen iskelet i okumuştum. Dönem romanlarını çok seviyorum. Ayrı bir havası oluyor. Şifa olsun kan can olsunEki Görüntüle 3034438
Ben de içeceklerimle çektim fotoyu demir ilacım ve yanında portakal suyum ikisini aynı anda okuyorum. Bu ayın son kitapları olur.
Uğultulu Tepeler tüm bunalımına rağmen çok çok akıcıydı değil mi .Ben iki günde okumuştum sanırım.Huzursuzluk zaten malum ister istemez etkileniyor insan. Dediğin gibi catherine eserekli sürekli bşr gel git halinde. Heatcliff e girmiyorum bile.
Herşey bir yana cocuga yeteri kadar vakit ayıramamak yıpratiyor. Ama geriye kalan vaktimizi kaliteli geçirmeye çalışıyorum hiç olmazsa. Yeni sezonda belki değişir çalışma şartları bakalım hayırlısıTekrar işe başlarken en önemli kriterim cumartesi çalışmamaktı. Çok zor oluyor cumartesi çalışmak bir kadın için
Yeraltı edebiyatı ya dibine kadar yazıyor her şeyi. İnsanı bunalıma soktuğu da oluyor o kitabınO uygulamada bekliyor. Bir yere giderken falan yolda okuyorum
Ancak uygulamadan okurum zaten
Gözlerimi seviyorum
Ya bir de şimdi ruh halimden mi ne
Kitaptan bi soğudum yani sürekli bi dayak, tecavüz. Konusuyla alakası yok evet ama yani beni çok itti
İnandırmaya çalışayım bakalımİnanmam bana da yap gönder belki inanırım