- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar dedim yazmayınSefiller yarabbim nasıl okudunuz kim seçti bunu
Kesin senin işindirO kadar dedim yazmayın
Ben memnunum bu durumdan. Listede olmasa tam metni alıp okuma fikri hiç aklımda yoktuO kadar dedim yazmayın
Konuş konuşBen memnunum bu durumdan. Listede olmasa tam metni alıp okuma fikri hiç aklımda yoktu
Merak ettiğim bir konuydu bu kitabı not aldım:)Selam hanımlar Yeni bir kitap ile sunum yaptım. Severek okuduğum kitaplar arasında oldu.
Eki Görüntüle 3034378
Selam vermeyi unutmuşum Çok severek okuduğum iki kitabımla herkese iyi akşamlar, keyifli okumalar diliyorum
Tatlı mı oBöğün çay koymadım Eki Görüntüle 3034369
Cehennemi severek okumuştum keyifli okumalar canımSelam vermeyi unutmuşum Çok severek okuduğum iki kitabımla herkese iyi akşamlar, keyifli okumalar diliyorum
Teşekkür ederim Ben de merak ediyordum okuyan var mı diye. Okuduğum kadarıyla şahane duruyor ☺Cehennemi severek okumuştum keyifli okumalar canım
Ben severim Dan Brown okumayı. Okurken insanı araştırmaya sevk ediyor. Favorim Kayıp SembolTeşekkür ederim Ben de merak ediyordum okuyan var mı diye. Okuduğum kadarıyla şahane duruyor ☺
Ben de sadece Başlangıç okumuştum. O zamanlar yeni çıkmıştıBen severim Dan Brown okumayı. Okurken insanı araştırmaya sevk ediyor. Favorim Kayıp Sembol