- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
Siddhartha Sevdin mi?Sunum munum beceremeyom ele dümdük
Az biraz okudum çoğunlukla sefilleri bitirme çabasındayım
Eki Görüntüle 3029295
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siddhartha Sevdin mi?Sunum munum beceremeyom ele dümdük
Az biraz okudum çoğunlukla sefilleri bitirme çabasındayım
Eki Görüntüle 3029295
Çok rahat edersin levaiz ramazanda fuar olursa hayrat vakfı standına gidersen bütün çeşitleri görürsün.Bakayım canım teşekkür ederim:)
Ben yeni başladım ve biraz zorlanıyorum Bendeki biraz küçük punto ve çok bitişik.
Görmemişim. Bazen de okuduğumu unutuyorum bazen alıntı yapıyorum ne yazacağımı unutuyorum kalıyor öyle. Yoğun geçiyor birazSöylemiştim aslında geçen gün başka topikte görmedi herhalde
Bu kitabı uygulamadan okumak mantıklı.
Şöyle bi iki sayfa okuyayım dedim bi baktım 25teyim sefiller olmasa bi çırpıda bitirirdim herhalde güzel bi kitaba benziyor yazar Alman ama kitap Hindistan’daki inançlar üzerine sanki o kısmı ilginç geldi bi yandan. merak ediyorum açıkçasıSiddhartha Sevdin mi?
Afiyet olsun O gün güzel ders verdin ama, sayende artık güzel köpüklü yapıyorum kahveyiAspasiaa her içecekte köpük severim çay hariç
Evet Budizm üzerinden ilerlemesi kendi inançlarına ters düşüyor, ben bunu yazarın arayışına bağladım, farklı dinleri sorgulamak, körü körüne inanmamak gerektiğine vurgu yapıyor gibi. Bitirince yorumunu merak ediyorum.Şöyle bi iki sayfa okuyayım dedim bi baktım 25teyim sefiller olmasa bi çırpıda bitirirdim herhalde güzel bi kitaba benziyor yazar Alman ama kitap Hindistan’daki inançlar üzerine sanki o kısmı ilginç geldi bi yandan. merak ediyorum açıkçası
Elbette Sefilleri bitirip kafam rahat okuyayım istiyorum belki de hemen okurumEvet Budizm üzerinden ilerlemesi kendi inançlarına ters düşüyor, ben bunu yazarın arayışına bağladım, farklı dinleri sorgulamak, körü körüne inanmamak gerektiğine vurgu yapıyor gibi. Bitirince yorumunu merak ediyorum.
Bizde de öyle kiBizde de olmasa. Sacma birsey zaten.
Kis kabusum zaten. Ise gidiyorsun zifiri karanlik. Isten cikiyorsun karanlik
Eskiden ben de mor delisi idim. Aklina ne gelirse.Martın ve arkasındaki tablo
Çocuğum diyor ki ama ilkbahara girdik neden hala kar var, çocuk bile sıkıldı..Burda da kar yağıyor Allahım yaz ne zaman gelecek.
İnşallah en kısa zamanda havalar ısınır, cidden çok özledim sıcak havalarıÇocuğum diyor ki ama ilkbahara girdik neden hala kar var, çocuk bile sıkıldı..
İnşallah, sıcağı da çok sevmem ama kemiklerimiz bir ısınsın yahuİnşallah en kısa zamanda havalar ısınır, cidden çok özledim sıcak havaları
Ben yaz insanıyım ya sıcağı çok severimİnşallah, sıcağı da çok sevmem ama kemiklerimiz bir ısınsın yahu
Kaloriler sanırım yağ olarak döner bana 3 dilim yedim çok yemedim.C Capanin Gururu Teyom baklavalı sofralarda napıyon teyoo aldığın kaloriler nereye gidiyo teyoo