- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Uyku öncesi içim açıldıÇok geç kaldım çok. Ama olsun ben yine de paylaşayım Eki Görüntüle 3029349
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyku öncesi içim açıldıÇok geç kaldım çok. Ama olsun ben yine de paylaşayım Eki Görüntüle 3029349
Çok teşekürlerSizinkide güzeldi küçük papatyalar eşliğinde
Aynı ben gibisiniz bende hiç yapamamm..fotoğraf çekerken anladım ben sadece okuyorummm süsleme falan hiç yapamamSunum munum beceremeyom ele dümdük
Az biraz okudum çoğunlukla sefilleri bitirme çabasındayım
Eki Görüntüle 3029295
Poz da veremem hazırola geçiyorum fotoğraf çekilinceAynı ben gibisiniz bende hiç yapamamm..fotoğraf çekerken anladım ben sadece okuyorummm süsleme falan hiç yapamam
Aynnnen millet nasıl.cekiyor cekiniliyo anlamıyorum mm. Biz sadece okuyalimmm arkadaşım. Burdan kopya yapıp kitabın resminide çekerizPoz da veremem hazırola geçiyorum fotoğraf çekilince
Bende başkaları ile çekilirken öyleyim yaPoz da veremem hazırola geçiyorum fotoğraf çekilince
Kitabın resmini çekecem diye onu alıyorum onu koyyoyrum eşim napiyon diyooo resim çekecem ins dddimm.Poz da veremem hazırola geçiyorum fotoğraf çekilince
Haftaya güzel bi fotoğraf çekelim kitabımızla biz de yapabiliriz sankiAynnnen millet nasıl.cekiyor cekiniliyo anlamıyorum mm. Biz sadece okuyalimmm arkadaşım. Burdan kopya yapıp kitabın resminide çekeriz