- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Su?Ben bugün kafeinin dibinde dibine vurduğum için bir şey içemiyorum
Kitabımın yanına ne koyacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su?Ben bugün kafeinin dibinde dibine vurduğum için bir şey içemiyorum
Kitabımın yanına ne koyacağım
Bonus neler duyuyorum. Yarın velin gelsin yanımaHep dersi kaynatıyor hocam buraya gelince benide baştan çıkarıyor
Wolkman diyolardı bi tanecik şarkı attım benBonus neler duyuyorum. Yarın velin gelsin yanıma
Disipline Girmis BirKadin bak kardeş
Ya evet bak yakın zamanda oldu bu muhabbet değil mi? Korsan mı diye düşünmüştüm. Hatırladım demek bu kitap içindi yanında Mış Gibi Yaşamlar kitabını okuyayım bariDisipline Girmis BirKadin bak kardeş
Gözlerine kuvvet keira. Bununla birlikte bir kitap daha oku bence, ben de okurken çok zorlandım . kitap çok iyi ama puntoları çok zorluyor. Kitaba ara verince etraftaki yazılar kocaman geliyordu
Bizde yaz saati yokYaz saatine gecsekde ,saatleri karistirmasam
Dimi bir saate düşse artkYaz saatine gecsekde ,saatleri karistirmasam
Bizde de olmasa. Sacma birsey zaten.Bizde yaz saati yok
Vallahi. Bir ara burdada kaldiralim dediler. Sonra kaldi oyle. Hic cekilmiyorDimi bir saate düşse artk
Söylemiştim aslında geçen gün başka topikte görmedi herhaldeDisipline Girmis BirKadin bak kardeş
Gözlerine kuvvet keira. Bununla birlikte bir kitap daha oku bence, ben de okurken çok zorlandım . kitap çok iyi ama puntoları çok zorluyor. Kitaba ara verince etraftaki yazılar kocaman geliyordu
Bu Bonus u üzerBu arada cok uzgunum ya.
Gecen cocuklar ile koltukda simarirken (kitap okuyordum birakip onlara takildim )
Ayagim altinda kalmis,kapagi yamulmus,birkac da sayfa kenari
Bu ara aç gibi kitap okumuş olabilirimUcanSupurge seni öven mesajlar gördüm noluyor kardeşim?
Benide üzduBu Bonus u üzer
Bakayım canım teşekkür ederim:)Okunaklı olarak hayrat vakfı kuranlarını tek geçerim levaiz. Yasin cüzleri kuranları çok güzel.
Onu okumaya alışana diğer kuranlar zor gelir bazen
Çok severimEvet ,haftalığımla almıştım ve hatta ilk defa radyosunu açarken ilk çıkan şarkı benim hayatımda en sevdiğim şarkı olsun demiştim Esmeray /Unutama Beni çıkmıştı