- 21 Nisan 2018
- 8.117
- 30.161
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi hatırladım şarkıyıAy yılını hatırlamıyorum canım ama birde bunun şey vardı telefon kulübesinde klibi onu da hatırlıyorum, ben hatalarım için sana yaptıklarım için hiç affetmedim kendimi falan diye bunundu dimi o da Bonus
Huzurla oku
Vay ikiis de muhteşem
Yumuşak kapak yazıyodu ama öyle gelmedi.Vay ikiis de muhteşem
Benimki yumuşak kapaklı hemde lilaYumuşak kapak yazıyodu ama öyle gelmedi.
Bi fırsatta inşallah kuranlı olanını alırım evde bulunması lazım zaten.
Hele bir ara verHayırlı akşamlar hepinize ❤
Yine bir kar tatilinde bütün gün ordan oraya savruldum resmen :)
Haftasonları bu aralar çoğaldı 3 gün okul 4 gün tatil oluyo Allah beterinden korusun.
Herkesler nasıl? İyisinizdir inşallah ❤
Bu aralar okuyamıyorum diye buraya ara versem mi diye düşünüyodum ama kitap paylaşımlarını görünce içim kıpraştı
Biliyorum çok hoş çok pahalı yapmışlar ya mübareğe fiyat biçilemez orası ayrı feda olsun ama yani sayfa kalitesini düşünürsek fazla sanki.Benimki yumuşak kapaklı hemde lila
Yok canım daha değil ama salı günü diye düşünüyorumKizlar selam ❤ Germinal icin gun belirlendi mi?
Yaa nasıl güzel denk geldi ben de sizlere tefsir soracaktım
Dinlerken dert yükleniyor zaten ama çok hoştu napalım
Değişik içli bi sesi vardı çok severdim:)Yess bir de yardım et vardı şarkısı
Hep dersi kaynatıyor hocam buraya gelince benide baştan çıkarıyorHele bir ara ver
SuBen bugün kafeinin dibinde dibine vurduğum için bir şey içemiyorum
Kitabımın yanına ne koyacağım
Okunaklı olarak hayrat vakfı kuranlarını tek geçerim levaiz. Yasin cüzleri kuranları çok güzel.Yaa nasıl güzel denk geldi ben de sizlere tefsir soracaktım
Ve hatta okunaklı Kuran-ı Kerim de soracaktım:)
Martın ve arkasındaki tablo
Sizinkide güzeldi küçük papatyalar eşliğindeArkadaşlar ne güzel resimler konseptler yapmışsınız..bennn resim çekme ozurluyummm birazcccikkkk sizlerden öğrencem anlasilannn