- 11 Nisan 2007
- 83.022
- 481.798
Sen nasılsın mehfamYaa ben daha alcan sandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasılsın mehfamYaa ben daha alcan sandım
Inanmiyorum ya bu kadar tevafuk olur ben de seni etiketleyecektim bak kahvenin köpüğü olmuş mu diye, yapmadım sonra sebebini söylerim sonra sanaKahvenin köpüğünü büyütüp bakıcaktım hiç ses etmedim
Ben de cok dinlerdim onu Unutma beni unutama beni Maziyi deştin bak ,efkarımın yegane suçlusu sensinEvet ,haftalığımla almıştım ve hatta ilk defa radyosunu açarken ilk çıkan şarkı benim hayatımda en sevdiğim şarkı olsun demiştim Esmeray /Unutama Beni çıkmıştı
Ay ben de o şarkıyı severdim ya dert yine dert bıktım sendenSony wolkman bende de vardı şebonun özlem tekinin kasetleri vardı çevirip çevirip dinlerdim.
Taner vardı onunda kasetini almışım bayılırım romantiklikten ölmeye yıllarca aynı rol aynı perdeee diye az dinlemedim.
İyiyim canım. Sen nasılsınSen nasılsın mehfam
Dinlerken dert yükleniyor zaten ama çok hoştu napalımAy ben de o şarkıyı severdim ya dert yine dert bıktım senden
Oy oy donemdaşım gelmiş Ben hâlâ bu müzikleri dinliyorum ya çok gelenekciyimSony wolkman bende de vardı şebonun özlem tekinin kasetleri vardı çevirip çevirip dinlerdim.
Taner vardı onunda kasetini almışım bayılırım romantiklikten ölmeye yıllarca aynı rol aynı perdeee diye az dinlemedim.
İyiyim canım. Sen nasılsın
Oy oy donemdaşım gelmiş Ben hâlâ bu müzikleri dinliyorum ya çok gelenekciyim
Allah kolaylık versin canım.Hamdolsun ev hali çoluk çocuk kar güneş kar güneş değişik zamanlar :))
Senin yavru nasıl?Allah kolaylık versin canım.
İyi hamdolsun teyzesi. Büyümeye çalışıyorSenin yavru nasıl?
Dinlerken dert yükleniyor zaten ama çok hoştu napalım
Dinlerken dert yükleniyor zaten ama çok hoştu napalım
Ay yılını hatırlamıyorum canım ama birde bunun şey vardı telefon kulübesinde klibi onu da hatırlıyorum, ben hatalarım için sana yaptıklarım için hiç affetmedim kendimi falan diye bunundu dimi o da BonusBonus ben bu adamı tanımıyorum ya ne zaman vardı bu adam ? Kukrim sen tanıyormusun, belki bonusun hayal ürünüdür bu
Yess bir de yardım et vardı şarkısıAy yılını hatırlamıyorum canım ama birde bunun şey vardı telefon kulübesinde klibi onu da hatırlıyorum, ben hatalarım için sana yaptıklarım için hiç affetmedim kendimi falan diye bunundu dimi o da Bonus