- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Teşekkür ederim evet güzel gidiyorHarikkka bı kitaptı iyi okumalar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim evet güzel gidiyorHarikkka bı kitaptı iyi okumalar
Bende de var radyodanHerkese iyi akşamlar
Eki Görüntüle 3029212
Müzikseverlerin vazgeçilmezi Iki radyom var ama bu arkadaşlarımin hediyesi Kukrim eskiden okul yollarinda gidiş gelişlerde walkmandan müzik dinler miydin ,eskiden walkmanler vardi hey gidi günler..Bende de var radyodan
Mesaji görmesem unutacaktim az kalsin.
Murat Kekilli çevirir çevirir dinler bütün şarkılarını ezbere söylerdim.Müzikseverlerin vazgeçilmezi Iki radyom var ama bu arkadaşlarımin hediyesi Kukrim eskiden okul yollarinda gidiş gelişlerde walkmandan müzik dinler miydin ,eskiden walkmanler vardi hey gidi günler..
Hay maşallah ne zaman geldi kitap
Çoook güzel bir fotoğrafHerkese iyi akşamlar
Eki Görüntüle 3029212
Ah kalbim ❤
Ay bunu alalı 2 hafta oldu sanırım Nikinik de görmüştümHay maşallah ne zaman geldi kitap
Ben ne zaman böyle güzel fotoğraf cekebilicem acaba
Ben de em çok Haluk Levent, Sezen Aksu dinlerdimMesaji görmesem unutacaktim az kalsin.
bu moddaydim da yorulmusum
Murat Kekilli çevirir çevirir dinler bütün şarkılarını ezbere söylerdim.
Teşekkür ederim fotoğrafın içindekiler güzel de ,ben berbat çekmişimÇoook güzel bir fotoğraf
Kahvenin köpüğünü büyütüp bakıcaktım hiç ses etmedimBen ne zaman böyle güzel fotoğraf cekebilicem acaba
Pek bi romanınsın life Sefiller de % 70 okunmuş görünüyor darısı başımıza.
Ben de em çok Haluk Levent, Sezen Aksu dinlerdim
Teşekkür ederim fotoğrafın içindekiler güzel de ,ben berbat çekmişim
Evet ,haftalığımla almıştım ve hatta ilk defa radyosunu açarken ilk çıkan şarkı benim hayatımda en sevdiğim şarkı olsun demiştim Esmeray /Unutama Beni çıkmıştıMüzikseverlerin vazgeçilmezi Iki radyom var ama bu arkadaşlarımin hediyesi Kukrim eskiden okul yollarinda gidiş gelişlerde walkmandan müzik dinler miydin ,eskiden walkmanler vardi hey gidi günler..
BonusumAh kalbim ❤
Yaa ben daha alcan sandımAy bunu alalı 2 hafta oldu sanırım Nikinik de görmüştüm
Müzikseverlerin vazgeçilmezi Iki radyom var ama bu arkadaşlarımin hediyesi Kukrim eskiden okul yollarinda gidiş gelişlerde walkmandan müzik dinler miydin ,eskiden walkmanler vardi hey gidi günler..