- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.309
Benden sonra eşim okudu o da sevmiş yazarı gitmiş 5 tane kitabını almış Bir de bana diyo sana sürpriz yaptım ama hepsini kendi okuduKomiser Nevzat serisi bizim işimiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benden sonra eşim okudu o da sevmiş yazarı gitmiş 5 tane kitabını almış Bir de bana diyo sana sürpriz yaptım ama hepsini kendi okuduKomiser Nevzat serisi bizim işimiz
Hepsi hastaKendilerini Tanrı hissetmeleri de çok ilginç geldi. Kendilerini ne kadar içselleştirmişler, arkeoloji ile
Şükürler olsun canım gözün aydın gelmiş geçmiş olsunMerhaba kızlar annem daha iyi olunca eve dönmeye karar verdim. Kızımın okulu çok aksadı çünkü. Yeğenlerimden de ödünç kitaplar aldım
Bir çok Avrupa ülkesi sanırım böyle düşünüyor çok acı..Maalesef müslüman=terörist gözüyle bakıyorlar
Kendilerini Tanrı hissetmeleri de çok ilginç geldi. Kendilerini ne kadar içselleştirmişler, arkeoloji ile
Altarın olduğu müzeye gitmeyi düşünüyordun dimi? Gidersen foto çekimi yasak değilse ordan foto yollar mısınBurda bir çok kaldirimda bu levhalar mevcut. Kitapta gecen yerin resmini cekmistim ve size örnek bi kac fotograf birakiyorumEki Görüntüle 3026770 Eki Görüntüle 3026771 Eki Görüntüle 3026772
Yettim gariAkşama Kayıp Tanrılar ülkesi yorumlaması var. saat 20.30 da görüşmek üzere
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
Levaiz
@Mehfam
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
@Bonus
@WOMAN
Kukrim
@JES
@Ysf42
@Nosking
@Otrera
@Oriana
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@Keira-
@elektra
@astrojurnal
@firdefs
@mimesis
@ummhnisa
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
X xnobodyx
@Arrietty_
Aspasiaa
@Balkiz94
Black Light
@Mrsay
@LADY VEGA
@ASSOSyal
@Buralardutluuugdu
@HAbibte
@fesang
@Cordelia
@Less-is-More
@Aylakkadin
ssevilll
@Brahma90
@Cledyana
@Boncoboorkodos
@Kurk Mantosuz Madonna
@cotard sendromu
@AnnE Shirley
@Emine1990
Derin düşününce çok farklı hisler uyandırıyor insanda. Bence katillerin de genlerinde farklı şiddet eğilimli hastalıklar mevcut olabilirHepsi hasta
o bölümde çok etkilendim ben hastalığının anlatıldığı yeri okuduğum gün rüyama girdi babasının dükkanı falan
Almanlar tarihlerinden utanırlar ve bunu unutturmamak icin yapmışlar. O isimler orda oturuyordu yaşıyordu düşüncesi ile. Bana saygisizlik değil aksine saygi olarak geliyor. Değer kavraminin farki diyelimBunu da hiç hoş bulmuyorum bana saygısızlık gibi geliyor
Gelmiş geçmiş olsun canım Allah şifa versinBen kitabı okumaya başladım sonra da küçük cadıya kaptırdım, alıp okuyamıyorum başlarda kitaba sarılıp uyuyordu, sonra tamamen kayboldu ortadan kitap, sakladı kesin.
İyi akşamlar bu arada herkese, yazamıyorum, okuyamıyorum çoğu zaman. Okulda durumlar karışık, evde karışık, bakıcı işi bıraktı, miniği kreşe başlatmaya çalıştık hastalandık analı kızlı anca toparlanıyoruz.
Epey resim baktım internetten. Çok uzakmışım bu konularaAltarın olduğu müzeye gitmeyi düşünüyordun dimi? Gidersen foto çekimi yasak değilse ordan foto yollar mısın
Amaç güzel, düşünce güzel fakat isimlerin böyle basılan yerde olmasından hoşlanmıyorum:)Almanlar tarihlerinden utanırlar ve bunu unutturmamak icin yapmışlar. O isimler orda oturuyordu yaşıyordu düşüncesi ile. Bana saygisizlik değil aksine saygi olarak geliyor. Değer kavraminin farki diyelim
Ben seviyorum Ahmet Ümit özellikle komiser Nevzat olan kitaplarınıBenden sonra eşim okudu o da sevmiş yazarı gitmiş 5 tane kitabını almış Bir de bana diyo sana sürpriz yaptım ama hepsini kendi okudu
Bu ay bulamadim randevu sanirim bakim vardi. Gidecegim zaman mutlaka atacagimAltarın olduğu müzeye gitmeyi düşünüyordun dimi? Gidersen foto çekimi yasak değilse ordan foto yollar mısın
Ayy eveettAltarın olduğu müzeye gitmeyi düşünüyordun dimi? Gidersen foto çekimi yasak değilse ordan foto yollar mısın
Hiç okumamıştım, ben de birçok kitabını alacağım. Anlatımını sevdimBen seviyorum Ahmet Ümit özellikle komiser Nevzat olan kitaplarını
Ben de sevdim bir de mecbur okuyacağız koleksiyon yapmışız haberim yokBen seviyorum Ahmet Ümit özellikle komiser Nevzat olan kitaplarını
Ben seni niye alıntılamışımEpey resim baktım internetten. Çok uzakmışım bu konulara
Ne demek istedgini anladim canm ama iste bakis acısı farkli adamların. Bizdeki değer saygi kavrami ile pek uyuşmuyorAmaç güzel, düşünce güzel fakat isimlerin böyle basılan yerde olmasından hoşlanmıyorum:)