- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Çocukluktan ziyade hastalıktan dolayıydı onun yaptıklarıPeter hakkında ne düşünüyorsunuz olay açığa çıkınca. Kötü geçen bir çocukluğun nelere mal olduğunu gördük. Ben üzüldüm açıkçası.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çocukluktan ziyade hastalıktan dolayıydı onun yaptıklarıPeter hakkında ne düşünüyorsunuz olay açığa çıkınca. Kötü geçen bir çocukluğun nelere mal olduğunu gördük. Ben üzüldüm açıkçası.
Dimi. Adamı duymuşsun sesi gelmiş bir daha neden öldürtürsün ki çok anlamsızdıOlayı çözmesi anlamsız kaldı babanın ölmesiyle. Onu kurtarmaları gerekirdi
Kurt olay yeri incelediği için önlük vari tulumlar giyiyor yanlış hatırlamıyorsam Hüseyin’i öldürmeye gelenlerin üzerinde o tarz kıyafetler olduğu için ona benzetiyorBen şeyi anlamadım Yıldız Hüseyin'in peşine düşmüştü hani, garajda biri tarafından saldırıya uğradı. O sırada Kurt sen misin dedi, kurt ne alaka. Sadece orda geçti ismi, ben de olayla bir alakası vardır diye düşündüm.
Kerem de hasta ama ilaçla düzelmişti sözde. Oğlunu karıştırıyordu demek ki. Gayet normal duruyorduÇocukluktan ziyade hastalıktan dolayıydı onun yaptıkları
Bir an dedim alakasız katil çıkacak, ondan bile şüphelendimKurt olay yeri incelediği için önlük vari tulumlar giyiyor yanlış hatırlamıyorsam Hüseyin’i öldürmeye gelenlerin üzerinde o tarz kıyafetler olduğu için ona benzetiyor
Zeus babasını öldürdü ya, cinayet te mitoloji ile ilintili idi, bence ondan dolayı. Ama gereksiz geldi bana Keremin ölmesiDimi. Adamı duymuşsun sesi gelmiş bir daha neden öldürtürsün ki çok anlamsızdı
Korktum valla genlerimden inşallah temizlerdir bir gün kendimi afrodit falan ilan ederim mazallahDerin düşününce çok farklı hisler uyandırıyor insanda. Bence katillerin de genlerinde farklı şiddet eğilimli hastalıklar mevcut olabilir
Bir kere tek Kurt dedi bi daha kurdun adı geçmedi, meraktan çatladım orda ahdkdkflfkfmKurt olay yeri incelediği için önlük vari tulumlar giyiyor yanlış hatırlamıyorsam Hüseyin’i öldürmeye gelenlerin üzerinde o tarz kıyafetler olduğu için ona benzetiyor
Banu Alkan in hasta olan akrabası kim acabaKorktum valla genlerimden inşallah temizlerdir bir gün kendimi afrodit falan ilan ederim mazallah
Olay yeri inceleme KurtBir kere tek Kurt dedi bi daha kurdun adı geçmedi, meraktan çatladım orda ahdkdkflfkfm
Ay hiç aklıma gelmemişti gerçekten incelenmeli buBanu Alkan in hasta olan akrabası kim acaba
Biliyorum kim olduğunu, katille alakası var mı diye merak etmiştimOlay yeri inceleme Kurt
Haluk olsa daha profesyonel bir katil olurdu, hem kültürlü, hem kendini iyi gizleyen bir profesyonelBaştan beri düşündüğüm kişi katil çıktı. Ve aile cinayeti olduğu hissini almıştım. Ego ve egemenlik hissi ile doluydu. Sürekli tanrılar üzerinden iç hesaplaşmalar oluyordu.
Zaten ilgisizlik ve sevgisizlik insanı bir süre sonra acımasız yaparmış ki bunu kitapta görmüş olduk.
Hayır yok. Katil garajdayken olay yeri inceleme gibi beyaz şeyden giymişti o yüzden Kurt dşye seslendiBiliyorum kim olduğunu, katille alakası var mı diye merak etmiştim
Araya sıkışayımHiç okumamıştım, ben de birçok kitabını alacağım. Anlatımını sevdim
Ben Peterdan şüphelendim ama gözüme en temiz gelen oydu yine de polisiye pek okumadığım için anlamamıştımBaştan beri düşündüğüm kişi katil çıktı. Ve aile cinayeti olduğu hissini almıştım. Ego ve egemenlik hissi ile doluydu. Sürekli tanrılar üzerinden iç hesaplaşmalar oluyordu.
Zaten ilgisizlik ve sevgisizlik insanı bir süre sonra acımasız yaparmış ki bunu kitapta görmüş olduk.