- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Aynen ben de çok sevdimHiç okumamıştım, ben de birçok kitabını alacağım. Anlatımını sevdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben de çok sevdimHiç okumamıştım, ben de birçok kitabını alacağım. Anlatımını sevdim
Ne bileyimBen seni niye alıntılamışım
Ahahaha teyo da gitsin müzeye diyeBen seni niye alıntılamışım
Ben deAile de normal değil ki Her biri ayrı rahatsız. Ben Peterdense Haluktan daha çok şüphelendim
Ben kitabı okumadım teyocanimAspasiaa canım Nerdesinnnn
Yaşlı zaten Alinin de Zeynep’i var
Aşkta yaşın ne önemi var kitap sayısı düşünüldüğünde yaşlı diyebiliriz ama orta yaş daha doğru bence
Avrupa'nın ikiyüzlülüğü her durumda karşımıza çıkıyor. Ukraynalılar i onlar da bizden diyerek hemen kucakladilarBir çok Avrupa ülkesi sanırım böyle düşünüyor çok acı..
Ama orada üstün Alman ırkı olayı tam olarak bitmemiş, evrim geçirmiş ve hiç bir göçmen istenmiyor gerçekten.
Kuzenim orada, bir almandan farkı yok ne aksan ne görünüş yinede istenmediği ötekileştirildiği çok olmuş. Yani sadece oraya ve düzene ayak uydurmayanları değil baya baya kimseyi istemiyor genel bir güruh diyor
Ben de daha çok şüphelendim, arkadaşım Peter'a aşık olmuştu shdjdkfkfmAile de normal değil ki Her biri ayrı rahatsız. Ben Peterdense Haluktan daha çok şüphelendim
Aaa özür dilerim canım. Ben okudun sanmıştımBen kitabı okumadım teyocanim
Bir haber vardı geçen gün Almanya da bir sokak sanatçısı dünya bayraklarını yere çiziyormuş. Her ülkeninkini çizmiş türk bayrağını çubukla dikmiş. Türkler yerde olmasını istemediler bayraklarını o yüzden böyle bir şey yaptım demiş. Tamamen değer yargılarıyla alakalı bişeyAmaç güzel, düşünce güzel fakat isimlerin böyle basılan yerde olmasından hoşlanmıyorum:)
Satıp kar etmişler yoksa yakıyolarmış..Ben Osmanlının bergamadaki eserleri sattığını bilmiyordum :/
Benim arkadaşım da Almanya'da, o da böyle söylüyorBir çok Avrupa ülkesi sanırım böyle düşünüyor çok acı..
Ama orada üstün Alman ırkı olayı tam olarak bitmemiş, evrim geçirmiş ve hiç bir göçmen istenmiyor gerçekten.
Kuzenim orada, bir almandan farkı yok ne aksan ne görünüş yinede istenmediği ötekileştirildiği çok olmuş. Yani sadece oraya ve düzene ayak uydurmayanları değil baya baya kimseyi istemiyor genel bir güruh diyor
Gerçekten yazık :/Satıp kar etmişler yoksa yakıyolarmış..
Malesef ne kadar acı son padişahların hu konuda ilgisiz ve bilgisiz olması.. Çok şey kaybetmişiz
Sensiz aslaNe bileyim
Evet işte bu benim kafa:)Bir haber vardı geçen gün Almanya da bir sokak sanatçısı dünya bayraklarını yere çiziyormuş. Her ülkeninkini çizmiş türk bayrağını çubukla dikmiş. Türkler yerde olmasını istemediler bayraklarını o yüzden böyle bir şey yaptım demiş. Tamamen değer yargılarıyla alakalı bişey
Kör Rudolf ahahjsŞu gözü olmayan Neonazide suçsuz yere öldü ben O bağ evinde gerçek katil var sandım
Ben de değer verdiğim bir şeyi yere yazmak istemem açıkçası. Daha farklı bakıyor onlar demek kiBir haber vardı geçen gün Almanya da bir sokak sanatçısı dünya bayraklarını yere çiziyormuş. Her ülkeninkini çizmiş türk bayrağını çubukla dikmiş. Türkler yerde olmasını istemediler bayraklarını o yüzden böyle bir şey yaptım demiş. Tamamen değer yargılarıyla alakalı bişey