- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.213
Anlatımı güzeldi ya bu yüzden acaba o mu acaba bu mu diye okuduk sonuna kadarAynen Peter in yaptığını düşündüm ama sebebi aklıma gelmezdi yeni sevgilisi kesin o diye düşündüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlatımı güzeldi ya bu yüzden acaba o mu acaba bu mu diye okuduk sonuna kadarAynen Peter in yaptığını düşündüm ama sebebi aklıma gelmezdi yeni sevgilisi kesin o diye düşündüm
Evet bende haluk üzerinde yoğunlaşıyordum ki Peter cenazeye katılamayacağım dediği an anladımAile de normal değil ki Her biri ayrı rahatsız. Ben Peterdense Haluktan daha çok şüphelendim
Senin yorumunu çok merak ediyordum canım. Çünkü bize o düşünceyi en iyi sen resmedersinEvet maalesef sesleri daha cok çıkıyor meclisteki partilerininde(NSRL) etkisi ile.
Burda merkezi semtlerde cok olmasada merkeze uzak semtlerde köylerde daha cok var bu yabancı düşmanlığı.
Yakin zamanda burda 17 yaşındaki bir genc kizi 3 nazi yanlisi darp ederek hastanelik etti. Medyada Once maske takilmadigi için dendi sonra ortaya cikinca kabul edip Türk oldugu icin saldirildigini açıkladılar. Baya ses getirmisti bu olay
Bana çok fazla iyi ve ilgili bir patron olarak geldi ondan ona yöneldim ilk ,sonra babanın hastalığını duyunca orda biraz babaya da kaydımAnlatımı güzeldi ya bu yüzden acaba o mu acaba bu mu diye okuduk sonuna kadar
Faşizmden bu kadar yara almış bir ülkede hala faşizm yanlılarının olması çok acı.Evet maalesef sesleri daha cok çıkıyor meclisteki partilerininde(NSRL) etkisi ile.
Burda merkezi semtlerde cok olmasada merkeze uzak semtlerde köylerde daha cok var bu yabancı düşmanlığı.
Yakin zamanda burda 17 yaşındaki bir genc kizi 3 nazi yanlisi darp ederek hastanelik etti. Medyada Once maske takilmadigi için dendi sonra ortaya cikinca kabul edip Türk oldugu icin saldirildigini açıkladılar. Baya ses getirmisti bu olay
Ben de çok sevdim. Yıldızı da sevdim.Kurgusunu okurken hissettim sürekli bal bu katil ama değil bu da olabilir tarzı ilerledi. Ben severek okudum. Mitoloji ile ilgili okuduğum ilk kitaptı.
Ben de keşke bu bilgilerle gitseymişim dedim:)Mesela ben kaç kere bergamaya gittim ama pergamon’a gitmedim hiç. Üstünde yaşadığım kültürel mirasa hakim olamak çok canımı sıktı açıkçası
Urla yakın mı bergamaya yazın urlaya gidicemBen de keşke bu bilgilerle gitseymişim dedim:)
Gittim ama tekrar uğrayacağım yaza:)
Yok canım değilUrla yakın mı bergamaya yazın urlaya gidicem
Ortağı da iyiydiBen de çok sevdim. Yıldızı da sevdim.
Bizzat bende yaşadım ya burdaki yabanci düşmanlığı asla geçmez. Kapali oldugum için bakışlari bile yetiyor onların.Senin yorumunu çok merak ediyordum canım. Çünkü bize o düşünceyi en iyi sen resmedersin
Dimi ya bence gayet sevimli bir cift olurlardiTobiastan şüphe duyalım diye gizlenen bilgiler de gereksiz geldi. Tobiası bayağı sevmiştim. Hatta yıldızla sevdücek olsa daha sevinirdim
Kitap devam etse belki Nevzat-Yildiz aşkı olabilirdiTobiastan şüphe duyalım diye gizlenen bilgiler de gereksiz geldi. Tobiası bayağı sevmiştim. Hatta yıldızla sevdücek olsa daha sevinirdim
Tobiastan şüphe duyalım diye gizlenen bilgiler de gereksiz geldi. Tobiası bayağı sevmiştim. Hatta yıldızla sevdücek olsa daha sevinirdim
İzdivaçseverlerDimi ya bence gayet sevimli bir cift olurlardi