- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Bunu bilinçsiz olarak okuyan kimseler için yanlış çağrışımlar yapar diye düşündüm.Yok kuzum haklısın. Aslında inanılmaz mide bulandırıcı bir durum annesine aşık olan annesiyle evlenen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bilinçsiz olarak okuyan kimseler için yanlış çağrışımlar yapar diye düşündüm.Yok kuzum haklısın. Aslında inanılmaz mide bulandırıcı bir durum annesine aşık olan annesiyle evlenen.
Mitoloji derya deniz bir yer. Eksikliler ve değişikliler vardı.Evet o kısımlar çok şahane kurgulanmış gibi değil naçizane...
Peki havada kaldığını düşündüğüm bir kısım var orası tma oturmadı Hüseyin'i bağ evinde yaşanan olay nereye bağlandı? Kimlere bağlandı orası sanki biraz havada bırakıldı gibi.
Çok haklısın canımBunu bilinçsiz olarak okuyan kimseler için yanlış çağrışımlar yapar diye düşündüm.
Aynen Peter in yaptığını düşündüm ama sebebi aklıma gelmezdi yeni sevgilisi kesin o diye düşündümMesela Cemalin eşcinsel olmasına gerek var mıydı?
Aslında aileden dışlanması için iyi mazeretMesela Cemalin eşcinsel olmasına gerek var mıydı?
Yeni kitaplarda buna daha mi cok yer veriliyor?Mesela Cemalin eşcinsel olmasına gerek var mıydı?
Aile de normal değil ki Her biri ayrı rahatsız. Ben Peterdense Haluktan daha çok şüphelendimAslında aileden dışlanması için iyi mazeret
Bana masumca bir amaç gibi gelmiyor maalesefYeni kitaplarda buna daha mi cok yer veriliyor?
Son okudugum iki kitapta da var .
Illa ucundan kıyısından bir yerde var.
Asla öyle bir düşüncem yok olmaz da, hangi konu veya yazar ne kadar çok okursam okuyayım kendimi yetersiz hissederim, mutlaka alacak bir şeylerim olur hep kitaplardan.Ahmet Umit ilk kez okudum ben ayni zamanda mitoloji ile ilgili okudugum ilk kitap.
Seni de yazarin veya mitoloji kitaplarini cok okumaktan dolayi okuma geregi duymadin sandim
Aciklama icin teşekkür ederim.
Evet gerçekten bizim tanrı inancımız gibi bakmamak lazım olaya ve gerçekten çok anlaşılmadan o kısımları (tepki çekmemek adına) ustalıkla gizlemiş hikayelerin arasında.Önce beni rahatsız eden hususta bahsedeyim. Kitapta bahsedilmiyor ama ben şu tanrılara baktım. Maalesef hep ensest ilişkiler söz konusu
Evet o yapmış ama demek istediğim böyle havada bırakılarak anlatılmış bir bölüm. Çok güzel tamamlanmamış sanki bana o hissi verdiEskiden kavga ettiği adam yapmıştı ya
Türkleri arada yetiyor ya bak nem sadece Türkleri yetemiyorum Almanları da eleştiriyorum tarzı geldi banaNeonazilere yönlendirmeyi nasıl değerlendiriyorsunuz canım. Ben başından beri onların yapmadığını anlamıştım
Haluk kuzendi dimi? Bende bşr ara ona yükseldim hem arkeolog olması hem aile arasında ki husumetAile de normal değil ki Her biri ayrı rahatsız. Ben Peterdense Haluktan daha çok şüphelendim
Evet maalesef sesleri daha cok çıkıyor meclisteki partilerininde(NSRL) etkisi ile.Ben de neonaziler olmadığını düşünmüştüm neden onlara bu kadar yer verildiğini de çok anlamlandıramadım aslında. Acaba Almanyada gerçekten bu gruplar baskınlaşmaya mı başladı diye düşündüm
İnsan kesinlikle görmek istiyor. Hiç duymamış olmak beni de üzdüMesela ben kaç kere bergamaya gittim ama pergamon’a gitmedim hiç. Üstünde yaşadığım kültürel mirasa hakim olamak çok canımı sıktı açıkçası
Evet kuzendiHaluk kuzendi dimi? Bende bşr ara ona yükseldim hem arkeolog olması hem aile arasında ki husumet
Evet başlangıçta yönlendirme o yönde zaten ama bu tarz kitap çok okuyunca yönlendirilen kişinin asıl katil çıkmayacağını bilerek okuyorsunAile de normal değil ki Her biri ayrı rahatsız. Ben Peterdense Haluktan daha çok şüphelendim