Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim canım
Yok yok arkadaşım o kadar hızlı değilim
Ama bir kitap hoşuma gitti ise çok merak ediyorum sonunu,rutin işlerimden sonra başka birşey de yapmadığım için tv izlemek vs gibi el işi tarzı şeylerde pek becerim yok resime biraz var eğilimim stresli iken karalarım birşeyler onun dışında okuyorum bol bol ne yapayım
Pek de bir yerlere çıkılmıyor aktif olmak sınırlı üç çocuk olunca, en kolay seyahat yolu olan kitapları seçiyorum bende bambaşka dünyalarda dolaşmak hoşuma gidiyor

Bizde yoldan çıksak keşke

Çok iyi yapıyorsun, Allah gözlerine zeval vermesin. Ikimizin okumaları bir birine paralel zaten. Cemil Meriç in bi sözü var der ki ; " okumak içimizdeki meçhul âlemin kapılarını açmaktır ". Velhasılı kelam kitaplar kendimizi bulma yolunda en iyi arkadaş

Nö nö nö önce okumak yok

3 çocuk mu
Maşallah sana canım
Kaç yaşında sin ?
Çocuklar kaç yaşında?
Senden az çocuklu enerjisi alıyorum
Kendine bu kadar kaliteli vakit ayirdigin için ayrıca kutlarım

Hiç çocuk olmadan 4 çocuk isteyecek kadar cesur bir doğurunca ikinciye cesaret edemeyecek kadar korkak biriyim

Bakana helal eminim kendin gibi kaliteli evkatlar yetiştiriyorsun.

Teşekkür ederim canım
İki ile üç peşpeşe oldu araları 18 ay‍♀
Ama iyiki varlar,Allah sağlıklı huzurlu ömür versin En büyüğü erkek 6.Sınıf ,kızlardan ortanca 2.Sınıf ,küçük ana sınıfında
Bende hep tek çocuk isterdim ,çalışıyordum da o zaman tek çocuklu iken iyiki çok çocuk istemiyormuşum dimi
Sakin çocuklar bebekliklerinden beri öyleler .
Komşular der ki benim sesim sizden daha çok kimse demez evde üç çocuk var diye

Maşallah büyümüş hepsi elden çıkmış.
Şimdi çalışiyor musun?
Yaş ? Bizden büyük musun? Genelde bu tayfa 85-87 doğumlu

Maşallah büyümüş hepsi elden çıkmış.
Şimdi çalışiyor musun?
Yaş ? Bizden büyük musun? Genelde bu tayfa 85-87 doğumlu
Onu yazmamışım bak 34 bitiyor
Yok hayır şuan çalışmıyorum ,ama açıktan üniversite okuyorum kendimi güncel tutmak gereği duyuyorum çünkü üç çocuk yetişiyor evde
Belki küçükte şöyle ikiye üçe geldi mi bir iş düşürünüm diyorum bakalım hayat ne yöne akacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…