- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Aa, anlaşıyor musunuz pekiAblam terazi ben oğlak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa, anlaşıyor musunuz pekiAblam terazi ben oğlak
hem de çokkk, canım o benim.Aa, anlaşıyor musunuz peki
İyi yaptın bence, zor olacak ama.. kolaylıklar
Çok teşekkür ederim kızlar. Zaten tek gidiyorum çocuk ve eşim yokİnşallah açılsın yollar ve sağlıkla kavuş canım
Iyı yolculuklar calcimm saglıkla gıt gelBen istiyorum da kar istemiyor. Çok yağdı Üsküdar'a geçicem ordan Sakarya'ya
İnşallah bekler annesiIstanbula gitme tarihim belli oldu simdilik pazar gunu insallah. Dogum ne zaman olur hic bilmiyorum. Erken dogum olabilir. 3 4 hafta daha kizcem durursa sukretcem
Burclardan anlıyor gıbısın kova kızları nasıl olur acaba bebeler kova oldudaAy her burç yengeçten iyidir
Aslan enerjisi ayrıca iyidir ben çok severim:)
Cinsiyeti neydi?
Ooh ne mutlu Rabbim daim etsin hephem de çokkk, canım o benim.
Yok canım anlamak değilde takip ederim ilgiliyim:)Burclardan anlıyor gıbısın kova kızları nasıl olur acaba bebeler kova olduda
Amiin canım benim inşallahSelamlarrrr Yaz beklerken neler oldu böyle Kalbimi kırıyorsun İstanbul
Yok canım anlamak değilde takip ederim ilgiliyim:)
Burçlarını bilmem de inşallah sağlıklı, huzurlu, başarılarla dolu güzel bi ömürleri olur
Daha hafif akıcı ve kısa kitap okumaya çalışsan. Ne okuyorsun şimdiOkuyamıyorum ya
Ben nasıl geri kazanacağım okuma alışkanlığımı
Benim olağanüstü akıllı arkadaşımı okuyorum, kitabı elime almamla bırakmam bir oluyor, kafamı kitaba veremiyorum. Kitap akıcı ve güzel, okuyamıyorum bir türlü ama.Daha hafif akıcı ve kısa kitap okumaya çalışsan. Ne okuyorsun şimdi
Daha başlamadımMehfam A Arrietty_ kacinci sayfadasiniz kızlar ?
Ben hala 74
Kar topu oynamak,kardan adam yapmak ,karda yürümekten daha firsat gelmedi.
Oturayim birazdan basina kitabin.
K Kitapkontesi C Calcifer hayırlı yolculuklar kizlar.
Yeni gelen arkadaşlar hosgelmisler
Kukrim keyifle oku kitaplarıni.
Dune serisi tutkunlari sizler de keyifle okuyun
Bonus kayip tanrilar nasil gidiyor?
Çok kötü hissediyorum bu yüzden. Kitaplar bana iyi geliyor ama, bir türlü okuyamıyorum. Okusam kendime gelecem ama biliyorum.Benden bi tane daha Life light
Az az okumaya çalışsanÇok kötü hissediyorum bu yüzden. Kitaplar bana iyi geliyor ama, bir türlü okuyamıyorum. Okusam kendime gelecem ama biliyorum.