- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
OyyySelam adil teraziler ben de ağlak Yengeç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OyyySelam adil teraziler ben de ağlak Yengeç
Beğenirsin mutlaka çok acıklı bı kitaptı ama güzeldi..Rica ederim,Bende incir kuşlarını inceledim sipariş verdim
İnsancıklar'ı bende bu aya sıkıştırdım konuşuruzYok yok ben sefiller i okuyabileceğim inancımı kaybettim eledoracım
Geçen gün bunları almıştım ,bugün aldıklarımda 12 sinde gelecekmiş bakalım Eki Görüntüle 3023080
Olur tabiİnsancıklar'ı bende bu aya sıkıştırdım konuşuruz
Okurken yazarım mutlakaBeğenirsin mutlaka çok acıklı bı kitaptı ama güzeldi..
İşe gitmedi ise belki uyuyordurGünaydın
Başkan kar tatilinde galiba
Uyuyor musun bu saate kadarGünaydın
Darisi başınızaAh ne güzel sağlıkla gelsin
Insallah canim tesekkur ederimHayırlı yolculuklar canım. Sağlıkla gelsin inşallah bebişte
İnternetim yoktu canım köydeyim kardeşimden açmasını istedim.Uyuyor musun bu saate kadar
Karışık olaylar ya. Sabah dışarıyı görünce vazgeçtim gitmekten. Şimdi kardeşim ısrar etti yollar açık gel lütfen diye. Karşıya geçiyorumGünaydın
Başkan kar tatilinde galiba
Anladımİnternetim yoktu canım köydeyim kardeşimden açmasını söyledim.
Ya ama yanında olmalısın bencedeKarışık olaylar ya. Sabah dışarıyı görünce vazgeçtim gitmekten. Şimdi kardeşim ısrar etti yollar açık gel lütfen diye. Karşıya geçiyorum
Bende ağlak evcimen yengeçSelam adil teraziler ben de ağlak Yengeç
Ben istiyorum da kar istemiyor. Çok yağdı Üsküdar'a geçicem ordan Sakarya'yaYa ama yanında olmalısın bencede
İyi yaptın bence, zor olacak ama.. kolaylıklarKarışık olaylar ya. Sabah dışarıyı görünce vazgeçtim gitmekten. Şimdi kardeşim ısrar etti yollar açık gel lütfen diye. Karşıya geçiyorum
İnşallah açılsın yollar ve sağlıkla kavuş canımBen istiyorum da kar istemiyor. Çok yağdı Üsküdar'a geçicem ordan Sakarya'ya