- 7 Temmuz 2021
- 2.883
- 19.319
Evet çok farklıymış oysaki burç
Eh biraz sevimliyizdir biz teraziler degil mi kukrim Ama oğlakları da severizBende Terazi yükselen de terazi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet çok farklıymış oysaki burç
Eh biraz sevimliyizdir biz teraziler degil mi kukrim Ama oğlakları da severizBende Terazi yükselen de terazi
Bence öyleyizEh biraz sevimliyizdir biz teraziler degil mi kukrim Ama oğlakları da severiz
Ablam terazi ben oğlakBence öyleyiz
Benim en yakın iki arkadaşım da oğlak
TeraziiiKarakterlerimiz benzediği için aynı burçtan olduğumuzu düşündün sanırım Teraziyim yükselenim de kova
Bende Terazi yükselen de terazi
Eh biraz sevimliyizdir biz teraziler degil mi kukrim Ama oğlakları da severiz
Teraziii
Neden hep üzgünsünüzSelam adil teraziler ben de ağlak Yengeç
Ama bu dünya hassas yengeçler için fazla zalimSelam adil teraziler ben de ağlak Yengeç
Ah bi bilsekNeden hep üzgünsünüz
Anlatsana biraz
Çok yakınım biri yengeç, hep üzgün. O öyle olunca üzülüyorum ben de onun için.
Tam olarak tanımladın ama sankiAh bi bilsek
Sürekli sürekli düşünüyoruz Dünyanın bütün derdi üzerimize yıkılmış gibi hissediyoruz, aşırı ince düşünceliyiz ve kırılganız
Ayy şöyle anlatınca kendimden nefret geldi
Evet kimse yengeç olmasa keşkeAma bu dünya hassas yengeçler için fazla zalim
Ayy inşallah aslan olur:)Tam olarak tanımladın ama sanki
Benim bebek de 3 günle aslan gösteriyor ama sanmıyorum yengeç olur kesin
Aslan olması da iyi mi bilemiyorum kiAyy inşallah aslan olur:)
Ay her burç yengeçten iyidirAslan olması da iyi mi bilemiyorum ki
Çok bildiğim bir burç değil
KızAy her burç yengeçten iyidir
Aslan enerjisi ayrıca iyidir ben çok severim:)
Cinsiyeti neydi?
Benim de çok yakın bir arkadaşım yengeç. Siz fazla ince düşünceli ,fedakar herkesin derdini dert edinen anaç ve duygulu insanlarsınız. Kızım da 2 günle aslan olacakken yengeç oldu. Hassas yapısından dolayı yıpranır mi acaba diyorum.Aslan olsaydı tozu dumana katardı ne güzel dert mert çekmezdiAh bi bilsek
Sürekli sürekli düşünüyoruz Dünyanın bütün derdi üzerimize yıkılmış gibi hissediyoruz, aşırı ince düşünceliyiz ve kırılganız
Ayy şöyle anlatınca kendimden nefret geldi
Ayy hele kız yengeç olmasın diye yat kalk dua et canım hatta ben de ederim:))Kız
Erkek Aslan biliyorum da kız için hiç fikrim yok
Yükseleni falan inşallah güçlü bir burçtur:)Benim de çok yakın bir arkadaşım yengeç. Siz fazla ince düşünceli ,fedakar herkesin derdini dert edinen anaç ve duygulu insanlarsınız. Kızım da 2 günle aslan olacakken yengeç oldu. Hassas yapısından dolayı yıpranır mi acaba diyorum.Aslan olsaydı tozu dumana katardı ne güzel dert mert çekmezdi
İnşallah ama pek umudum yok açıkçasıAyy hele kız yengeç olmasın diye yat kalk dua et canım hatta ben de ederim:))
Kız aslanlar da çok güzel olur özgüveni yüksek olur mis gibi
Aklıma ne geldi şimdi biliyormusun ; senin sık hasta olman bu yengeç hassasligindan olabilir. Çünkü ben ruhun hissettiği herşeyin bedene aksettigine inanıyorum. Mesela ibni Sina da söylüyorya stres mide ağrısı ,baş ağrısı yapar, üzüntü ciğerlerde ağrı yapar gibi. Nietzscheyi düşüncene hep üzüntüden hastaydı. Senin bu hassasiyetine bi çare bulman lazımYükseleni falan inşallah güçlü bir burçtur:)
Annesi bir de sen ona gamsız olmayı aşıla biraz