- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Ben başlamadım bile. Daha bu ay kitap kapağı açmadımSefiller sayfa 200 den sesleniyorum; bu kitap biter mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben başlamadım bile. Daha bu ay kitap kapağı açmadımSefiller sayfa 200 den sesleniyorum; bu kitap biter mi?
Ooov bu beni üzdü130 lardan sonra fark etmeden 300 küsürlere geliyor kitap ama 360 gibi savaş kısmı başlıyor ve bitmiyor
Başarırsın sen, sonra da eski formuna kavuşursunOkuduğumdan birşey anlamayıp odaklanamayinca kitabı elime daha az alır oldum. Ama bu akşam Üç Silahşörleri okuyup bitirecegime söz verdim kendime ☺
Yaşadığımız mucadeleler karşısında hepimizin hayatında ruhsal çalkantılar , inişler çıkışlar oluyor doğal olarak. Bunlar da geçer elbet
Şaka yapıyor olmalısınBen başlamadım bile. Daha bu ay kitap kapağı açmadım
Bana sıkıcı geldi ama UcanSupurge geçti sanırım oralarıOoov bu beni üzdü
Başarırsın sen, sonra da eski formuna kavuşursun
Şaka yapıyor olmalısın
İnan o savaşla ilgili aklımda pek bir şey kalmadı öyle bir sıkıntıyla okudum ki tek aklımda kalan o savaşın bir kişiyle bağlantısıBana sıkıcı geldi ama UcanSupurge geçti sanırım oraları
Bende hiç başlamadım. Hiçbişey yapmak istemiyorum. Değişik bir psikolojiBen başlamadım bile. Daha bu ay kitap kapağı açmadım
Sayfa 454 den sesleniyorum buralar daha güzel çabuk gelSefiller sayfa 200 den sesleniyorum; bu kitap biter mi?
Sıkıcı mı ölüyordummBana sıkıcı geldi ama UcanSupurge geçti sanırım oraları
Savaşın adı hariç hiçbir şey bilmiyorum bilmek istemiyorumİnan o savaşla ilgili aklımda pek bir şey kalmadı öyle bir sıkıntıyla okudum ki tek aklımda kalan o savaşın bir kişiyle bağlantısı
Waterloo idi değil miSıkıcı mı ölüyordumm
Savaşın adı hariç hiçbir şey bilmiyorum bilmek istemiyorum
Eveet İçimi darladıWaterloo idi değil mi
Orada nerdeyse kısa metine geçiş yapacaktımEveet İçimi darladı
Huuu içim rahatladıSayfa 454 den sesleniyorum buralar daha güzel çabuk gel
Kitap sadede gelmiyor bir türlüİnan o savaşla ilgili aklımda pek bir şey kalmadı öyle bir sıkıntıyla okudum ki tek aklımda kalan o savaşın bir kişiyle bağlantısı
Bölüm sonunda savaşın sadedine geliyorKitap sadede gelmiyor bir türlü
Sağ Salim çıksın inşallah canımHayırlı akşamlar arkadaşlar. İnşAllah hepiniz iyisinizdir.
Alıntı yapamadım geçmiş olsun diyenlere çok teşekkür ederim
Annem yarın ameliyat olacak. Şuan moral olarak da gayet iyi. Dualarınıza katarsanız çok sevinirim
Ay 18 de bırakmıştım gidiyimde okuyum o zaman 19 bölüm sonuydu sanırımBölüm sonunda savaşın sadedine geliyor
Ee 800 sayfa kolay yazılmıyor işteKitap sadede gelmiyor bir türlü
Ciddiyim malesef. Büyük ihtimalle önümüzdeki hafta ancak başlarım okumayaOoov bu beni üzdü
Başarırsın sen, sonra da eski formuna kavuşursun
Şaka yapıyor olmalısın
Yaz yaz bitirememiş zaten daha önce neler yaşadıysam bu kısımları silmişim kafamdanEe 800 sayfa kolay yazılmıyor işte
Biraz geç mesaj oldu . Anca oturabildim. Ev işleri bitmedi. Hanımlar günümüz kutlu olsun.Dev Memnon Heykelleri
Eki Görüntüle 3021369
Giza Piramitleri
Eki Görüntüle 3021370
Basamaklı Piramit
Eki Görüntüle 3021373
Aziz Katerina Manastırı
Eki Görüntüle 3021374
Ebu Simbel Tapınağı
Eki Görüntüle 3021376
Montaza Sarayı
Eki Görüntüle 3021378
Nil Nehri
Eki Görüntüle 3021379
Kahire Şehri
Eki Görüntüle 3021380
Mısır
Resmi adıyla Mısır Arap Cumhuriyeti, Orta Doğu’da bulunan bir Arap ülkesidir. Kuzey Afrika ile Orta Doğu arasında köprü işlevi gören ülke 1.002.450 km’lik yüz ölçümüyle Orta Doğu’nun en büyük ülkelerinden biridir. Batıda Libya, güneyde Sudan ile sınır komşusu olan ülkenin Akdeniz ve Kızıldeniz‘e kıyısı bulunmaktadır. Ayrıca Mısır’ın Asya Kıtası’ndaki tek toprağı olan Sina Yarımadası‘nın Filistin ve İsrail’e sınırı bulunmaktadır. Yönetim şekli cumhuriyet olan ülkenin başkenti Kahire‘dir.
104 milyona ulaşan nüfusuyla Kuzey Afrika’daki en büyük ülke olma özelliğine sahip olan Mısır’da halkın büyük çoğunluğunu Müslüman Araplar oluşturmaktadır. Yaklaşık %18’lik bir kesimle Kıpti olarak anılan azınlık bir grup da Mısır’da yaşamaktadır. Kökleri Eski Mısır medeniyetine dayanan Kıptiler, Oryantal Ortodoks Kiliselerinden biri olan İskenderiye Kıpti Ortodoks Kilisesine bağlıdırlar. Günümüzde pek kullanmadıkları, kendilerine özgü bir dilleri olduğu da biliniyor. Mısır’da resmi dil Arapça ve Mısırcadır; halk arasında genellikle Mısır Arapçası olarak da bilinen Mısırca konuşuluyor.
Mısır, Orta Doğu’nun en önemli turizm merkezlerinden biridir. Dolayısıyla ekonomisi büyük oranda turizm sektörüne bağlıdır. Bunun yanı sıra Kızıldeniz ve Akdeniz’i birbirine bağlayan Süveyş Kanalı sayesinde deniz yolu güzergâhı açısından önemli bir stratejik konuma sahiptir. Ayrıca ülkenin tarım, ulaşım ve enerji kaynakları bakımından da ciddi bir potansiyele sahip olduğunu söyleyebiliriz.
Günaydınlar herkese ,
Günümüz kutlu olsun canım kadınlar
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
Mehfam
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
@WOMAN