Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım, çok iyi yapmışsın çok keyiflifesang dopum günün kutlu olsun.
Bugün kendime 1 dilim pasta, bir buket çiçek ve bir fincan kahve ısmarladım. Öyle iyi geldi ki... Şimdi eve gidip tüm akşamı kitap okuyarak geçireceğim sizler nasılsınız?
Doğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu bir yaş dilerimHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar ben de sizlerin kadınlar gününü kutluyorum günümüz kutlu olsun
Teşekkür ediyorum inşallah hepimiz güzel bir yıl geçiririzDoğum gününüz kutlu olsun sağlıklı mutlu bir yaş dilerim
Doğum gününüz kutlu olsunTeşekkür ediyorum inşallah hepimiz güzel bir yıl geçiririz
Elea iyi güldüm ya Gerçekleri söyleyen bir dost gibi açık yüreklilikle söyle bakalım, daha başlamamışken ona göre yol alayım. iki cildi mi okuyayim yoksa kendimi bi labirentin ortasına atmadan tek kitap olani mi okuyayimSefiller sayfa 200 den sesleniyorum; bu kitap biter mi?
Bir dost gibi söylüyorum eğer tek kitap okursan biz dostlarına ihanet etmiş olacaksın (Nayır) bunu kabul edemeyizElea iyi güldüm ya Gerçekleri söyleyen bir dost gibi açık yüreklilikle söyle bakalım, daha başlamamışken ona göre yol alayım. iki cildi mi okuyayim yoksa kendimi bi labirentin ortasına atmadan tek kitap olani mi okuyayim
Biter biter evel AllahSefiller sayfa 200 den sesleniyorum; bu kitap biter mi?
Tamam bekleyin beni gelecegim ❤ Geleceğim ama ben bu ara kitap okuyamiyorum ki Aşkla şevkle istikrarlı okuduğum hallerimi özledim. Eski aspasiaya ne oldu hiç bilmiyorumBir dost gibi söylüyorum eğer tek kitap okursan biz dostlarına ihanet etmiş olacaksın (Nayır) bunu kabul edemeyiz
Labirentin ikinci çıkmaz sokağında seni bekliyoruz
Aa neden öyle oldu ki, bir sorun mu var canım?Tamam bekleyin beni gelecegim ❤ Geleceğim ama ben bu ara kitap okuyamiyorum ki Aşkla şevkle istikrarlı okuduğum hallerimi özledim. Eski aspasiaya ne oldu hiç bilmiyorum
130 lardan sonra fark etmeden 300 küsürlere geliyor kitap ama 360 gibi savaş kısmı başlıyor ve bitmiyorSefiller sayfa 200 den sesleniyorum; bu kitap biter mi?
Retro falan mı var? Hepimiz benzer sıkıntılar içindeydiz gözlemlediğim kadarıylaTamam bekleyin beni gelecegim ❤ Geleceğim ama ben bu ara kitap okuyamiyorum ki Aşkla şevkle istikrarlı okuduğum hallerimi özledim. Eski aspasiaya ne oldu hiç bilmiyorum
Okuduğumdan birşey anlamayıp odaklanamayinca kitabı elime daha az alır oldum. Ama bu akşam Üç Silahşörleri okuyup bitirecegime söz verdim kendime ☺Aa neden öyle oldu ki, bir sorun mu var canım?
Yaşadığımız mucadeleler karşısında hepimizin hayatında ruhsal çalkantılar , inişler çıkışlar oluyor doğal olarak. Bunlar da geçer elbetRetro falan mı var? Hepimiz benzer sıkıntılar içindeydiz gözlemlediğim kadarıyla