- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
İmkanı yok bitsinAy uzun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkanı yok bitsinAy uzun
Az kaldı almama devam edin lütfenTeşekkür ederim , inşallah ben de umutluyum kendimden ☺❤
Dune ismi geçince gayri ihtiyari gülümsüyorum o kadar güzel bir tat bıraktı ki. ❤Okuduğum en iyi bilim kurgu idi. Yazarın 10.000 yıl sonrasını dusunerek tasarladigi gezegendeki kurguya, oluşturduğu ekosisteme, terminolojiye bakınca yazarın zekasına hayal gücüne hayran kalıyor insan. Ilk kitabı için söylüyorum tabi, serinin tamamı aynı tadı veriyor mu bilmiyorum
Aklında kalacağına kitaplığında kalsın diyorummmAklım çok fena kayıyor. Yeni de maaş almışım zaten
Bilim kurgu mu canım. Ben hiç o türde okumadım. Okuyabilir miyim fikrim yok o yüzden. Kayıp Tanrılar Ülkesi mitoloji sevmediğimi gösterdiAklım çok fena kayıyor. Yeni de maaş almışım zaten
Evet bilim kurgu hatta filmi de çıktı. Çok beğeniliyor.Bilim kurgu mu canım. Ben hiç o türde okumadım. Okuyabilir miyim fikrim yok o yüzden. Kayıp Tanrılar Ülkesi mitoloji sevmediğimi gösterdi
3. Kitabını bitirdim okumaya devam et seveceksinNapoli Serisinin ilk kitabını okuyorum, aslında güzel ama pek okuma fırsatım olmuyor, 50 sayfa kadar okudum sadece.
Kendine bir iyilik yap ve al diyorumAz kaldı almama devam edin lütfen
Açıkçası ben de bilim kurguya çok düşkün değilim. Ablam ısrarla okumamı istedigi için başladım. Iyi ki de okumusum.Bir de kalın 700 syf civarı birşeydi ilk kitap, nasıl okuyup bitiricem diye düşünürken su gibi aktı .Kurgu da anlatım da güzeldi, sevdim benBilim kurgu mu canım. Ben hiç o türde okumadım. Okuyabilir miyim fikrim yok o yüzden. Kayıp Tanrılar Ülkesi mitoloji sevmediğimi gösterdi
Kitabı okuyunca filmini de izledim ,ama filmini sevmedim yarim bıraktım. Açıkçası kitabı okurken gözümde canlandirdiklarim benim için daha iyiydi.Evet bilim kurgu hatta filmi de çıktı. Çok beğeniliyor.
Ileriki zamanlarda bir şans vereyim o zaman. Hangi kitap doğru seçim olur acaba?Kendine bir iyilik yap ve al diyorum
Açıkçası ben de bilim kurguya çok düşkün değilim. Ablam ısrarla okumamı istedigi için başladım. Iyi ki de okumusum.Bir de kalın 700 syf civarı birşeydi ilk kitap, nasıl okuyup bitiricem diye düşünürken su gibi aktı .Kurgu da anlatım da güzeldi, sevdim ben
Kitabı okuyunca filmini de izledim ,ama filmini sevmedim yarim bıraktım. Açıkçası kitabı okurken gözümde canlandirdiklarim benim için daha iyiydi.
Dune ' dan bahsettik madem o olsun ,kalın ama çok güzel. Ince birşeyler okumak istersen başka kitap öneririzIleriki zamanlarda bir şans vereyim o zaman. Hangi kitap doğru seçim olur acaba?
Bende okuma yapamadım canım,hafta sonu pek iyi değildim .Bugün gidip yaptırdım tetkikleri kalp için ilaca başladık bakalımKukrim D'Artagnan ile aran nasil
Öyleyse beni de öpsen miSeni öpeyim biraz da kendine gel
Okuyacağım başkanım beğendim zaten, dili de akıcıydı bence. Kütüphanede serinin devamı da vardı.3. Kitabını bitirdim okumaya devam et seveceksin
Günde 100 sayfaİmkanı yok bitsin
Ayy canım çok geçmiş olsun hayırdır nolduBende okuma yapamadım canım,hafta sonu pek iyi değildim .Bugün gidip yaptırdım tetkikleri kalp için ilaca başladık bakalım
Nazara mı geldik ne oldu bize böyle
Ama yazarın farklı kitaplarını peşpeşe okumamanı tavsiye ederim canımYa 2 hafta sonra gidersem alırım bi tane inşallah
Ah çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin. Inşallah ciddi kronik bir rahatsızlık değildir. Sağlık olsun da ,yine okuruz inşallahBende okuma yapamadım canım,hafta sonu pek iyi değildim .Bugün gidip yaptırdım tetkikleri kalp için ilaca başladık bakalım
Nazara mı geldik ne oldu bize böyle
Ben 5 ciltlik olanı okuyorum. Şu anda ilk cildin 256. Sayfasindayim. Bu cilt Fantine e ayrılmış durumda. Muhtemelen savaş ikinci ciltte olacak
Bu arada 3 cildi kütüphane'den almıştım uzatma da yaptım 18 ine kadar bitirmem lazım
Daha da mı detaylı diyecektim 5 cilt mesajını gördüm muhtemelen aynı4 ve 5 elimde yok şu anda ama ilk ciltten hareketle bir tahminde bulunabiliriz belki. İlk cilt 356 sayfa.
Günde 100 sayfa
Ayy canım çok geçmiş olsun hayırdır noldu
Çok teşekkür ederim kızlarAh çok geçmiş olsun , Allah acil şifalar versin. Inşallah ciddi kronik bir rahatsızlık değildir. Sağlık olsun da ,yine okuruz inşallah