Hikayesi çok güzeldi. Ezedileri anlatiyodu ben bilmiyodum çok etkilenmiştim.cok üzülmüştüm.Huzursuzluk diğer kitaplarına göre bir tık geride bana göre. Sonu aceleye getirilmiş gibi yarım kalmış gibi bir his bırakıyor insanda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hikayesi çok güzeldi. Ezedileri anlatiyodu ben bilmiyodum çok etkilenmiştim.cok üzülmüştüm.Huzursuzluk diğer kitaplarına göre bir tık geride bana göre. Sonu aceleye getirilmiş gibi yarım kalmış gibi bir his bırakıyor insanda
Ben 41 kızım 11Kaç yaşındasınız?
Çocuğunuz kaç yaşında?
Ben de Aytmatov’la kısa bir giriş yapmak istedim
Teo Digne piskoposu tam ideal bir müslüman örneği değil mi? Bizim evliyalar gibi bir profil adetaBenim de öyle canım. En sevdiğim kitap. Okurken çok beğenmiştim.
Hatırlayamadım canım, çok zaman geçti okuduğumdan.Tekrar okuduktan sonra yorumlayalım inşallahTeo Digne piskoposu tam ideal bir müslüman örneği değil mi? Bizim evliyalar gibi bir profil adeta
Allah bağışlasın masallahBen 41 kızım 11
Amin. Tüm çocuklarımızı inşallah kızım 5 e gidiyor. Ben ortaokul Türkçe.Allah bağışlasın masallah
6.sinif mi?
Sizin branş ne hocam?
Ortaokul galiba
Evet ben de oğlum da 4.sınıfız.Amin. Tüm çocuklarımızı inşallah kızım 5 e gidiyor. Ben ortaokul Türkçe.
Siz de sınıf öğretmeniydiniz yanlış hatırlamıyorsam
İstanbul'da değilim. Ozel okul fiyatları gerçekten uçtu. Evet okul önemli ama ben her zaman asıl işin öğrencide bittiğine inananlardanim.Evet ben de oğlum da 4.sınıfız.
Devlet mi özel mi ?
Bir de İstanbul mu?
Biz ortaokul arayışına girdik malum
Karar vermek çok zor
Sizin kendi okulunuzda mi okuyor?İstanbul'da değilim. Ozel okul fiyatları gerçekten uçtu. Evet okul önemli ama ben her zaman asıl işin öğrencide bittiğine inananlardanim.
Hayır kendi okulumda değil. Başlangıçta okula giriş çıkış saatlerimiz uymadığı için özele tam gün olarak göndermiştik. Anaokulundan itibaren de özele gidince degistirmedik.Sizin kendi okulunuzda mi okuyor?
Ben devletteyim.Bu seneye kadar beraber gidip geldik.Bildigim bir arkadaşa verdim.Sukur iyi durumda.
Ama işte sizin de dediğiniz gibi ön ergen zamanları insan ister istemez düşünüyor.
Livaneli nın bütün tğn kitapları çok iyi bende severek okudum ancak bu kitapta dediğim gibi sonunda bir aceleye getirilmişlik vardıHikayesi çok güzeldi. Ezedileri anlatiyodu ben bilmiyodum çok etkilenmiştim.cok üzülmüştüm.
Ne ara 7. kitabı okudunŞUBAT
1- Muhteşem Gatsby 256 syf
2- Kayıp Tanrılar Ülkesi 502 syf
3- Abum Rabum 524 syf
4- Algernon'a Çiçekler 325 syf
5- Kamelyalı Kadın 239 syf
6- Hayvan Mezarlığı 374 syf
7- Beyaz Gemi 168 syf
Toplam : 2388 Sayfa
Hayvan Mezarlığı'ndan korkarken gece okudumNe ara 7. kitabı okudun
Kitap kurdu tabirini duymuştum ama hiç tanışmamıştım, canlı örneğisinHayvan Mezarlığı'ndan korkarken gece okudum
Üniversite yıllarımda okumuştum. Çabuk bitirmiştim.Ben de Aytmatov’la kısa bir giriş yapmak istedim
Eki Görüntüle 3015799
Burada hepimiz öyleyizKitap kurdu tabirini duymuştum ama hiç tanışmamıştım, canlı örneğisin
1 gün vardı daha bitmesineEleadora ay bitti ne yapıyım
Sen bildirim yapmadın mı, ben mi göremedim son 4 dakika1 gün vardı daha bitmesine