- 28 Haziran 2011
- 59.345
- 149.743
Yoksaaaımm bilemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksaaaımm bilemedim
Bunu yeni gördüm ve anırdımTopikte çok enteresan tipler var
İlk gözüme çarpanın ergen beyni olmasıKitaplarım geldi BKM beklediğimden hızlı gönderdi bu sefer. Hem de kitapyurdu'ndan 20 lira daha ucuza mal oldu Eki Görüntüle 3015716
Nasıl istersen canım senin keyfine kalmış
Ben de birazdan başlayacağım, korktum birazBaşladım canlarım. 70 sayfa kadar okudum ama zorlanıyorum biraz
Yok ya korkma benim biraz dikkatimde dağınık bu ara ondan da olabilir. İkinci okuyuşum olcak benim çok zor ilerlese kendimi bu ateşe atmazdımBen de birazdan başlayacağım, korktum biraz
İyi çok şükür dilini bilmem ama, kitabın kendisi ağır ya. Şekilden şekile girdim nasıl okuyacağım diyeAnna Karenina da böyle zorlamıştıYok ya korkma benim biraz dikkatimde dağınık bu ara ondan da olabilir. İkinci okuyuşum olcak benim çok zor ilerlese kendimi bu ateşe atmazdım
Ben okumuştum ve çok beğenmiştim birkaç yıl önce ama şuan hiç birşey yok aklımdaBaşladım canlarım. 70 sayfa kadar okudum ama zorlanıyorum biraz
Olanı okuyayım o zaman canım, sağolNasıl istersen canım senin keyfine kalmış
Kitabı o kadar sevip de hiç hatırlamam normal mi acabaBen okumuştum ve çok beğenmiştim birkaç yıl önce ama şuan hiç birşey yok aklımda
Biliyorum normal gelmiyor kulağa ama olanı söyledimKitabı o kadar sevip de hiç hatırlamam normal mi acaba
Algıda seçicilik mı diyoruz? Hem ergenlerle çalışıp hem de ön ergen çocuk sahibi olunca güncelleme yapmak gerekiyorİlk gözüme çarpanın ergen beyni olması
Piskoposun anlatıldığı kısım yavaş ilerliyor. Jean Valjean ortaya çıkınca daha akıcı ama 5 ciltlik kitap olunca ağır ilerlemesi normal. Ben de başladım sizinle tam metni okuyayım diye öğrenciyken kısaltılmış halini okumuştum ama ana olayları hatırlıyorumBaşladım canlarım. 70 sayfa kadar okudum ama zorlanıyorum biraz
Benim de öyle canım. En sevdiğim kitap. Okurken çok beğenmiştim.Biliyorum normal gelmiyor kulağa ama olanı söyledim
Ben de daha önce okumuştum hatırlamıyorumBen okumuştum ve çok beğenmiştim birkaç yıl önce ama şuan hiç birşey yok aklımda
Evet şu an başında psikopozu anlatıyor. Ana hatları bende hatırlıyorum ama genek olarak aklımda değil kitapPiskoposun anlatıldığı kısım yavaş ilerliyor. Jean Valjean ortaya çıkınca daha akıcı ama 5 ciltlik kitap olunca ağır ilerlemesi normal. Ben de başladım sizinle tam metni okuyayım diye öğrenciyken kısaltılmış halini okumuştum ama ana olayları hatırlıyorum
Kaç yaşındasınız?Algıda seçicilik mı diyoruz? Hem ergenlerle çalışıp hem de ön ergen çocuk sahibi olunca güncelleme yapmak gerekiyor
Onu okudum mu hatirlamiyom ama çok güzel yaziyo çok begenirimLeyla’nın evini okudum