- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Ciddi değilim deEşimin arkadaşı için cuma günü bkmden kitap sipariş etmiştik, bugün kargoya verilmiş bkmcim her zaman böyle olman dileğiyle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi değilim deEşimin arkadaşı için cuma günü bkmden kitap sipariş etmiştik, bugün kargoya verilmiş bkmcim her zaman böyle olman dileğiyle.
Maalesef ciddiyim eşim bu sabah diyor ki 'kitaplar daha kargoya verilmedi mi?' pardon dedim bunu dedikten 1 saat sonra mesaj geldi kargoya verildi diye.Ciddi değilim de
Livaneli in kotaplari çok güzel bende çok severim özellikle huzursuzluk ve kardeşimin hikayesi çok güzeldi. Siz hangisini okudunuzBitirdim
Çok güzeldi..
okuduğum ikinci kitabıydı,
Livaneli’nin içinde bulunduğu toplumun tüm karakterlerine böyle hakim olmasına bir kez daha şaşırdım doğrusu..
Sait Faik'in, Abasıyanık kitabı
Leyla’nın evini okudumLivaneli in kotaplari çok güzel bende çok severim özellikle huzursuzluk ve kardeşimin hikayesi çok güzeldi. Siz hangisini okudunuz
Huzursuzluk diğer kitaplarına göre bir tık geride bana göre. Sonu aceleye getirilmiş gibi yarım kalmış gibi bir his bırakıyor insandaLivaneli in kotaplari çok güzel bende çok severim özellikle huzursuzluk ve kardeşimin hikayesi çok güzeldi. Siz hangisini okudunuz
Halide Edip'in Adı Var kitabı daha güzel.Sait Faik'in, Abasıyanık kitabı
Ben de ilk onu okumuştum.Huzursuzluk diğer kitaplarına göre bir tık geride bana göre. Sonu aceleye getirilmiş gibi yarım kalmış gibi bir his bırakıyor insanda
Margırıt hale diye kadın düşmanı bi kadın eski profil fotoğrafımı yaprak dökümü Fikret'e benzetti mecbur değiştirdim. Bence gerçek hayatında çok mutsuz olduğu için öyle yaptı hep benden çıkardı acısını.O profil fotoğrafı ne allasen nerde tünemiş o adam ?
Banyo kovasına tünemiş, yıl doksanlar tabii eski boya kovalarına doldurulan sıcak suyu maşrapayla kafadan aşağı boca etmek suretiyle 'çimiliyor'O profil fotoğrafı ne allasen nerde tünemiş o adam ?
Anne, Fikret'e mi benzetildiMargırıt hale diye kadın düşmanı bi kadın eski profil fotoğrafımı yaprak dökümü Fikret'e benzetti mecbur değiştirdim. Bence gerçek hayatında çok mutsuz olduğu için öyle yaptı hep benden çıkardı acısını.
Yaa, beni beni, Anne'iniAnne, Fikret'e mi benzetildi
Sen benim Anne'imdinYaa, beni beni, Anne'ini