Serenad ve Kardeşimin Hikayesi'ni okumuştum. İkisi de gerçekten etkileyici eserlerSon zamanlarda okurken çok etkilendiğim, bir türlü etkisinden çıkamadığım kitap ; Zülfü Livaneli - Serenad
İstanbul Üniversitesi’nde çalışan Maya Duran ile Alman asıllı Amerikalı bir profosör olan Maximilian Wagner eşliğinde "vicdan mezarlığı" olan Struma gemisinde yaşananlara eşlik ettim.
İlk olarak bu kitabın edebi yönüyle tarifi mümkün olmayan bir duygu selinin içinde buldum kendimi. Zaman zaman gözyaşlarımı tutamadığım da oldu, öyle güzel ve etkileyiciydi ki...
Aynı zamanda didaktik ve düşündürücü yönü de vardı. Birçok merak uyandıran büyük politik meselelerden ve tarihi olaylardan bahsediliyordu. Çoğunu not alıp detaylı araştırma yaparak kitabı okumaya devam ettim. Çok keyif aldım, okumayanlara şiddetle tavsiye ederim
Kardeşimin Hikayesi’nin sonuna geldiğimde şok olmuştum, çok güzeldiSerenad ve Kardeşimin Hikayesi'ni okumuştum. İkisi de gerçekten etkileyici eserler
O serinin Üç Kız Kardeş kitabını okumuştum. Çok sıcak bir hikayeydiKalbimin can mayası okudunuz mu? Elimdekinden sonra ona başlayacağım. Okuduysanız fikirlerinizi öğrenmek isteriim
Seri mii? Ortadan mı dalıyorum yoksa?O serinin Üç Kız Kardeş kitabını okumuştum. Çok sıcak bir hikayeydi
Kesinlikle son kitabı okuyorsunSeri mii? Ortadan mı dalıyorum yoksa?
Evet öyleymiş sipariş ettim şimdi diğerlerini diKesinlikle son kitabı okuyorsunbirbiriyle bağlantılı 4 kitap olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
Maya yı okusaydın sondan geriye giderdinEvet öyleymiş sipariş ettim şimdi diğerlerini diiyi ki sormuşum
Hangi işim düzgün ki bu olsunduMaya yı okusaydın sondan geriye giderdin
İyi bu akşam Kırmızı oda yı izliyorum. Tek izlediğim dizi. Sen nasılsınHangi işim düzgün ki bu olsunduzararın köşesinden döndüm hiç yoktan iyi oldu nabersiin
Ben de iyiyimm haftasonu mutlusuİyi bu akşam Kırmızı oda yı izliyorum. Tek izlediğim dizi. Sen nasılsın
İyi geceler canım. Benimki babasıyla uyudu. Ben de okumaya başladımEvet sevgili kitapseverler, ben bugünkü okuma hedefime ulastim. Hepinize iyi geceler
Sana da iyi okumalar o zamanİyi geceler canım. Benimki babasıyla uyudu. Ben de okumaya başladım
Teşekkür ederim canımSana da iyi okumalar o zaman
Hayırlı geceler tatlım. OkuyoruzHayırlı geceler.
Bi takım sıkıntılar oldu şimdi girebildim.
İyi misiniz
Ben bugün okuyamadımHayırlı geceler tatlım. Okuyoruz
Olsun keyifli zaman geçirmişsindir sendeBen bugün okuyamadım
Evet çok keyifli idiOlsun keyifli zaman geçirmişsindir sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?