- 24 Ekim 2014
- 59.305
- 330.713
- 698
İnşallah kendi çocuklarınla da çıldırmak nasip olur sana ve tüm isteyenlereEvet çok keyifli idiYeğenimle çılgınlar gibi oynadık 1 dk yanımdan ayrılmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kendi çocuklarınla da çıldırmak nasip olur sana ve tüm isteyenlereEvet çok keyifli idiYeğenimle çılgınlar gibi oynadık 1 dk yanımdan ayrılmadı
Amiiinn inşaAllah canım.İnşallah kendi çocuklarınla da çıldırmak nasip olur sana ve tüm isteyenlere
Hadi iyi geceler taze annenihayet notre dame'ın kamburunda 149 a gelebildim. bir önceki bölüm yani 3. kitap aşırı paris ve kilise anlatımlarıyla doluydu. sıkılmadım desem yalan olur ama ilgi çekiciydi de. uyku akıyor gözlerimden o yüzden bu gece bu kadarlık
Günaydın herkese
Hani benim etiketim
Ayy canımmm. 50 kez düzenledim. İlk başta yaptıydım sonra gitmiş sen gönlümde etiketlisinHani benim etiketim
Günaydın
Etiket bildirimi gelmişti zaten teşekkür ederim canım nasılsınAyy canımmm. 50 kez düzenledim. İlk başta yaptıydım sonra gitmiş sen gönlümde etiketlisin
Jawlensky günaydınnnn
Günaydıııın
İyiyim canım. Sen nasılsınEtiket bildirimi gelmişti zaten teşekkür ederim canım nasılsın
Günaydın canım
gunaydin kizlar.
Günaydııın herkese musmutlu sabahlaarr
Günaydın canım kitap kurtları bugun işler bittikten sonra yürüyen şato kitabımı bitirmek hedefım inşallah basarılı olurum dıyelim