Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar:)
Buz gibi Ankara'dan evime dönmüş bulunmaktayım:) Yanıma kitap almıştım hatta yedek bile almıştım acaba ne düşündüm Kapağını açmaya bile vaktim olmadı Yolculukta da gözlüğümü bulamadım diye okuyamadım Şimdi kahvemi alıp okumaya başlayacağım, yılbaşına kadar elimdeki bitmeli ve 1 tane daha:)

Yazar Bir çocuğun dilinden ne güzel anlatmış olayları. Ama yine ayrımcılık. Siyah beyaz ayrımı.. Verdiği mesajlar etkileyici idi.
Tatlı bir kitaptı
Çok çok keyifliydi benim için. Yazarın kaç yaşında yazdığını merak ettim, cevabı merakımı haklı çıkardı.

Roman, yazarın 1936 yılında, on yaşındayken yaşadığı bir olayı temel almaktadır. Lee, yaşadığı kasabanın civarında olan bu olayın ailesi ve komşuları üzerindeki etkilerini gözlemleyerek eserini oluşturdu.

Hangi kitap bu

Yaaa zaten bu kadar etkileyici anlatmasında var bişey

Arkadaşlar, ben Bülbül 'ü Öldürmek kitabında henüz 11.bölümdeyim.Bir yandan çok merak ediyorum bir yandan vakit bulamıyorum Şimdi oturdum başına, bakalım nereye kadar gidebilirim. Sanırım ben hafta sonu bitirebileceğim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…