- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Çok çok keyifliydi benim için. Yazarın kaç yaşında yazdığını merak ettim, cevabı merakımı haklı çıkardı.Yazar Bir çocuğun dilinden ne güzel anlatmış olayları. Ama yine ayrımcılık. Siyah beyaz ayrımı.. Verdiği mesajlar etkileyici idi.
Tatlı bir kitaptı
Süperkızlar @koridoryayinlari çekilişle 3 kişiye 56 kitaplık bez ciltli klasikler dizisi veriyor katılmak isteyen varsa haberiniz olsun
ay harika neresi burası bizim buraya yağmur bile yağmıyor
inşallah bizden birine çıkarSüperteşekkür ederiz canım
huuuu teşekkürlerkızlar @koridoryayinlari çekilişle 3 kişiye 56 kitaplık bez ciltli klasikler dizisi veriyor katılmak isteyen varsa haberiniz olsun
Hangi kitap buÇok çok keyifliydi benim için. Yazarın kaç yaşında yazdığını merak ettim, cevabı merakımı haklı çıkardı.
Roman, yazarın 1936 yılında, on yaşındayken yaşadığı bir olayı temel almaktadır. Lee, yaşadığı kasabanın civarında olan bu olayın ailesi ve komşuları üzerindeki etkilerini gözlemleyerek eserini oluşturdu.
Bülbülü öldürmek - Harper LeeHangi kitap bu
YaaaÇok çok keyifliydi benim için. Yazarın kaç yaşında yazdığını merak ettim, cevabı merakımı haklı çıkardı.
Roman, yazarın 1936 yılında, on yaşındayken yaşadığı bir olayı temel almaktadır. Lee, yaşadığı kasabanın civarında olan bu olayın ailesi ve komşuları üzerindeki etkilerini gözlemleyerek eserini oluşturdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?