- 21 Nisan 2018
- 8.131
- 30.224
- 548
- 36
Yorucu olmuyor mu oyle?saatlerce araştırıp yorumlara bakar öyle alırım ben
Yorucu olmuyor mu oyle?
Benim de zamanim olsa belki yapardim ama her seyi en pratik sekilde halletmeye calisiyorum artikaraştırmayı çok severim
hiç zor ve yorucu falan gelmiyo maalesef
Benim de zamanim olsa belki yapardim ama her seyi en pratik sekilde halletmeye calisiyorum artik
Allah kolaylik versin canim ben okurken yoruldumvaktim olmasa da kitabı alıp okumayı erteler yine arastiririm ya. asamiyorum o durumu.
hatta üç yaşında bı oğlum var. ona aldığım kitapları da site site gezip yorumları okuyup yayınevlerini araştırıp alırım hep.
Yayın evlerine bakmıyorum desem yeridir.Sizin de kitap seçerken Yayın evine dikkat etmek gibi huylarınız var mı?
Mehfam
@H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@inckin
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@Ozlemesra
@pariko
@iloveme
@Margaret Hale
@Alevaizm
Eleadora
@Mary Shelley
@Axelia
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
ay çok zor gibi. o kadar detaya girebilseydim çevirmen konusuna bende takılırdım, bazen çeviri hatalarından insanın okuyası gelmiyor.sapık gibi araştırırimçevirmenlerine göre kitap aramak, yayınevlerini kıyaslamak gibi cok çeşitli takıntılarım mevcut
Allah kolaylik versin canim ben okurken yoruldum
Yayın evlerine bakmıyorum desem yeridir.
Genelde internetten yaparım kitap alışverişini ve yorumlara bakarım detaylı araştırırım.
ay çok zor gibi. o kadar detaya girebilseydim çevirmen konusuna bende takılırdım, bazen çeviri hatalarından insanın okuyası gelmiyor.
selam bebeYimaynen öyle ben çok çabuk soğurum yazım yanlışı, anlatım bozuklukları beni deli eder
Dikkat ediyorum. Yorumları inceliyorum. İçeriğine bakıyorum. Akşam 2 saat kitap sitelerinde dolaştım bu yüzdenSizin de kitap seçerken Yayın evine dikkat etmek gibi huylarınız var mı?
Mehfam
@H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@inckin
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@Ozlemesra
@pariko
@iloveme
@Margaret Hale
@Alevaizm
Eleadora
@Mary Shelley
@Axelia
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
Nasıl alışılıyorsa öyle gidiyor işte, güzel ama bence tereddütsüz okur insan ben bazen çok takılıyorum cümlelerde bu sebepten.çocukluktan gelen bişey :) ödev için sözlük falan kullanırken de ödevi bırakır sözlük ansiklopedi karıştırır okurdum
o yüzden de yıllarca zorunlu okumalar dışında kitap okumadım:) bu sene Ekim ayından beri okuyorum kitap.
ama benim öğretmenlerim hocalarım da hep yayınevi çevirmen belirtip aldirirdi. öyle gidip kafamıza göre hiç almadık:)
mutlaka yayınevine dikkat ederim. belli başlı yayınevlevlerini kullanırım iş bankası, can, yky gibi. çevirmenlere de yeni yeni dikkat etmeye başladım. eğer okuduğum eser ingilizceyse ve çevirisini beğenmediysem orijinalinden okurum bazen.Sizin de kitap seçerken Yayın evine dikkat etmek gibi huylarınız var mı?
Mehfam
@H M
kk birinci noteri
Less-is-More
@inckin
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@Ozlemesra
@pariko
@iloveme
@Margaret Hale
@Alevaizm
Eleadora
@Mary Shelley
@Axelia
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
Senden önce davrandım ben
Kitap siparişi verecektim yazarı bekleyeyim. Ben çoğunluğa uyarım çok seçenek olmasına hayır belirlenmedi malesef Kura çekecektik. Akşam herkes bir tane yazar yazsın kura çekelim. Hatırlattığın iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?