Hosteslik..?

lilamsi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2012
736
1.112
113
27
Kızlar merhaba. Şuan üniversite okuyorum. Mezun olunca Thy'ye başvuru yapıp hosteslik yapmak istiyorum kısmetse. İngilizcem iyi. Tek sorun maalesef boyum... Kabul edilen en kısa boy 1.60 ancak benim boyun 1.56 civarı. Sorum şu.. 1.60tan kısa olmama rağmen hostes olabilir miyim? Yoksa elenir miyim? Etrafınızda tanıdık biri ya da gördüğünüz bir hostes var mı benim boyum civarında? :110:

Kısa boylu hostes hiç görmedim hepsi el bagajlarını bir çırpıda yerleştiriyor, boyları dolayısıyla... ama denk gelmiş başka üyeler varsa bilmiyorum

Kızlar merhaba. Şuan üniversite okuyorum. Mezun olunca Thy'ye başvuru yapıp hosteslik yapmak istiyorum kısmetse. İngilizcem iyi. Tek sorun maalesef boyum... Kabul edilen en kısa boy 1.60 ancak benim boyun 1.56 civarı. Sorum şu.. 1.60tan kısa olmama rağmen hostes olabilir miyim? Yoksa elenir miyim? Etrafınızda tanıdık biri ya da gördüğünüz bir hostes var mı benim boyum civarında? :110:
Malesef canım direk elenirsin. Boy 160-180 arası ve altını almıyorlar. Bu standartlarıymış. Mesela bende başvurmayı düşündüm vücut kitle indeksinden kaybediyorum boyum 1.69 ama kilom 45.

Malesef canım direk elenirsin. Boy 160-180 arası ve altını almıyorlar. Bu standartlarıymış. Mesela bende başvurmayı düşündüm vücut kitle indeksinden kaybediyorum boyum 1.69 ama kilom 45.

Olamaz ya... Tanıdık,torpil falan olsa?

Olamaz ya... Tanıdık,torpil falan olsa?
El bagajını nasıl yerleştireceksin yukarıya yada o kısa boyunla herkesi nasıl göreceksin ayakta iken
Bende kısa boyluyum sıkıntıları tahmin edebiliyorum:KK14:
Yani hadi en baba torpili buldun da kabul edildin kısa boyun dolayısıyla yapamadığım bir sürü görev olacak görev aldığın uçuşta diğer hostesler seni camdan atarlar sanırım:bicak:

Cıks canım olmaz malesef,torpil falan ihtimal yok yani. Her sitede yazıyor resmi yerlerde de yazıyor şartlar. Polislik gibi düşün,nasıl uymayan alınmıyorsa bunda da öyle.
Ne torpiller dönüyor bir bilseniz :)

Şimdi konuyu açan üyemiz dinle beni :) torpilin yoksa silinir gidersin torpilin sağlamsa alırlar he ama yolcular tip tip bakıp aman bu da nasıl alınmış garanti torpil dönmüş diyebilirler. Seçim senin :)

Kol uzunlugunuz nasil?

Ben bir sure emirates'de calistim ogrenciyken.
Boya degil kac cm ye kadar uzanabildigine bakiliyor bu firmada

Diger turlu alinsaniz ne olacak el bagaji olayini nasil cozuceksiniz?

Şimdi konuyu açan üyemiz dinle beni :) torpilin yoksa silinir gidersin torpilin sağlamsa alırlar he ama yolcular tip tip bakıp aman bu da nasıl alınmış garanti torpil dönmüş diyebilirler. Seçim senin :)
Haha evet ülkemizin olmazsa olmazlarından torpil.. :) ama şöyle düşünebiliriz üstteki yorumlarda yazıldığı gibi bu kız nasıl el bagajlarıma uzanıcaz sonuçta onu taşıması var kaldırıp yukarı koyması var vs ve vücut kitle indeksi de çok önemli boyu kilosu orantılı olması lazım ya da ne bilim bu kriterleri öylesine belirlemiyorlardır bence ben onu dedim. :)

Evet kesinlikle. Bence zaten polislikte falan da illaki torpil olayları dönüyodur. Keşke mecbur kalmasak ama gelecek kaygısı işte... ben işimi bulayım da kim ne düşünürse düşünsün

Kol uzunlugunuz nasil?

Evde ölçtüğümde boyum bir seferinde 1.58 diğerinde 1.56 çıktı. Kilom 45. Boy sıkıntı işte.. e zaten hostesler 1.60 da olsalar 1.70se olsalar topuklu giyiyorlar. Bagaj konusunda topuklu ayakkabı kurtarır diye düşünüyorum çünkü kabul edilen boydan çok çok kısa değilim

Kol uzunlugunuz nasil?

Bu arada öğrenciyken nasıl çalıştınız? Mezun olmamız gerekmiyor mu?

Evet kesinlikle. Bence zaten polislikte falan da illaki torpil olayları dönüyodur. Keşke mecbur kalmasak ama gelecek kaygısı işte... ben işimi bulayım da kim ne düşünürse düşünsün
Ben şahsen iş konusunda tayin konusunda falan torpile karşıyım kimin hakkına girdiğimi hayatkmın boyunca bilemiycem o gün değil ama belki yıllar sonra pişman olacam helallik alacağım kişinin kim olduğunu bile bilemiycem ha belki de ben olmasam emeğiyle bilek gücüyle başka birinin hakkıydı o iş çok muhtaçttı elinden aldım evlenecekti ya ailesine bakacaktı ya depresyona girdi ah etti torpil konusu dönünce etrafımda hep bunlar gelir aklıma ama benim şahsi düşüncem tabi torpil yapan da çok ama bunları düşünmeyen insanlar diye düşünüyorum

ben havaalindayim tatlim seni uzmek istemem ama malesef kabin memuru olamazsin.
boy kilo olcumlerinde thy 4 santim eksik olcum yapiyor. ve sen bu sekilde 1.52 oluyorsun ben olaya bizzat sahidim sistem suan boyle.

ben havaalindayim tatlim seni uzmek istemem ama malesef kabin memuru olamazsin.
boy kilo olcumlerinde thy 4 santim eksik olcum yapiyor. ve sen bu sekilde 1.52 oluyorsun ben olaya bizzat sahidim sistem suan boyle.

Tüh ya :(( peki neden 1.60 diye belirtiyolar ki 1.65 desinler bari de ümitlenmesek 2-3 cm için... yer hizmetleri diye bir alan varmış sanırım havalimanında. Yer hizmetlerinde çalışmak için bir boy sınırı var mı peki

Ben şahsen iş konusunda tayin konusunda falan torpile karşıyım kimin hakkına girdiğimi hayatkmın boyunca bilemiycem o gün değil ama belki yıllar sonra pişman olacam helallik alacağım kişinin kim olduğunu bile bilemiycem ha belki de ben olmasam emeğiyle bilek gücüyle başka birinin hakkıydı o iş çok muhtaçttı elinden aldım evlenecekti ya ailesine bakacaktı ya depresyona girdi ah etti torpil konusu dönünce etrafımda hep bunlar gelir aklıma ama benim şahsi düşüncem tabi torpil yapan da çok ama bunları düşünmeyen insanlar diye düşünüyorum

E aynı şey benim için de geçerli. Benim umudum bu yani. Kpssye girip, atanmaya çalışmakla sürünmek,kendime işkence etmek istemiyorum. Tamamen bilgisiz olsam,haksız yere kendimi sokmaya çalışsam hadi neyse. Ama sırf genetiğim yüzünden, boyumun kısalığı yüzünden hayattaki bu güzel fırsatları da kaçırmayı göze alamam. Herkes geçim derdinde bu ülkede

Tüh ya :KK43:( peki neden 1.60 diye belirtiyolar ki 1.65 desinler bari de ümitlenmesek 2-3 cm için... yer hizmetleri diye bir alan varmış sanırım havalimanında. Yer hizmetlerinde çalışmak için bir boy sınırı var mı peki
tatlim biraz torpil donuyo aramizda kalsin :) 160 istese rahat girer bende 160 boyum ama istesem kabin memuru olurum cunku oncelik personelin. bende yer hostesiyim bunun icinde 160 boy siniri var ama kabin memuru kadar sert kurallarin gecirli oldugunu dusunmuyorum.
cevremde bi iki tane kisa boylu gordum.

Ben boy kilo oranını şöyle biliyorum.
Sayısal sınır +- 20.
Yani 1.60 boyuma 80 ya da 40 kilo olamazsınız.
Geri kalanı sorun olmuyor, zaten kısa topuklu giyiliyor.

Bu arada öğrenciyken nasıl çalıştınız? Mezun olmamız gerekmiyor mu?

Hangi firmaya hangi ulke vatandasligiyla basvurdugunuza bagli mezuniyet durumu

Ben fransiz vatandasiyim. Acikcasi universite mezunu kimse hosteslik yapmaz ki fransada.

Back
X