- Konu Sahibi bohemienne
-
peki teşekkürler milda
bazı yerler yabancı dil eğitim imkanları da veriyor diye duymuştum o yüzden sordum.
dil eğitimi deilde ucus eğitimi alıosun 70 gun ben en son seviyeye geldiğimde vazgecmek zorunda kaldım cunku evlenecektim ve anadolu yakasında oturmamız gerekiyordu bunu ispatlamamız gerekiyordu ve öyle aman aman bi ingilizce istemiyorlar mesela yazılı sınav basit geldi bana mülakattada zorlamıolar fazla diksiyonuna aksanına bakıolar
maaşı gercekten iyi ama o kadar harcıosunda yemek fln oluo gittin yerlerde kalmasanda ama gercekten iyi bi şirketi kazanırsan maaşı çok iyi
ben yemek her sekilde sana ait die biliorum cunku ben otelde calısırken bile gelirlerdi restrantta herkes kendi ücretini öderdi bunun için ödenek ayrılıoda olabilir ama ben hep öle biliorum yemek sana ait die biliorum yanlış bilio olabilrim
evet farklı ama sonuc ne bu işin parası iiiiiiizemuszemus
Ne demek cnm rica ederim.Ama inan dil eğitimi veren bi havayolu şirketi hiç duymadım:S
bazı yerlerden kastım thy canım.thy nin geçmiş hostes alım ilanından haberdar değilsin ozaman.diğer şirketlerin aradığı özellikler hakkında pek bilgim yok dolayısıyla topiği takip etme sebebim de bu
bazı yerlerden kastım thy canım.thy nin geçmiş hostes alım ilanından haberdar değilsin ozaman.diğer şirketlerin aradığı özellikler hakkında pek bilgim yok dolayısıyla topiği takip etme sebebim de bu
cnm bana yazmamıssın ama bilgim oldugu için cevap vermek istedim thynin eğitimi ucus eğitimi 70 gun ama ayrıca dil eğitimi istiyorsan ücretliiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?