Hostes olabilir miyim problem yaratır mı?

I go you go we go falan galiba Konu gitmek ya zaten yeterli görüyor olabilir.

Ohh yarasın afiyet olsun iyi yakalanmamışsınız uçağa binerken

Ohh yarasın afiyet olsun iyi yakalanmamışsınız uçağa binerken
Bizim ülke kadar sıkıntılı arama görmedim.
Buradan giderken ondan çantama cüzdan sigara vb dışında asla bir şey almam, dönüşte her şey kilo hacmi için çantamdadır
Öyle çok yere gitmedim ama gittiklerim içerisinde ab ülkeleri var.
Katı olmasını bekleriz de yok valla, bizimkilerin yanında bir hiçler.
Gayet bagaj kilo hakkına da göz yumuyorlar, tehlikeli maddeye de.

Bizim üstün güvenlik önlemleri coronaya yaradı.
Nadir gurur duyduğum özelliklerden bu güvenlik durumu.

Hayat adil mi? Degil. Her okuyan hak ettiği yere gelmiyor. Torpille bir yere gelenler oldukca okumanın da bir onemi kalmadı benim için. O yuzden acik lise kapali lise farketmez.

Yalniz planların biraz daha tutarli ve ulaşılabilir duzeyde olsun. Yoksa yılların bosa gider.
A-planı oyuncu olmak.
B-plani hostes olmak.
C-plani ?

C- Olmamak, işte tüm mesele bu...

Hostes rolü oynamak.

HANZHSJZHSAJHSJSHSHSA aaaayy sesli guldum shjshzsjhxsjs e herhalde yani gittigini soylese yetmez mi adam olana cok bile dkdmxbdmxndmxn
yahu gökyüzü işte, ak git, her yer düz boşluk.3. buluttan sapıcaz diye yön tarifi mi var sanki djefıjejjk go go go , (el hareketiyle) burdan go.

Ahretlik bizim okey ekibini çağırsak reklam çeksek şöhret oluruz dimi .
Bize dizi bile çekerler ahretlik, yapımcılar kapımızı aşındırır ama biz seçiciyiz Türkan Şoray kanunlarımız var der her senaryoya evet demeyiz
Doğrudur, yurtdışında da işler böyle yürümüyor mu zaten? Bugün dinlediğimiz yabancı popçuların bir kısmı önce YouTube'da köpürtüldü sonra biraz sansasyonel haberler biraz konser anlaşmaları derken şimdi dünya listelerinde isimleri dönüyor, tutuyor dediğiniz gibi ama müzik piyasasında da oyunculuk sektöründe de eğer diğerleriyle rekabet edecek bir artınız yoksa ömrünüz 10 yılı geçmez, yeni oyuncuları pek bilmiyorum o yüzden bir şey diyemeyeceğim ama gençlik yıllarımdan örnek vermem gerekirse 90'larda şarkıcılar arasında grup furyası vardı, bugün kaç tanesi hala sahnede ya da o dönem şarkıcılığa başlayanlardan kaç tanesi hala sahne alıyor? 90'larda onlarca şarkıcı türedi Türkiye'de ama sayalım dediğimizde en fazla 3 kişi gelir aklımıza onlarda hala devam etmeyi başarabildiği için, Tarkan, Kenan Doğulu, 3. aklıma gelemedi bile, keza oyuncularda öyle oyunculuğuyla 40-50 yıl bu sektörde var olmayı başarabilenler müstesna, 90'lı yılları yine örnek verecek olursam Nurgül Yeşilçay ve Ozan Güven gibi isimler dışında bugüne oyuncu olarak devam edebilen kimse kalmadı gibi.

Zira seyirci ve dinleyicinin beğenileri de değişiyor, çabuk tüketen bir sektör maalesef, Çağatay Ulusoy örneğinizden yola çıkarsam bugün genç kızların hayranlığının kaldığını sanmıyorum çünkü artık rekabet etmesi gereken daha çok beğenilen, ondan daha genç yeni erkek oyuncular var, zaten bu sektörlerin hedef kitlesi gençler, 14-25 yaş arası seyirci ve dinleyiciyi baz alıyorlar bence, ünlü yaptığınız genç jön daha sonraki seyirci jenerasyonunun ilgisini çekmemeye başlıyor, dizileri tutmuyor klipleri ilgi görmüyor, sonrası o popülerleştirilen kişi için acı sonuçlanıyor, bir zamanlar çok ünlüyken unutulmanın ağırlığını kaldıramıyorlar.

Burda bide ayakkabıyı çıkartıp yere bastırıyorlar.Bendeki ayakkabıda ötüyor sanırsınki denizli horozu alt tarafı maskülen tarzı

Genelde suyu kaçırıyorum çantada