- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.014
-
- Konu Sahibi asdefkymal
Yok, aksine bana ne zararı olabilir?Bırakın hayallerini yaşasın. Size ne zarari var ki?
Azerbaycan Türkçesi olabilir...6 ayda hangi dili ogrendiniz?
Yoo binerim hosteslikte yaparım umrumda değil valla.Bu 15 sayfadan sonra kızcağız bırak hostesligi uçağa binemeyecek resmen ya asdgj
Yoo binerim hosteslikte yaparım umrumda değil valla.
O yaslarda tek hayalim yurtdisinda okumakti. Okudum fazlasiyla, iki de master yaptım ama bir alanimda is bulamadim. Hep genis çevresi olan torpilliler yüzünden.Yok, aksine bana ne zararı olabilir?
Mutlu bile olurum bir genç kadının hayallerine ulaşmasına.
Ama kariyer hedefini koymaması sadece beni üzen.
Hepimizin zamanında öyle de oluruz şuna merak sardım vs dediği dönemde.
Günümüzde linans eğitimden sayılmıyor, masterlar havada uçuşuyorken, açık lise çok ironik ve en azından lisans eğitimi gerekiyor, dünyaya uyum sağlayabilme adına.
Dediğiniz gibi 2 si de olmazsa, c seçeneği gerçekten var olmamak.
Üzücü değil mi?
E tabi gıcığına vazgeçmicem şimdiden bu akşam önüme kağıt kalem aldım İngilizce konu anlatımlı video izleyip not alıyorum bi İngilizce test kitabı alıcam en kısa zamanda diziye başlicam hadi bakalım.Zaten bı uçak bile almalısın yani buradaki yazılanlardan sonra hırs yapıp asfdsh
Hadi bakalım kolay gelsinE tabi gıcığına vazgeçmicem şimdiden bu akşam önüme kağıt kalem aldım İngilizce konu anlatımlı video izleyip not alıyorum bi İngilizce test kitabı alıcam en kısa zamanda diziye başlicam hadi bakalım.
Karsimizda kuzenimiz, kardesimiz olsa bu sekil yaklasmazdik eminim.
Başlarda gayet normal ılımlı, yönlendirici cevaplar verilmiş aslında ama konu sahibi pek önem verip ciddiye almamış onları, madem herşeyi biliyordu buraya konu açmasına gerek yoktu.O yaslarda tek hayalim yurtdisinda okumakti. Okudum fazlasiyla, iki de master yaptım ama bir alanimda is bulamadim. Hep genis çevresi olan torpilliler yüzünden.
Her neyse su an hasta anneme bakiyorum. Calisma luksum de yok, olmasin da zaten. Hayaline ulassan da bi ise yaramayabilir. Tam tersi de olabilir.
Bir genc kiza cok kirici yaklasiyoruz. Gerek yok. Hayat ne gosterir, nerden sans doner bilinmez. Karsimizda kuzenimiz, kardesimiz olsa bu sekil yaklasmazdik eminim.
Yok ben daha beterini yapardım. Plastik makyaj artisti olmak isteyen yeğenime sağlam fırça kaydım daha dün. Konu sahibi yeğenim ya da kuzenim olsa bu kadar sakin konuşmazdım.
Neyse en azindan calisma azmi, emek harcama isteği yukleyebilmisiz hadi bakalimE tabi gıcığına vazgeçmicem şimdiden bu akşam önüme kağıt kalem aldım İngilizce konu anlatımlı video izleyip not alıyorum bi İngilizce test kitabı alıcam en kısa zamanda diziye başlicam hadi bakalım.
E tabi gıcığına vazgeçmicem şimdiden bu akşam önüme kağıt kalem aldım İngilizce konu anlatımlı video izleyip not alıyorum bi İngilizce test kitabı alıcam en kısa zamanda diziye başlicam hadi bakalım.
Laf sokmanın, negatif enerji yuklemenin bir meziyet oldugunu mu düşünüyorsunuz. Eger oyleyse siz devam edin. Ben almayayim.
Yegeniniz adina uzuldum. Evrende hicbir enerji kaybolmaz. Gun gelir zor is dediğiniz yonlendirmeleriniz sizi de bulur. Iyi geceler.Yok, boş yere gaz vermenin gençlerde bir işe yaramadığını biliyorum. Gençleri yönlendirmenin (gerekirse sert bir şekilde) önemli olduğunu çok çok iyi biliyorum. Siz almayın zaten, zira zor iştir. İyi geceleerr.
Duh?Duh!..