Hostes olabilir miyim problem yaratır mı?

Bırakın hayallerini yaşasın. Size ne zarari var ki?
Yok, aksine bana ne zararı olabilir?
Mutlu bile olurum bir genç kadının hayallerine ulaşmasına.
Ama kariyer hedefini koymaması sadece beni üzen.
Hepimizin zamanında öyle de oluruz şuna merak sardım vs dediği dönemde.
Günümüzde linans eğitimden sayılmıyor, masterlar havada uçuşuyorken, açık lise çok ironik ve en azından lisans eğitimi gerekiyor, dünyaya uyum sağlayabilme adına.
Dediğiniz gibi 2 si de olmazsa, c seçeneği gerçekten var olmamak.
Üzücü değil mi?

Yok, aksine bana ne zararı olabilir?
Mutlu bile olurum bir genç kadının hayallerine ulaşmasına.
Ama kariyer hedefini koymaması sadece beni üzen.
Hepimizin zamanında öyle de oluruz şuna merak sardım vs dediği dönemde.
Günümüzde linans eğitimden sayılmıyor, masterlar havada uçuşuyorken, açık lise çok ironik ve en azından lisans eğitimi gerekiyor, dünyaya uyum sağlayabilme adına.
Dediğiniz gibi 2 si de olmazsa, c seçeneği gerçekten var olmamak.
Üzücü değil mi?
O yaslarda tek hayalim yurtdisinda okumakti. Okudum fazlasiyla, iki de master yaptım ama bir alanimda is bulamadim. Hep genis çevresi olan torpilliler yüzünden.

Her neyse su an hasta anneme bakiyorum. Calisma luksum de yok, olmasin da zaten. Hayaline ulassan da bi ise yaramayabilir. Tam tersi de olabilir.

Bir genc kiza cok kirici yaklasiyoruz. Gerek yok. Hayat ne gosterir, nerden sans doner bilinmez. Karsimizda kuzenimiz, kardesimiz olsa bu sekil yaklasmazdik eminim.

Zaten bı uçak bile almalısın yani buradaki yazılanlardan sonra hırs yapıp asfdsh
E tabi gıcığına vazgeçmicem şimdiden bu akşam önüme kağıt kalem aldım İngilizce konu anlatımlı video izleyip not alıyorum bi İngilizce test kitabı alıcam en kısa zamanda diziye başlicam hadi bakalım. 😈👩‍🎤🧛‍♀️🏋️‍♀️🧠💥

O yaslarda tek hayalim yurtdisinda okumakti. Okudum fazlasiyla, iki de master yaptım ama bir alanimda is bulamadim. Hep genis çevresi olan torpilliler yüzünden.

Her neyse su an hasta anneme bakiyorum. Calisma luksum de yok, olmasin da zaten. Hayaline ulassan da bi ise yaramayabilir. Tam tersi de olabilir.

Bir genc kiza cok kirici yaklasiyoruz. Gerek yok. Hayat ne gosterir, nerden sans doner bilinmez. Karsimizda kuzenimiz, kardesimiz olsa bu sekil yaklasmazdik eminim.
Başlarda gayet normal ılımlı, yönlendirici cevaplar verilmiş aslında ama konu sahibi pek önem verip ciddiye almamış onları, madem herşeyi biliyordu buraya konu açmasına gerek yoktu.

Olma ihtimali düşük birşey için sen aslansın yaparsın demenin bir manası yok bence, ben kuzenim olsa karşımda daha rahat söylerdim bazı şeyleri.

Laf sokmanın, negatif enerji yuklemenin bir meziyet oldugunu mu düşünüyorsunuz. Eger oyleyse siz devam edin. Ben almayayim.
Yok ben daha beterini yapardım. Plastik makyaj artisti olmak isteyen yeğenime sağlam fırça kaydım daha dün. Konu sahibi yeğenim ya da kuzenim olsa bu kadar sakin konuşmazdım.

E tabi gıcığına vazgeçmicem şimdiden bu akşam önüme kağıt kalem aldım İngilizce konu anlatımlı video izleyip not alıyorum bi İngilizce test kitabı alıcam en kısa zamanda diziye başlicam hadi bakalım. 😈👩‍🎤🧛‍♀️🏋️‍♀️🧠💥
Neyse en azindan calisma azmi, emek harcama isteği yukleyebilmisiz hadi bakalim:KK51:
Ne kadar aksini iddia etsen de çok guzel umursadin yeme bizi. Sen daha gitmeye baslamadan önce burda çogumuz dönüyorduk be sekerim :KK66:
Ingilizce test kitabi falan Yds'ye girmeye mi karar verdin :) Speaking diyor insanlar. Akici diyor, şakir şakir diyor. Test kitaplariyla hic alakasi yok bilgin olsun da ona göre çalis.

Son düzenleme:
Laf sokmanın, negatif enerji yuklemenin bir meziyet oldugunu mu düşünüyorsunuz. Eger oyleyse siz devam edin. Ben almayayim.

Yok, boş yere gaz vermenin gençlerde bir işe yaramadığını biliyorum. Gençleri yönlendirmenin (gerekirse sert bir şekilde) önemli olduğunu çok çok iyi biliyorum. Siz almayın zaten, zira zor iştir. İyi geceleerr.

Yok, boş yere gaz vermenin gençlerde bir işe yaramadığını biliyorum. Gençleri yönlendirmenin (gerekirse sert bir şekilde) önemli olduğunu çok çok iyi biliyorum. Siz almayın zaten, zira zor iştir. İyi geceleerr.
Yegeniniz adina uzuldum. Evrende hicbir enerji kaybolmaz. Gun gelir zor is dediğiniz yonlendirmeleriniz sizi de bulur. Iyi geceler.

"Okuyarak ömrümü çürütemem."

Burada bahsettiğiniz şey genel olarak bir şeyler okumak değil, üniversite okumak sanırım. Çünkü daha ana dilinizi düzgün yazamıyorsunuz.
Bir noktada haklı olabilirsiniz, bu ülkedeki çoğu üniversite lise düzeyinde eğitim veriyor. Peki açık liseler ne düzeyde eğitim veriyor? Ortaokul?
Açık liseyi İsviçre'de okuyorsanız bilemem tabii ama adamlar "en az lise mezunu" derken sizin okuduğunuz liseyi kastetmiyorlar. Önünüzde sizin eğitiminizi 3-5 defa sollayacak insanlar varken sizi neden işe alsınlar?

Oyunculuk için de kurs ve güzellik yetiyor sanıyorsunuz. Yeter tabii, niye yetmesin? Ülkede elini sallasan ünlümsüye çarpıyor.
Başka yaşıtlarınız bu işin eğitimini almak, bu işe yıllarını vermiş insanlardan ders alabilmek için uğraşırken siz 2 tane ajans sahibinin "yüzün güzel" demesini yeterli sanıyorsunuz.
Ve gerçekten de yeterli. Tabii hedefiniz gelinimle binbir altın günü gibi programlarda görünmek ya da saçma sapan yaz dizilerinde bir arkadaşa bakıp çıkmaksa...

Bunların hepsini geçtim, şu vizyonla nereye gelmeyi umuyorsanız o tünelin ucu oraya değil bombk bir yere çıkıyor haberiniz olsun.
Ne yapacaksanız yapın ama önce şu kafanızı değiştirin.

Ayrıca size şu şarkıyı armağan ediyorum. Tam bir sanat eseri... :KK51: