"Okuyarak ömrümü çürütemem."
Burada bahsettiğiniz şey genel olarak bir şeyler okumak değil, üniversite okumak sanırım. Çünkü daha ana dilinizi düzgün yazamıyorsunuz.
Bir noktada haklı olabilirsiniz, bu ülkedeki çoğu üniversite lise düzeyinde eğitim veriyor. Peki açık liseler ne düzeyde eğitim veriyor? Ortaokul?
Açık liseyi İsviçre'de okuyorsanız bilemem tabii ama adamlar "en az lise mezunu" derken sizin okuduğunuz liseyi kastetmiyorlar. Önünüzde sizin eğitiminizi 3-5 defa sollayacak insanlar varken sizi neden işe alsınlar?
Oyunculuk için de kurs ve güzellik yetiyor sanıyorsunuz. Yeter tabii, niye yetmesin? Ülkede elini sallasan ünlümsüye çarpıyor.
Başka yaşıtlarınız bu işin eğitimini almak, bu işe yıllarını vermiş insanlardan ders alabilmek için uğraşırken siz 2 tane ajans sahibinin "yüzün güzel" demesini yeterli sanıyorsunuz.
Ve gerçekten de yeterli. Tabii hedefiniz gelinimle binbir altın günü gibi programlarda görünmek ya da saçma sapan yaz dizilerinde bir arkadaşa bakıp çıkmaksa...
Bunların hepsini geçtim, şu vizyonla nereye gelmeyi umuyorsanız o tünelin ucu oraya değil bombk bir yere çıkıyor haberiniz olsun.
Ne yapacaksanız yapın ama önce şu kafanızı değiştirin.
Ayrıca size şu şarkıyı armağan ediyorum. Tam bir sanat eseri...