Hostes olabilir miyim problem yaratır mı?

Ben sigara kullanmıyorum .
Kulaklara alıştım idare ediyorum işte.
Sigara yüzünden ay ben yapamıyorum diyen görmedim ama insekte içsek ediyorlardır herhalde. Kimse uluorta yakinamiyor bile zaten hersey resmiyet ve standarttt icerisinde ilerliyor :) Ben hep uzun menzilli uçuyorum min 10 saat ucus süresi. Rüzgarı arkamıza alalm yarim saat kısalsın diye dua ediyorum 🤣 sigaraya gerek yok temiz havaistiyorum bende :)

İyiki bu görevde değilmişim hani kaptan sağa çekte sigara içiyim olayı yokki bunda.
Bizde uçak inse valizi kapıp tüttürsek diyoruz .
İçen için sıkıntılı bişey aslında.

Pilot olan tanıdıklarım kokpitte içebildiklerini söylüyordu.
Her kabin görevlisini almıyorlarmış ama ahbaplıkları olanlar içiyormuş.
Söylenilen bu, gözümle görmedim göremem zaten kokpiti😂

Evet, uçuş görevlisi arkadaşlarımızdan bilgilendirme alalım.

Hep merak ediyordum bunu.
Açıklamasını yapmış sağolsun.
Kokpiti bende merak ediyorum.
Benim kız küçükken uçakta sürekli kokpite gitmeyi isterdi.

Hep merak ediyordum bunu.
Açıklamasını yapmış sağolsun.
Kokpiti bende merak ediyorum.
Benim kız küçükken uçakta sürekli kokpite gitmeyi isterdi.
Eskiden alırdı kaptan pilotlar çocukları fln sonra herşey değişti şimdi yasak bazen yolcu çocukları istiyor filan mecbur hayır diyoruz .aman zaten minnacık bol tuşlu bi yer bisey yok pek öyle diyiverin gitsin🤣

Eskiden alırdı kaptan pilotlar çocukları fln sonra herşey değişti şimdi yasak bazen yolcu çocukları istiyor filan mecbur hayır diyoruz .aman zaten minnacık bol tuşlu bi yer bisey yok pek öyle diyiverin gitsin🤣

Şimdi kocaman oldu birde bebeği var kızımın.
Kendi kızı büyüyünce aynılaronı görecek. :olamaz:

11 eylül olaylarına kadar alıyorlardı. Sonra kokpit konusunda çok sıkı kurallar geldi.

Ben bir kabin memuruyum, yani sizin deyişinizle hostes. Ilanlarda lise mezuniyeti isteniyor doğrudur fakat arkadaşların dediği gibi sizden bir tık yukarda bir aday basvuru yaptığında şansınız düşecektir. Bu süreçte ayni zamanda açıktan üniversite okumanızı tavsiye ederim. Zira su devirde önlisans mezuniyeti bile yeterli gelmiyor. Hele ki THY ilan açmışken başvurular 20binleri bulurken bunun arasında şansınızı tekrar düşünmeniz gerekir. Ingilizce tek başına yeterli değil, bir-çok kriter var... aynı zamanda bahsettiğiniz Emirates e girmek ekstra zor.. Tecrübe isteniyor, anadil gibi ingilizce + yanında ir kaç dil daha. Şansınız bol olsun.