Hoşlanıyor mu yanlış mı anlıyorum?

ooof var ya gözümde biri canlandı arkadaşlardan, çok benzer bir tip
hem bir şey diyeceğim yanlış anlama da alt metinle konuşabilen bir erkek fazla ıvır zıvırcı ve detaycı düşünüyordur
ve o tipler de genelde tehlikeli oluyorlar fitne fesatı çok çıkabiliyor
erkek dediğin azıcık öküz olacak ve düz adam olacak ki açığını rahat yakala aahhaha

Muhtemelen yaş farkınız fazla ve o büyük..
Senden senin beklediğin manada hoşlantısı yok
Pis bir yavşaması var
Hem hoşlansa bile bu adam hoşlanılacak bi tip değil çünkü korkağın teki...Odayı evt senin için tuttum demeye bile dötü yok, 2 odayı aynı anda tutuldugunu farkettiğin kadar falan filan....Iyy tam hem yavşak hem korkak erkek tipi...
Cok ta sıkıcı...

Adam bana hiç utangaç gelmedi aksine laubali ve çapkın biri gibi. İlgileniyor olsa bu kadar beklemez bir şeyler yapardı. Demek ki eğlencesine flört ediyor sadece.

Aynen öyle hiç sevmem alt metin kasan detaycı erkek.
Düz adam seven kadın bu işi biliyodur, bordo berelidir

Sadece eğleniyor.bir çekim var gibi ama adam büyük ihtimal ilişki vs isteyecek kadar etkilense gelirdi şimdiye.kendi haline bırakın kafa yormaya değmez gibi.nişanlısı hala vardır belki.

Resmen kendi ilişkimde yaşadığım sorunu gördüm tavrınızda. Benim erkek arkadaşım da iş yerine yeni gelen karşı cins ile arkadaşlık kurdu, kızla beni de tanıştırdı ve kız resmen ilişkinin ortasına bomba gibi düştü. Erkek arkadaşımın arkadaşça tavırlarından ne çıkardı bilmiyorum ama bana laf aralarında sürekli çok samimi olduklarını, erkek arkadaşımın çok iyi bir insan olduğunu, ilişkimiz hakkında çok şey bildiğini falan ima etmeye başladı. Sonuç olarak hayatımızdan çıktı ama bu süreçte aylarca kavga etmemize neden oldu. Demem şu ki sadece arkadaş olarak yaklaşan ve size açık açık niyetini belli etmeyen insanlarla ilgili kafanızda kurup da kendi hayatınızı da onun hayatını da etkilemeyin. Çok dertliymişim konu mu açsaydım...

Adamın senle alakası yok olsa 1 sene geçmezdi aradan isteyen adam yürümez koşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…