Hoşlanıyor mu ? Kafamda mı kurdum ? Aşık oldum.. Sizce ne yapmalıyım ?

Ilgini cok fazla belli etmissin. Yemek muhabbeti de gercekten gereginden fazla uzamis, isin buyusu bozulmus. Bence aceleci olma..zaten adam seninle gercekten ilgileniyorsa senin bu kadar caba gostermene gerek kalmaz. Hersey kendiliginden gelisir. Bence akisina birak.

Zaten artık akışına bıraktım bende o bi değişik yavaştan ilerliyor gibi :)

Ben farklı gireceğim olaya..

Aynı kurumdasınız ve aranızda ast üst ilişkisi var. Üstelik sizden 7 yaş büyük. Kıdem ve terfi ile kapatılacak bir açık değil bu yani..

Siz bir kadın olarak onun astı olsaydınız da değişmezdi fikrim. Cinsiyet ayrımcılığı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Ancak elektrik olsa da bu adam size karşı samimi mi yoksa çıtır bir üstü olduğunuz için, evlenme yaşı gelmiş biri olarak sizi kafeslemek mi istiyor bunu kestirmek zor.

Bir de eğer onu denetleyen bir üst pozisyondaysanız ben bu tarz ilişkileri meslek etiği açısından da doğru bulmuyorum.

Naçizane ..

Bilmiyorum ama öyle kötü bir insan değil nasip kısmet işi bu işler ben zaten akışına bıraktım bişe olur olmaz sorun değil

Aynen yazmam da salı akşamı yemeği dedim bari ses çıkarmıyım çünkü nerde yicez filan demedi bana sormadı bakalım pazartesi gecesi yazacak mı
O yazmazsa sen asla ve asla yazma.. Bak asla! Hoslaniyorsa bu firsati kacirmamak icin takla atar zaten.. Sesi cikmazsa da lafini bile etme..

Az önce yanıma geldi takım giymiş böyle heycanlıydı sabahtan kurs olduğu için Diyoki kendimi penguen gibi hissediyorum bende yok yakışmış dedim nasılsınız Dedi ama heycanlı dediğim gibi iyiyim filan dedim neyse görüşürüz Dedi öyle :))) sesi filan titriyordu

Sürekli güldürmeye çalışıyor espriler yapıyor filan :)) yanındaki en yakın arkadaşı da sırıtıyor böyle sanki anlamış gibi bilemedim söylememiştir herhalde

Yazıyım mi şurada yiyelim diye ? Ya bişe söyleyiiiiiin. Bugün sürekli konuşmaya çalıştı böyle laf attı direk bana konuştu gözlerini hiç ayırmadan birine bişe sordum dibime geldi gülümsüyor yutkunuyor konuşurken :)
Sizce yazıyım mı yok yarını mı bekliyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…