- 30 Nisan 2016
- 76
- 32
- 3
- 33
- Konu Sahibi Sevdemmm904
-
Bilmiyorum canım Türkiye'de sonradan açılan bir ben değilim herhaldehşkaye aynı yaşlar konumlar kapalılık açıklıkk . insanın aklına direk o hikaye geliyo
yok diretmedim açıklama yaptım .Bilmiyorum canım Türkiye'de sonradan açılan bir ben değilim herhaldediretmeyi anlamadım ?
Silmeye kıyamıyorum ki hepsi özel mezuniyet çekimi ama siliyim dediğiniz gibiAdamın sana ilgisi var bu iş olur ama şu kapalı fotolarını silseydin keşke adam tekrar kapanmanı isticek bence
Yoo bence gayet de mutlu olunacak bir şey :)) sevindim senin adınaResmi beğenmiiiiiişaz önce baktım annemle olan resmimi beğenmiş Tamam büyük bişe değil ama söyliyim dedim
Teşekkürler :))Yoo bence gayet de mutlu olunacak bir şey :)) sevindim senin adına
Zaten artık akışına bıraktım bende o bi değişik yavaştan ilerliyor gibi :)Ilgini cok fazla belli etmissin. Yemek muhabbeti de gercekten gereginden fazla uzamis, isin buyusu bozulmus. Bence aceleci olma..zaten adam seninle gercekten ilgileniyorsa senin bu kadar caba gostermene gerek kalmaz. Hersey kendiliginden gelisir. Bence akisina birak.
Bilmiyorum ama öyle kötü bir insan değil nasip kısmet işi bu işler ben zaten akışına bıraktım bişe olur olmaz sorun değilBen farklı gireceğim olaya..
Aynı kurumdasınız ve aranızda ast üst ilişkisi var. Üstelik sizden 7 yaş büyük. Kıdem ve terfi ile kapatılacak bir açık değil bu yani..
Siz bir kadın olarak onun astı olsaydınız da değişmezdi fikrim. Cinsiyet ayrımcılığı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. Ancak elektrik olsa da bu adam size karşı samimi mi yoksa çıtır bir üstü olduğunuz için, evlenme yaşı gelmiş biri olarak sizi kafeslemek mi istiyor bunu kestirmek zor.
Bir de eğer onu denetleyen bir üst pozisyondaysanız ben bu tarz ilişkileri meslek etiği açısından da doğru bulmuyorum.
Naçizane ..
Canım annemle olan dün koyduğum resmi beğenmiş o kadar hani beğenmedi diyodum ya :) ağır ağır ilerliyor gibi ya da içinde bişe yok bilmiyorum ama anlamıyorum işte :))Nedir son durum?
Sen bsy yazma kesinlikle artik.. Cok istiyosa o cabalayacak senin icinCanım annemle olan dün koyduğum resmi beğenmiş o kadar hani beğenmedi diyodum ya :) ağır ağır ilerliyor gibi ya da içinde bişe yok bilmiyorum ama anlamıyorum işte :))
Aynen yazmam da salı akşamı yemeği dedim bari ses çıkarmıyım çünkü nerde yicez filan demedi bana sormadı bakalım pazartesi gecesi yazacak mı onu Nasıl yapıcam bilmiyorumSen bsy yazma kesinlikle artik.. Cok istiyosa o cabalayacak senin icin
O yazmazsa sen asla ve asla yazma.. Bak asla! Hoslaniyorsa bu firsati kacirmamak icin takla atar zaten.. Sesi cikmazsa da lafini bile etme..Aynen yazmam da salı akşamı yemeği dedim bari ses çıkarmıyım çünkü nerde yicez filan demedi bana sormadı bakalım pazartesi gecesi yazacak mı
Bazı arkadaşlar bu kadar gelmişsin sonuna dediler yaz diyorlar ama bende yazmama yanındayım..O yazmazsa sen asla ve asla yazma.. Bak asla! Hoslaniyorsa bu firsati kacirmamak icin takla atar zaten.. Sesi cikmazsa da lafini bile etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?