Hoşlanıyor mu ? Kafamda mı kurdum ? Aşık oldum.. Sizce ne yapmalıyım ?

Bişe dicem normalde hep beğenir resimlerimi. Az önce düğün için arkadaşla bi foto koydum beğenmemiş.. Ses solukta yok. Bende bu benden hoşlanmadı :/

Kendine güveniyor musun ? Beğenmesi çok mu önemli ? Bu tarz durumları basitleştir yoksa hayatının tam merkezine bu herif oturur . Aradı aramadı, hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu vs.vs. belki sen hoşlanmayacaksın, belki gülüşünü yapay bulucaksın , belki düşüncesi boş gelecek olasılık olasılık... O yüzden akışına bırak, normal arkadaşlarına nasıl davranıyorsan öyle davran olacağı varsa her türlü olur.

Bişe dicem normalde hep beğenir resimlerimi. Az önce düğün için arkadaşla bi foto koydum beğenmemiş.. Ses solukta yok. Bende bu benden hoşlanmadı :/

Ama sen böyle yaparsan olmaz ki, ona da tutarlı davranamazsın.. Her resmini beğenmek zorunda değil, dur bakalım, biraz sakin

Yemeği ille ben ismarlicam diye tutturmaniz ya da bütün hesapları ben öderim diye ustelemeniz belki antipatik gelmiştir. Bence resim koyup da durmayin.

Sürekli resim koymam ki ben düğüne gitmiştik onu koydum yani :)
O anlamda demiyorum, her resmini beğenmek zorunda değil kimse, buralardan anlam çıkarmaya çalışma, sen rahat ol. Ayrıca yemekte tavırlarına bir bak, sadece kapalı fotoğraflarını beğenip açıkları makyajlıları beğenmeme durumu varsa da tavrından anlarsın, mutlaka lafı dokundurur bir imada bulunur, o zaman zaten gerekeni yapacağını tahmin ediyorum
Edit: alıntıyı üzerime alınmışım, ilk cümlemi tekrar yazmış bulundum ama yanlış oldu

Aynen öyle bence sen kadınların sesi olmalısın :))) yok canım kapalıları değil açıkları beğenmiş ama onlara bakmış sadece. Yani tüm resimlerine baktım imajı sergiliyor

Eve vardığımdan emin olmak isteyen bi adam tanıdım o da şu an eşim zaten

Aynen öyle bence sen kadınların sesi olmalısın :))) yok canım kapalıları değil açıkları beğenmiş ama onlara bakmış sadece. Yani tüm resimlerine baktım imajı sergiliyor

Yok estağfurullah hepimiz tecrübelerimizi paylaşıyoruz neticede, bazı konularda bazılarımızın daha çok söyleyecek sözü olabiliyor o kadar.. Burada çok akıllı kadınlar var ama gerçekten, senin konuna da yorum yapan, tek tek isim şeyetmeyeyim unuttuğum olmasın Sen kendince sentezlersin gelen tavsiyeleri zaten.
(Bu arada tekrar ekleyeyim, son mesajı bana alıntıladın sanıp da ikinci tekrar yapmış bulunmuşum, fark edince düzeltme yaptım mesajımda.)

Tamam canım :)) önemli değil

Eve vardığımdan emin olmak isteyen bi adam tanıdım o da şu an eşim zaten
Evet. Eve bırakmak istemişti kabul etmedim. Vardığında haber ver demişti sonra da ben daha varmadan sormuştu nerdesin gittin mi diye. Yani bu zaten ancak değer verilen insanlara denir. Ha bu değer veriş senin istediğin anlamda mıdır bunu zaman gösterir. Şefi olduğun için çekineceğini Düşünme zira erkekler istediğinde fazlasıyla cüretkar olabiliyor

Evet çok haklısın :)

Cool olun siz acaba diyorsunuz o sizden emin neredeyse neden tam tersi bir duruma çevirmediniz? gözünüzde fazla büyütmeyin ki hayal kırıklığı yaşamayın derim...
Evet zaten öyleyim ama işte hoşlanınca bazen mantık dinlemiyor :)

Sen hoşlandığını fazlasıyla belli etmişsin zaten o da bunu görmüş ve o da ilgili ki devam ettiriyor.
Ama bu kadar üstüne düşme derim. Kaçan sen ol. Bir yeri kalkmasın daha en başından.

Sen hoşlandığını fazlasıyla belli etmişsin zaten o da bunu görmüş ve o da ilgili ki devam ettiriyor.
Ama bu kadar üstüne düşme derim. Kaçan sen ol. Bir yeri kalkmasın daha en başından.
Aynen zaten artık hiiiiç umursamıycam :)

Belki fotoğrafı beğenmemiştir? Belki görmemiştir. Benim "vayy adama bak" dediğim adamlar için "püfff fotoda da ne şekilsiz çıkmış" dediğim çoktur.
Bu kadar takma, rahat ol azıcık.
Fotoğrafı görmemiş bile olabilir. Ya da sapık gibi kızın her fotosunu beğenmeyeyim demiştir. Bilemezsin ki?

Haklısın ama orda baya iyi çıkmışım kaç beğeni sayamadım :))neyse şaka bir yana haklısınız ben sadece köşeme çekildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…