Hoşlanıyor mu ? Kafamda mı kurdum ? Aşık oldum.. Sizce ne yapmalıyım ?

Gözünü seveyim ban man yeme orda burda. Sen bana aşırıı lazımsın bu mötişlikle appplam beni de yont aplam

Sonuç ne olur bilmîyorum ama iş arkadaşlığının özele dönüşmesi cesaret işi. Olumsuz olduğu zaman çevreye kötü yansıyor.. Ben böyle durumlardan uzak durmaya çalışıyorum. Ki şunu da söyleyeyim konuştuğunuz kişi çok tecrübeli birine benziyor.. Sizi kolaylıkla kendisine bağlayabilir dikkat edin..

Anladım canım da ben trip yapmadım. Zaten yemek yiyelim yemek ısmarlarsınız diyen o. Bende hoşlanıyorum fırsat buldum işte kendimce.
İkincisi külfet olmak istemem gülücük koyması istemediğini düşündüm. Cevap bile vermedim. 10 dk sonra tekrar yazdı. Ama çay tatlı olabilir yazdı.
Bende gerekli açıklamamı yaptım. Olay bu oda gidelim diye ısrar etti bende peki dedim güldüm zaten.

Yok canım ben profesyonelim bağlanmam öyle.

Ben karşında bi tilki var ilgi falan da yok üstü olduğun için yerini sağlamlaştırıp vitrin yapmaya çalışıyo diyorum. Göze derin derin bakmalar falan çok yapay yemezler. Keşke doğru olsa ama bunlar artık maalesef olta niyetine kullanılan güzellikler..

O zaman gayet ciddi patron edasıyla yaklaşıyorum doğal tabiki davranarak.

Tamam mutlaka buraya aktardığın kadarıyla olmamıştır birebirken.
Hiçbir şeyi zorlama. Sen yemek teklif ettin, o kahve tatlı mı dedi, sen de bu adamla görüşmek mi istiyorsun, tamam olur de geç. Hiç öyle müsait değilsen falana filana girme. O müsait olmasa zaten tatlı kahve demez. Olursa bir daha ki muhabbetiniz için örnek olarak yazıyorum.
Görüşmek istemeyen bir erkek çok rahat müsait değilim der, merak etme. O "ay şimdi hayır dersem kesin bozulur, ayıp olur" diye biz kadınlar düşünüyoruz.
Erkeklerin mantık süzgeci bize göre daha doğrudan. Erkekler kadınlara göre cidden daha düz.
Zaten yemekte ya da tatlı-kahvede anlarsın senden hoşlanıp hoşlanmadığını.
Ki bence hoşlanmayan bir adam başbaşa bir şeyler yapmanın yolunu açmaz. Arkadaşlar lafını sıkıştırıverir bir yere.
Altın kural rahat olmak.
Sen gergin olursan o da kendini çekecektir. Sen rahat ol. En iyi ihtimalde bir sevgilin olur, en kötü ihtimalde yemek yer kahve içer evine dönersin.
Daha kötü bir ihtimal yok.

Yani bilemedim...
Bana göre bir Kadın için fazla üstüne düşmüşsünüz Adamın.
İlk izlenimim sanki yemeğe siz diretmişsiniz gibi oldu, ayrıca onun : bir yemek ısmarlarsınız artık' demesi gelişi güzel edilmiş bir söz de olabilir.
Face'den yine ilk ekleyen siz olmuşsunuz, peşinen o instagram'dan teklif yollamış.

Uzun lafın kısası, ayağınız biraz fren'de olsun derim.

Teşekkür ederim detaylı mesajınız için :) sağolun..

1.yemek muhabbetini öylesine de demiş olabilir bende yaparım insanlara geyğine
2. yazmışsın sonra mşglsn glb canım tam trip cümlesi hiç gerek yok.
3. kapalı fotolarını kaldır bence insanlar hakkında önyargı oluşabilir. bi kapalı bi açık olarak karekterinin oturmadığını vs düşünebilir.
4. yemekte de hesabı ödemek isterse çokta ısrarcı olma illa ben ödeyeceğim diye.

yazdıklarından fazlasıyla kuzun adam ya hoşlanıyor ya da kurt hazır ayağıma hatun geldi diye düşünüyo olabilir

bu kadına bayılıyorum yaa

havada aşk kokusu var yalnız ılgını cok bellı etmıssın oda farkındadır buyuk ıhtımal... ıkınız de cocuk degılsınız duygularından bahsedebılırsın ona acabalarla yasamak yerıne :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…