Hoşlanıyor mu ? Kafamda mı kurdum ? Aşık oldum.. Sizce ne yapmalıyım ?

Sevdemmm904

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2016
76
32
3
33
Öncelikle merhaba, burada insanlar dertlerini paylasiyormus. Bende yeni üyeyim ve paylasmak istiyorum. Tabi dertten sayilirsa..
Ben birisinden hoşlanıyorum. Ben 24 o 31 yaşında.
Daha doğrusu hareketleri ilgimi çekti. Geç oldu diye mesaj atması, eve gidebildiniz mi demesi filan.. Bir günde geç oldu ben sizi bırakıyım Dedi. Evime bıraktı. ( istemememe rağmen )
Bende buna istinaden facebooktan ekledim. İş yeri arkadaşı sonuçta. Ben uzman yardımcısıyım o düz memur. Yani altım oluyor.Şefi gibi bişeyim. (detay bilin diye yazıyorum)
Facebooktan ekleyince bu bana mesaj attı. İnşallah yağmurda ıslanmadınız iyi ıstırahatler yazmış akşam. Sonra instadan davet yolladı kabul ettim. Resimlerimi beğendi.
Şaşırdım açıkçası..
Sonra bizim kurum sınavları vardı inşallah iyi not alırım filan diyodum. Buda bana çalışmam gereken kaynakları önerdi filan sonra dediki yüksek alırsanız valla bi yemek isterim dedi gülerek :)
Neyse sonuçlar açıklandı ben yüksek not aldım. Söyledim dedim ki sizin şu yemek işini bi halledelim dedim. Oda olur valla Dedi güldü.
Akşamına mesaj attım söylemeyi unuttum Salı akşamı isterseniz yemek yiyelim dedim.
Oda size külfet olmak istememem yazıp gülücük koymuş. Bende bozuldum açıkcası reddedildim gibi hissettim :))
Cevap vermedim 10 dk sonra tekrar yazdı. Ama bir tatlı ve çay olabilir yazmış.
Bende külfetlik bir durum yok ama siz bilirsiniz yazdım. Buda tamam yok ben size yük onarsın diye dedim yazdı. Ama tatlı ve kahve benden Dedi.
Bende işiniz vardır belki ya da müsait değilseniz anlarım sorun yok yazdım. Oda yok hayır tamam yiyelim Dedi.
Bende hepsi benden sizlik bişe yok dedim :)
Sonra bu bişe sorcam Dedi.
Evet dedim.
Siz kapalıymışsınız Yazmış.
İnstagramdan fotolarınıza baktım.
Evet dedim eskiden öyleydi ama nasip dedim. Oda inşallah bir gün tekrar öyle çalışmak nasip olur dedi. İnşallah dedim inşallah... Yazmış.
Sonra güldüm ben bu iyi istirahatler size yazmış bende sizede dedim.
Konuşma-diyalog bu şekilde.
Sorum şu benden hoşlanıyor mu ? Yoksa kafamda mı kuruyorum ?
Yemekte Nasıl davranıcam bilmiyorum..
Utanıyorum
Ben ondan çok hoşlanıyorum..
Bu arada arkadaşıyla yanımda konuşuyor artık evlenmek istediğini ufukta bişeyin olmadığını filan. Ben yan odada duyuyorum..
Sizce amacı ne ?
Baş başa kaldığımızda soruyor hiç şuraya gittiniz mi. İşte laf lafı açıyor.
Mesela istese şuan whatsaptan yazabilir ama yazmıyor.. Yani hoşlanmadı Brnce benden..
Bide konuşurken gözlerime bakıyor derin derin :))
Bu arada çevresinde ilgi çeken alımlı birisiyim. Yani bu bi sebep değil ama bilmiyorum.. Amacı ne bilmiyorum..

Kapalısın ve açıldın mı?

bence ilgisi var.

Hevesim kaçtı artık bilmiyorum.. Kendi bilir yemeği yiyip erkenden kalkmayı düşünüyorum.
Eğer bir erkeğe ilgini belli edeceksen usulüne göre yapmalısın. Önce adama peynir kırıkları bırakıp sonra da "sn msglsn glba, nyse :/" yazmak çok çocukça.
O yemek muhabbeti nedir, öyle?
Öncelikle sizin yemek muhabbetini halledelim dedikten sonra akşama mesaj atmak nedir?
O iş öyle olmaz. Ya hesaplı kitaplı yapacaksın ya da yapma.
Hadi yaptın
şuna ne gerek var:

işiniz vardır belki ya da müsait değilseniz anlarım sorun yok yazdım
Madem adama "teklif" ediyorsun, o zaman "ağır kız"ı oynayıp adamın devrelerini yakma.
Bir erkeğe ilgini belli etmek seni hafif kız yapmaz.
Şu yukarıdaki muhabbete gerek yok.
Adam kahve ve tatlı olabilir mi dedi.
Tamam diyeceksin. Bu kadar basit. Flört bu kadar zor bir şey değil yahu 15'lik kızlar yapıyor.
Bozulacak bir şey yok.
Belki adam yemeğin henüz bu kadar başlangıçta ağır kaçabileceğini düşündü.
Bir dahakine o yemeğe çıkmayı teklif ederdi.
Bu kadar kasmayın, gerek yok. Şimdi sonuç olarak yemeğe çıkıyorsunuz sanırım. Öyle erkenden kalkıp kendi kendinize tavırlara falan girmeyin, adam muhtemelen ne olup bittiğini anlamayacak "hatun arıza çıktı Rıza Baba" moduna girecektir. Yemeğinizi yiyin, tatlınızı yiyin, sonra da dönün evinize gelin.
Adamdan hoşlanmadıysanız da bir daha buluşmazsınız, olur biter. Şu anda kendi kendinize adamın haberi bile olmayan bir şey için trip atıyorsunuz.

Kendino bu kadar eletirme ne yaptiysan icinden gelmis yanlis bisey yok.adamin bence ilgisi var.
Cik yemege nasik davranmak istiyorsan oyle davran kendini bukadar kasma dogal ol.

ilginizi çok belli etmeyin yahu :) bana da adam sizden hoşlanmış gibi geldi.

yalnız bu kadar kafanızda her şeyi kurup kendi kendinize triplere girecekseniz yol yakınken vazgeçin adamdan yazık günah adama.

yemekten erken de kalkmayın gayet rahat davranın. olacağı varsa zaten olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…