- 30 Nisan 2016
- 76
- 32
- 3
- 33
- Konu Sahibi Sevdemmm904
-
Kapalısın ve açıldın mı?Öncelikle merhaba, burada insanlar dertlerini paylasiyormus. Bende yeni üyeyim ve paylasmak istiyorum. Tabi dertten sayilirsa..
Ben birisinden hoşlanıyorum. Ben 24 o 31 yaşında.
Daha doğrusu hareketleri ilgimi çekti. Geç oldu diye mesaj atması, eve gidebildiniz mi demesi filan.. Bir günde geç oldu ben sizi bırakıyım Dedi. Evime bıraktı. ( istemememe rağmen )
Bende buna istinaden facebooktan ekledim. İş yeri arkadaşı sonuçta. Ben uzman yardımcısıyım o düz memur. Yani altım oluyor.Şefi gibi bişeyim. (detay bilin diye yazıyorum)
Facebooktan ekleyince bu bana mesaj attı. İnşallah yağmurda ıslanmadınız iyi ıstırahatler yazmış akşam. Sonra instadan davet yolladı kabul ettim. Resimlerimi beğendi.
Şaşırdım açıkçası..
Sonra bizim kurum sınavları vardı inşallah iyi not alırım filan diyodum. Buda bana çalışmam gereken kaynakları önerdi filan sonra dediki yüksek alırsanız valla bi yemek isterim dedi gülerek :)
Neyse sonuçlar açıklandı ben yüksek not aldım. Söyledim dedim ki sizin şu yemek işini bi halledelim dedim. Oda olur valla Dedi güldü.
Akşamına mesaj attım söylemeyi unuttum Salı akşamı isterseniz yemek yiyelim dedim.
Oda size külfet olmak istememem yazıp gülücük koymuş. Bende bozuldum açıkcası reddedildim gibi hissettim :))
Cevap vermedim 10 dk sonra tekrar yazdı. Ama bir tatlı ve çay olabiliryazmış.
Bende külfetlik bir durum yok ama siz bilirsiniz yazdım. Buda tamam yok ben size yük onarsın diye dedim yazdı. Ama tatlı ve kahve benden Dedi.
Bende işiniz vardır belki ya da müsait değilseniz anlarım sorun yok yazdım. Oda yok hayır tamam yiyelim Dedi.
Bende hepsi benden sizlik bişe yok dedim :)
Sonra bu bişe sorcam Dedi.
Evet dedim.
Siz kapalıymışsınızYazmış.
İnstagramdan fotolarınıza baktım.
Evet dedim eskiden öyleydi ama nasip dedim. Oda inşallah bir gün tekrar öyle çalışmak nasip olur dedi. İnşallah dedim inşallah... Yazmış.
Sonra güldüm ben bu iyi istirahatler size yazmış bende sizede dedim.
Konuşma-diyalog bu şekilde.
Sorum şu benden hoşlanıyor mu ? Yoksa kafamda mı kuruyorum ?
Yemekte Nasıl davranıcam bilmiyorum..
Utanıyorum
Ben ondan çok hoşlanıyorum..
Bu arada arkadaşıyla yanımda konuşuyor artık evlenmek istediğini ufukta bişeyin olmadığını filan. Ben yan odada duyuyorum..
Sizce amacı ne ?
Baş başa kaldığımızda soruyor hiç şuraya gittiniz mi. İşte laf lafı açıyor.
Mesela istese şuan whatsaptan yazabilir ama yazmıyor.. Yani hoşlanmadı Brnce benden..
Bide konuşurken gözlerime bakıyor derin derin :))
Bu arada çevresinde ilgi çeken alımlı birisiyim. Yani bu bi sebep değil ama bilmiyorum.. Amacı ne bilmiyorum..
Evet, öğrenciyken kapalıydım.Kapalısın ve açıldın mı?
Kapali fotolarin niye halen duruyo o zaman?Evet, öğrenciyken kapalıydım.
Çok eski alt tarafta mezuniyet fotoğraflarımdı özel çekimdi silmeye kıyamadım. Ondan.Kapali fotolarin niye halen duruyo o zaman?
Bilmiyorum hiç mesaj atmadı hani ben yol verdim yani.. Şefim filan çekinmesin diye.Bence ilgisi var Tanımaya çalışıyor, devamı gelir mi zaman gösterir.
Ilgini yeterince belli etmissin yemek teklifi filan yaparak.. Bundan sonrasi ona kalmis artik, bence bsy yapmaBilmiyorum hiç mesaj atmadı hani ben yol verdim yani.. Şefim filan çekinmesin diye.
bence ilgisi var.Öncelikle merhaba, burada insanlar dertlerini paylasiyormus. Bende yeni üyeyim ve paylasmak istiyorum. Tabi dertten sayilirsa..
Ben birisinden hoşlanıyorum. Ben 24 o 31 yaşında.
Daha doğrusu hareketleri ilgimi çekti. Geç oldu diye mesaj atması, eve gidebildiniz mi demesi filan.. Bir günde geç oldu ben sizi bırakıyım Dedi. Evime bıraktı. ( istemememe rağmen )
Bende buna istinaden facebooktan ekledim. İş yeri arkadaşı sonuçta. Ben uzman yardımcısıyım o düz memur. Yani altım oluyor.Şefi gibi bişeyim. (detay bilin diye yazıyorum)
Facebooktan ekleyince bu bana mesaj attı. İnşallah yağmurda ıslanmadınız iyi ıstırahatler yazmış akşam. Sonra instadan davet yolladı kabul ettim. Resimlerimi beğendi.
Şaşırdım açıkçası..
Sonra bizim kurum sınavları vardı inşallah iyi not alırım filan diyodum. Buda bana çalışmam gereken kaynakları önerdi filan sonra dediki yüksek alırsanız valla bi yemek isterim dedi gülerek :)
Neyse sonuçlar açıklandı ben yüksek not aldım. Söyledim dedim ki sizin şu yemek işini bi halledelim dedim. Oda olur valla Dedi güldü.
Akşamına mesaj attım söylemeyi unuttum Salı akşamı isterseniz yemek yiyelim dedim.
Oda size külfet olmak istememem yazıp gülücük koymuş. Bende bozuldum açıkcası reddedildim gibi hissettim :))
Cevap vermedim 10 dk sonra tekrar yazdı. Ama bir tatlı ve çay olabiliryazmış.
Bende külfetlik bir durum yok ama siz bilirsiniz yazdım. Buda tamam yok ben size yük onarsın diye dedim yazdı. Ama tatlı ve kahve benden Dedi.
Bende işiniz vardır belki ya da müsait değilseniz anlarım sorun yok yazdım. Oda yok hayır tamam yiyelim Dedi.
Bende hepsi benden sizlik bişe yok dedim :)
Sonra bu bişe sorcam Dedi.
Evet dedim.
Siz kapalıymışsınızYazmış.
İnstagramdan fotolarınıza baktım.
Evet dedim eskiden öyleydi ama nasip dedim. Oda inşallah bir gün tekrar öyle çalışmak nasip olur dedi. İnşallah dedim inşallah... Yazmış.
Sonra güldüm ben bu iyi istirahatler size yazmış bende sizede dedim.
Konuşma-diyalog bu şekilde.
Sorum şu benden hoşlanıyor mu ? Yoksa kafamda mı kuruyorum ?
Yemekte Nasıl davranıcam bilmiyorum..
Utanıyorum
Ben ondan çok hoşlanıyorum..
Bu arada arkadaşıyla yanımda konuşuyor artık evlenmek istediğini ufukta bişeyin olmadığını filan. Ben yan odada duyuyorum..
Sizce amacı ne ?
Baş başa kaldığımızda soruyor hiç şuraya gittiniz mi. İşte laf lafı açıyor.
Mesela istese şuan whatsaptan yazabilir ama yazmıyor.. Yani hoşlanmadı Brnce benden..
Bide konuşurken gözlerime bakıyor derin derin :))
Bu arada çevresinde ilgi çeken alımlı birisiyim. Yani bu bi sebep değil ama bilmiyorum.. Amacı ne bilmiyorum..
:)Yaş 24 hareketler 16Siz büyüyün biraz bence ya
İyide o dedi bi yemeğe hayır demem diyeIlgini yeterince belli etmissin yemek teklifi filan yaparak.. Bundan sonrasi ona kalmis artik, bence bsy yapma
Sonra sen yazmissin ismarlarim sali gunu filan diye.. Bence gerek yoktuİyide o dedi bi yemeğe hayır demem diye
PekiSonra sen yazmissin ismarlarim sali gunu filan diye.. Bence gerek yoktu
Hevesim kaçtı artık bilmiyorum.. Kendi bilir yemeği yiyip erkenden kalkmayı düşünüyorum.bence ilgisi var.
Eğer bir erkeğe ilgini belli edeceksen usulüne göre yapmalısın. Önce adama peynir kırıkları bırakıp sonra da "sn msglsn glba, nyse :/" yazmak çok çocukça.Hevesim kaçtı artık bilmiyorum.. Kendi bilir yemeği yiyip erkenden kalkmayı düşünüyorum.
Madem adama "teklif" ediyorsun, o zaman "ağır kız"ı oynayıp adamın devrelerini yakma.işiniz vardır belki ya da müsait değilseniz anlarım sorun yok yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?