Hoşlandığımı nasıl belli edeceğim

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.546
498
Kızlar benim kendime göre büyük bir problemim var. Benim bir arkadasım var, bu arkadasımın da baska bir arkadası birkac yıl once instagram daha duzgun bir ortamken hepimizin hesapları acıkken girip benim fotoğraflarımı likeliyordu. Yıllar gecti, arada ben de girip bakıyordum ama kasıtlı degil yani öyle aklına gelir ya insanın oylesıne. Bu zaman zarfında onun bir sevgilisi oldu, benim de.. gectigimiz sene bu zamanlar bir yerde karsılastık, merhabalasmadık ama birbirimizi tanıdıgımız icin bir bakısma ve karsılıklı gulumseme oldu o kadar. o zaman ikimizin de sevgilisi vardı.
günümüze yaklasıyorum, 2017 eylül gibi falandı, ben girip baktım cocugun profiline kızla fotoğraf silmis (ben de temmuz gibi ayrılmıstım) ama kızın profiline baktım hala fotograflar duruyordu, yalnız takiplesmiyorlardı. Söyle dusundum, cocuk biraz arayısa girmis gibi, cunku sevgilin var ama fotografları kendi profilinde etiketli olan kısımda saklamıs, kızla takiplesmiyor, anlamsız geldi.
Sonra kasım ayında bu cocuk beni ekledi. Ben cok sasırdım cunku aramızda hicbir etkilesim, bir konusma bir tanısma yok. Sadece benim cok yakın bir arkadasımın cocukluk arkadası, ortak arkadasımız aracılıgı ile birbirimizi tanıyoruz, biliyoruz.. Bu arada o da kızla ayrıl barıs ayrıl barıs uzerine, gecen ay sonunda tamamen ayrıldılar, kızla ortak olan arkadaslarım da birbirlerini silmis.

Simdi konumuz su, ben bu cocuktan biraz hoslanıyorum. Birazcık da umitlerim var aslında cunku gecenlerde actıgım bir konu vardı, bu cocuk sürekli ilk olarak storylerime bakıyor ama hepsine ilk bakıyor, yani elinde surekli telefon herhalde bunu kendime yormamaya calıstım. ilk bakmasının yanı sıra da o bakanlar listesinde de ismi surekli ilk sırada cıkıyor. Dedim herhalde ben de girdigim icindir belki ama daha cok girdigim hesaplar var kontrol etmek icin (kendi blog hesabım mesela) ama ne bileyim hep o cıkınca ustte öyle gözume takılmaya basladı. biz kasımda takiplesmeye basladıktan sonra ben 4 tane resim koydum, o da benim koydugum resimleri hep ilk likeladı ama hep ilk, daha 7. saniyede falan likelıyor. Bir de son olarak, aralık ayında kızla ayrıldıkları bir ara, bir gun girip benim eski fotograflarımı likelamıstı. Ben de sasırmıstım beklemiyordum. Sonra barıstı kızla ama simdi tamamen ayrılar bunu biliyorum ve eminim.

Size akıl danısmak istedigim kısım da su, haftaya bizim ortak arkadasımız olan kisiyle görusecegim. Ben simdiye kadara hicbir adım atmadım, ama artık bilmiyorum ne yapsam. Ortak arkadasımıza söylesem mi diye dusunuyorum, ama net bir sey degil sadece "beni de senin bir arkadasın ekledi gecenlerde" falan diyecegim. Yani sadece konuyu acmak adına. belki o da o cocuga söyler. bilmiyorum sizce söylesem mi? açıkcası dusunmuyordum böyle bir sey yapmak ama ondan da net bir sey goremedim , 31-32 yasında bu arada. Onun bana karsı bir hissi var mı yok mu bilmiyorum, gerci dusunuyorum olsa da simdiye kadar bir adım atardı, ama bir de yeni ayrıldı, uzun iliskiydi, simdi tekrar aynı hengameye girmek icin hazır hissetmiyor da olabilir veya benden toptan hoslanmıyor da olabilir, her sey olabilir sonucta. Sadece yine de sansımı denesem mi, sadece konuyu acacagım, cunku surekli ay ilk baktı ay ilk likeladı ay sunu yaptı bunu yaptı diye anlam cıkarıp kendimi yormak da istemiyorum. Belki arkadasım ona bir sey soyler bir sekilde bir iletisim olur, bilmiyorum.. Akıl almaya cok ihtiyacım var

Son düzenleme:
İlk olarak resim değil, fotoğraf.
İkinci olarak da her ayrıldığında sizi takip edip fotoğraflarınızı beğenen biri pek de normal değil bence.
Arkadaşınıza bir şey demenize gerek yok. Oluruna bırakın yeter.

Dogrusunun fotograf oldugunu biliyorum, lafın gelisi resim demis olabilirim, iki kere resim demisim zaten sadece
Ve her ayrıldıgında degil, bir kere yaptı bunu. Bir de net bir sey demeyecektim, bir suredir oluruna bıraktım ama sadece konusunu acmaya zemin hazırlamayı dusunuyordum. bilmiyorum adım atmam ne kadar dogru olur veya olmaz..

İkiniz de boşluğa düşmüşsünüz.
Önce herkes eskileri unutsun tamamen
SEVGİLER
biriyle ilgilenmek neden bosluga dusmek olsun ki? benim eskiyle bir seyim kalmadı, onun var mı yok mu bilmiyorum, ama cok aşık ve ayrılamayacak gibi olsa iki aydır dk bası ayrılıp barısma muhabbeti olmazdı, bir de simdi tamamen ayrılar, sonucta illa ki barısırlardı belki bir sekilde, kız 36 yasında cocuk da 32 kocaman insanlarız artık. ben de 25

Şahsi düşüncemi yazdım.
O zaman gidin açılın.
Kadın erkek eşittir lakin her konuda olamaz.
İlk adım bu tür konularda erkekten gelmeli benim için.

hoşlandığınızı o size açılırsa belli edersiniz

adamakıllı ilişki potansiyeli olabilecek bir adamın böyle like, ekle falan uğraşacağını hiç sanmıyorum. hoşlanıyorsanız bile en fazla gönül eğlendirin zira bence kendisinin de eğilimi bundan fazlası değil. :)

Arkadasina direk hoslaniyorum demede beni ekledi diye konuyu acip onun hakkinda caktirmadan bilgi alabilirsin.Bence ilk adimi o atsin zaten hoslaniyorsa kesin atar ama niyeyse adam bana pek guven vermedi.

Arkadasina direk hoslaniyorum demede beni ekledi diye konuyu acip onun hakkinda caktirmadan bilgi alabilirsin.Bence ilk adimi o atsin zaten hoslaniyorsa kesin atar ama niyeyse adam bana pek guven vermedi.
aynen ben de aynı seyi dusunuyorum. sadece konuyu acmayı dusunuyorum. obur turlu böyle bir konuda acıkası adım atmaya cok cesaret edemiyorum

bilmem ki, baska turlu nasıl iletisim kuracaktık, sonucta telefon numaramı da bilmiyor, öyle instagramdan ekledi likelıyor. kötü bir niyet görmedim ben. direkt numaramı istese ben de hemen versem bence daha garip olurdu. cok ani olurdu yani öyle diyim. ya benim öyle gönül eglendirmeye pek mecalim yok zaten efor sarf edecegim bir iliski turu olmaz öyle bir sey de. ondan öyle bir niyet sezersem de bundan sonra sadece selamın aleykum aleykum selam.

Ben hep birşeylerin zamanla yolunu bulacağını düşünürüm. Yani olacaksa bir zamanı vardır. 30 yaş üstü bir beyin bence de söylemesini beklemek gerekir. Ben olsam biraz daha susar sabrederdim. Zaten onda da en ufak bir şey varsa ; seninle iletişime geçecektir.

Bu arada; likelamak ne Türkçede ne de İngilizcede var. Güzelim türkçemizdeki beğenmek fiili varken , likelamak çok uygun değil sanki.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

sevgilisiyle ayrıldığı bir dönem eski fotoğraflarınızı beğenmesini pek masum görmedim ben ondan dedim :) bana boşlukta bir adam gibi geldi. ya da çevremde ne kadar çapkın erkek varsa aynı yöntemi denediğini gördüğümden bir önyargım da olabilir tabii. ben arkadaşınıza ve o adama bir şey yazmanızdan yana değilim. madem koca adam, sanal hareketlerin ötesine geçip, bir mesaj falan atabilir eğer çok gönlü varsa.

öyle alıskanlık likelamak commentlesmek falan dilimize takılmıs, haklısınız bu konuda. hem de coookk..
diger konuda da bakalım ben beklemedeyim aynen. sabırla bekliyorum.

etraf zaten maalesef aranan erkek dolu o konuda ben de artık cok dikkat ediyorum o kadar belli oluyor ki... bu kisinin ailesi, kendisi cok duzgun o yuzden de birazcık ısındım diyebilirim. cunku acıkcası birinden hoslanacaksam bile once arastırıyorum sorusturuyorum eger mantıken uygun biriyse o zaman duygularımı icime sinerek yasayabiliyorum. öbür türlüsü her sekilde ziyan

Sonuna kadar okuyamadim bile. Iliskiniz sosyal medya uzerine kurulu. O onu takip etmis yok silmis yok etiket yok ortak arkadas cikarma yok story... Ne yorucu ya hu. Birak sosyal medyada kalsin iliskiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…