Hoşlandığımı bey bacim dedi

simeyra

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2020
3.282
5.554
Hanımlar konuyu çok kısa özet gecicem. Dert de değil aslında pazar pazar biraz da eğlencesine açıyorum. Bir erkek neden bunu der yorumları merak ediyorum.

Bir bey var, iki aydır ilgileniyor. Genelde yazışma şeklinde hemen her gün bir kez yazıyor. Arada aradığı da oldu ufak ufak. 30'lu yaşların sonunda. Bekar ( oyle diyor). Sürekli iş seyahatlerinde olan biri, yazılımcı. Sosyal medyada tanıştık, bir kere buluşup kahve içtik 10 gün önce. İkimiz de beğendik ki konuşmanın devamı geldi. Ertesi gün seyahata gitti zaten . O iki gun once döndü ben gidiyorum şimdi. Hikayemde görünce , bana gece 12'de çık kapıya gitmeden göreyim dedi. Ben de zaten bir haftaya dönüyorum bu saatte olmaz dedim. Israr etti azıcık spontane güzel şeyler olur diye. Daha uygun bir zamanda daha iyi bir plan yaparız dedim. Bu kibarca reddedisini not aldım dedi. Ben de haftaya dönüyorum zaten, uzağa da gitmiyorum dedim. Kısmet değilmiş istedim reddettin falan dedi. Ben de hadi iyi geceler dile yatalım geç oldu dedim. İyi geceler dedi ben de iyi geceler canım dedim. Sana da bacım dedi. Şaka falan yapacak karakterde biri de değil. Adam kapıya gece cikmadim diye friendzone a mi attı beni anlamadım.?

Hanımlar konuyu çok kısa özet gecicem. Dert de değil aslında pazar pazar biraz da eğlencesine açıyorum. Bir erkek neden bunu der yorumları merak ediyorum.

Bir bey var, iki aydır ilgileniyor. Genelde yazışma şeklinde hemen her gün bir kez yazıyor. Arada aradığı da oldu ufak ufak. 30'lu yaşların sonunda. Bekar ( oyle diyor). Sürekli iş seyahatlerinde olan biri, yazılımcı. Sosyal medyada tanıştık, bir kere buluşup kahve içtik 10 gün önce. İkimiz de beğendik ki konuşmanın devamı geldi. Ertesi gün seyahata gitti zaten . O iki gun once döndü ben gidiyorum şimdi. Hikayemde görünce , bana gece 12'de çık kapıya gitmeden göreyim dedi. Ben de zaten bir haftaya dönüyorum bu saatte olmaz dedim. Israr etti azıcık spontane güzel şeyler olur diye. Daha uygun bir zamanda daha iyi bir plan yaparız dedim. Bu kibarca reddedisini not aldım dedi. Ben de haftaya dönüyorum zaten, uzağa da gitmiyorum dedim. Kısmet değilmiş istedim reddettin falan dedi. Ben de hadi iyi geceler dile yatalım geç oldu dedim. İyi geceler dedi ben de iyi geceler canım dedim. Sana da bacım dedi. Şaka falan yapacak karakterde biri de değil. Adam kapıya gece cikmadim diye friendzone a mi attı beni anlamadım.?
Yani reddetmişsin o da hadi eyvallah o zaman demiş 😂

reddedilmeyi sindirememiş, kibirli birine benziyor..

gıcıklık olsun diye demiş bence.
friendzone nun türkçesi yok mu?
adamında ben gibi ne anlama geldiğini bilmediğinden eminim:)
Arkadaşimsin diyor ama her an boşa kalırsam flörtüm de olursun arada bı yerde bırakıyor

O sondakı dedıgın ne bacım frıdzone filan anlamadım😅😅

Evet ıstedıgını elde edemeyınce peşimde koş dur artık bacımsın demeye getırmıs
Bırak kendı kendıne oynasın delimi ne
Türkçesi sanırım eskiden hoslandigin kişiye arkadaşça yaklaşmak gibi bisey. Tam kelime anlamı var mı bilmiyorum. Ben de beğendim mesajı geçtim:))

gıcıklık olsun diye demiş bence.
friendzone nun türkçesi yok mu?
adamında ben gibi ne anlama geldiğini bilmediğinden eminim:)
Hahah ben de bilmiyorum direkt Türkçe çevirisini. Türkçe de arkadaşa bağlamak gibi bisey sanirim
reddedilmeyi sindirememiş, kibirli birine benziyor..
Evet bunu not aldım falan dedi zaten

Cok tatli tam benim kafam da adam 2 dkka inerdim .Bende arkadaşlarıma böyle yapıyorum hoşlarına gidiyor😄 ava evliyim uzgunum 😁 sende aaa abartma f3lan de şakaya vur gelince özlem gideririz de.

Ama siz hep böyle yapacaksanız olmaz

Bence adam seni gece görmek istemekle güzel bi jest yapmış.
Çık kapıya göreyim demiş.
Biri beni böyle reddetse bende direk soğuk davranırdım. Ama bacım felan biraz saçma olmuş.
Yarım saate çık kapıya dedi. Üstüm müsait değil. Gece saat 12. Ne bileyim kahve falan içeriz dedi. Daha uygun bir saatte olur dedim. Zaten bir saat mesafe gideceğim yer oraya gelirsin dedim. Şu an böyle bir fırsat varken istiyorken göreyim dedi ısrar etti biraz.

Cok tatli tam benim kafam da adam 2 dkka inerdim .Bende arkadaşlarıma böyle yapıyorum hoşlarına gidiyor😄 ava evliyim uzgunum 😁 sende aaa abartma f3lan de şakaya vur gelince özlem gideririz de.

Ama siz hep böyle yapacaksanız olmaz
Ben de öyle tatlı tatlı şakaya vurdum zaten. Ama yarım saate duş almam giyinmek falan sürerdi. Bir de saat çok geç olunca. İki aydır yazisiyoruz ama günde birkaç cümle yazıyor cevap veriyorum. Telefonla çok az konuştuk. Geldikten sonra iki gün buradaydı teklif de etmedi ki. Zaten ilk buluşma da yarım saat sürmüştü. Biraz daha özenli bir plan bekledim:))

Niye kabul etmediniz ki? Ben çok severdim gece gelme olaylarini. 😃
Gece yarısı o 15 dakika araba buluşmaları ayrı bi güzel oluyordu.
Ayy pişman oluyorum yavaş yavaş. Ne bileyim öyle anlık geliyorum kahve içeriz deyince gece 12 daha uygun bir saat iyi olur dedim

X