- 18 Mart 2013
- 3.800
- 12.246
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
-
Adam zaten bacı modunda takılıyor başbaşayken demiştin. Herkesin içinde samimiymiş. Bu da arkadaş samimiyetiydi demek ki. Sezgilerinizden bence de şüphe edin.
Cidden ben bıktım bu tür şeylerden. Her size iyi davranan karşı cins umut vermiyordur! Ya da size aşık değil! Kızlarımız bunu bi anlasa sorun da kalmaz, hayal kırıklığına da uğramaz!
En ufak bişeyde herkes herkese aşık etiketi bitmiyor.
Hüsniye insan nasıl oluyor bu arada ¿
Blmem olabilir . O kısmi bilmediğim için sordumHüsnü kuruntudan turetilir ya o da çok Hüsniye ymis derlerdi eskiden. Bir ara moda bir kartı sanki yanlış mı hatırladım?
Merhaba arkadaşlar dün bir konu açmıştım burada. Afrika'da bir yardım kuruluşunda çalışıyorum Etiyopyalı doktor iş arkadasimdan hoşlanıyorum hatta komşu oluyoruz bana karsi sinyalleri var hatta ev arkadaşı ile onun evine yemeğe gittim diye. Hatta biri evli olmasın kontrol et demişti. Yemin ederim hiç ihtimal vermedim. Çünkü genc görünüyor, İngiltere'de okumuş hayati international görevlerde gecmis hatta yaşını sordum tahmin et dedi 29 dedim güldü eh yaklasik dedi.
Ama 6. Hissine tüküreyim yani meğer bilmeden coluklu cocuklu adama goz dikmişim kendi kendime gelin guveu olmuşum hele bir de ofisteekiler de anladı kesin çok utanıyorum.
Nasil kesfettim derseniz bunun Kenyalı ev arkadaşı da is arkadasim bebegu varmış ailesi Kenya'da kalmis. Dedim aaaa senin cocugun mu var. Sonra şeytan dürttu bir kadın iş arkadaşıma lafını actim burada da herkesin çocuğu var di mi dedim. Evet diyip bizim Etiyopyalınin İngiltere'de 3 çocuğu oldugunu söyledi. Sok oldum 3 çocuk ne ya. O kadar muhabbet ettik insan hiç yavrusu dan bahsetmez mi bir yerde belirtmez mi. Benimle flört mü etti gerçekten simdi bu herif ettiyse boyu devrilsin etmediyse de ben ne kadar Hüsniye bir insanmisim.
Resmen sergilerime olan guvenim sarsıldı. Neden bilmiyorum kendimi kötü hissettim. Yani tavsiye edilecek bir durumum yok sadece içimi dökmek istedim. Siz siz olun birinden hoslanmadan önce kaç cocugu varmis bir sorun.
International insanlar, resmi oldukları iş arkadaşlarına eşinden, çocuğundan bahsetmez ki. Kime ne sonuçta. Niye anlatayım iş arkadaşıma. Siz yanlış anlamışsınız tavrını diyeceğim de ortada tavır da göremedim ki
O kadar tatlı anlatmışsınız ki gelip bi sarılasım geldi size
Neyse ki erken farketmişsiniz, üzülmeyin.
Kaç çocuk olayı çok tatlı
her gün uyduruk bir konuyla geliyor yeni uyelerMerhaba arkadaşlar dün bir konu açmıştım burada. Afrika'da bir yardım kuruluşunda çalışıyorum Etiyopyalı doktor iş arkadasimdan hoşlanıyorum hatta komşu oluyoruz bana karsi sinyalleri var hatta ev arkadaşı ile onun evine yemeğe gittim diye. Hatta biri evli olmasın kontrol et demişti. Yemin ederim hiç ihtimal vermedim. Çünkü genc görünüyor, İngiltere'de okumuş hayati international görevlerde gecmis hatta yaşını sordum tahmin et dedi 29 dedim güldü eh yaklasik dedi.
Ama 6. Hissine tüküreyim yani meğer bilmeden coluklu cocuklu adama goz dikmişim kendi kendime gelin guveu olmuşum hele bir de ofisteekiler de anladı kesin çok utanıyorum.
Nasil kesfettim derseniz bunun Kenyalı ev arkadaşı da is arkadasim bebegu varmış ailesi Kenya'da kalmis. Dedim aaaa senin cocugun mu var. Sonra şeytan dürttu bir kadın iş arkadaşıma lafını actim burada da herkesin çocuğu var di mi dedim. Evet diyip bizim Etiyopyalınin İngiltere'de 3 çocuğu oldugunu söyledi. Sok oldum 3 çocuk ne ya. O kadar muhabbet ettik insan hiç yavrusu dan bahsetmez mi bir yerde belirtmez mi. Benimle flört mü etti gerçekten simdi bu herif ettiyse boyu devrilsin etmediyse de ben ne kadar Hüsniye bir insanmisim.
Resmen sergilerime olan guvenim sarsıldı. Neden bilmiyorum kendimi kötü hissettim. Yani tavsiye edilecek bir durumum yok sadece içimi dökmek istedim. Siz siz olun birinden hoslanmadan önce kaç cocugu varmis bir sorun.
Sağlık olsun .
Birinden hoşlanmak suç değil kirli olduğunu da bilmediğinize göre
yav gerçek olduğuna inanıp bir de yorum yapmayalım k.k hanımları bu ara böyle üyeler türedi acayip konu açıp eğlenıyorlar burdaO kadar tatlı anlatmışsınız ki gelip bi sarılasım geldi size
Neyse ki erken farketmişsiniz, üzülmeyin.
Kaç çocuk olayı çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?