- 18 Mart 2013
- 3.798
- 12.242
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
her gün uyduruk bir konuyla geliyor yeni uyeler
Ben yeni üye değilim ki ama konum biraz dandik ama yalnız hissediyorum buraya yazarak bir muhabbet teselli oluyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her gün uyduruk bir konuyla geliyor yeni uyeler
iyi bakalım hadi sana inanayım devam et sen konuya yorumlarızBen yeni üye değilim ki ama konum biraz dandik ama yalnız hissediyorum buraya yazarak bir muhabbet teselli oluyor.
Evli olacaktı o .Kirli derken ?
Evli olacaktı o .
Telefondan Yazdığım için yanlış olmuş
Ay aklı başında biri şu yorumu yapsa diye sayfadan aşağı iniyordum tam.Her sıcak kanlı insan flört ediyor demek değil...
Kendi kendine Gelin güvey olmak diyorlar konu sahibi hic olmazsa farkında..hani kendi abarttığının...birde farkında olmayanlar var ki tam sinemaAy aklı başında biri şu yorumu yapsa diye sayfadan aşağı iniyordum tam.
Biri selam verir, kadın akşamına düğün davetiyesi araştırır.
Ne bu durumun adı?
Bu iyimişÇok güldüm ya konuya :) benim bir arkadaşım da üniversitede Tanzanyalı bir çocukla konuşuyordu. Arkadaş mı yoksa aşık mı anlayamıyorduk. Çocuk okul bitince ülkesine gitti. Ama gitmeden evvel seni de yanıma alcam, gelmek ister misin falan da demiş. Tüm ailesiyle internet üzerinden tanıştırmıştı. Bizim kız artık Tamzanyada nasil yaşarım mutlu olur muyum diye düşünüyordu ciddi ciddi... sonra çocuk gittikten 2 ay sonra aradığında demiş ki "Bahar ne zaman geliyorsun Tanzanya'ya hepimiz seni bekliyoruz. Hem belki benim de düğünüme yetişirsin." Ben baya gülmüştüm bu olayda ya:) artık çok sıcak kanlılar Afrikalılar bundan mı böyle oluyor anlamıyorum ki:)
Çok güldüm ya konuya :) benim bir arkadaşım da üniversitede Tanzanyalı bir çocukla konuşuyordu. Arkadaş mı yoksa aşık mı anlayamıyorduk. Çocuk okul bitince ülkesine gitti. Ama gitmeden evvel seni de yanıma alcam, gelmek ister misin falan da demiş. Tüm ailesiyle internet üzerinden tanıştırmıştı. Bizim kız artık Tamzanyada nasil yaşarım mutlu olur muyum diye düşünüyordu ciddi ciddi... sonra çocuk gittikten 2 ay sonra aradığında demiş ki "Bahar ne zaman geliyorsun Tanzanya'ya hepimiz seni bekliyoruz. Hem belki benim de düğünüme yetişirsin." Ben baya gülmüştüm bu olayda ya:) artık çok sıcak kanlılar Afrikalılar bundan mı böyle oluyor anlamıyorum ki:)
Boşanmış olamaz mı?Merhaba arkadaşlar dün bir konu açmıştım burada. Afrika'da bir yardım kuruluşunda çalışıyorum Etiyopyalı doktor iş arkadasimdan hoşlanıyorum hatta komşu oluyoruz bana karsi sinyalleri var hatta ev arkadaşı ile onun evine yemeğe gittim diye. Hatta biri evli olmasın kontrol et demişti. Yemin ederim hiç ihtimal vermedim. Çünkü genc görünüyor, İngiltere'de okumuş hayati international görevlerde gecmis hatta yaşını sordum tahmin et dedi 29 dedim güldü eh yaklasik dedi.
Ama 6. Hissine tüküreyim yani meğer bilmeden coluklu cocuklu adama goz dikmişim kendi kendime gelin guveu olmuşum hele bir de ofisteekiler de anladı kesin çok utanıyorum.
Nasil kesfettim derseniz bunun Kenyalı ev arkadaşı da is arkadasim bebegu varmış ailesi Kenya'da kalmis. Dedim aaaa senin cocugun mu var. Sonra şeytan dürttu bir kadın iş arkadaşıma lafını actim burada da herkesin çocuğu var di mi dedim. Evet diyip bizim Etiyopyalınin İngiltere'de 3 çocuğu oldugunu söyledi. Sok oldum 3 çocuk ne ya. O kadar muhabbet ettik insan hiç yavrusu dan bahsetmez mi bir yerde belirtmez mi. Benimle flört mü etti gerçekten simdi bu herif ettiyse boyu devrilsin etmediyse de ben ne kadar Hüsniye bir insanmisim.
Resmen sergilerime olan guvenim sarsıldı. Neden bilmiyorum kendimi kötü hissettim. Yani tavsiye edilecek bir durumum yok sadece içimi dökmek istedim. Siz siz olun birinden hoslanmadan önce kaç cocugu varmis bir sorun.