Hoşlandığım insan evli çocuklu aile babası çıktı!

Yuh 1 değil 2 değil 3 çocuk bide
Adam Allahtan sürekli gezici ya sabit kalsaydı ne olacaktı
Aman bırak be ucuz yırttın , Kesin zencidir

Çok güldüm ya konuya :) benim bir arkadaşım da üniversitede Tanzanyalı bir çocukla konuşuyordu. Arkadaş mı yoksa aşık mı anlayamıyorduk. Çocuk okul bitince ülkesine gitti. Ama gitmeden evvel seni de yanıma alcam, gelmek ister misin falan da demiş. Tüm ailesiyle internet üzerinden tanıştırmıştı. Bizim kız artık Tamzanyada nasil yaşarım mutlu olur muyum diye düşünüyordu ciddi ciddi... sonra çocuk gittikten 2 ay sonra aradığında demiş ki "Bahar ne zaman geliyorsun Tanzanya'ya hepimiz seni bekliyoruz. Hem belki benim de düğünüme yetişirsin." Ben baya gülmüştüm bu olayda ya:) artık çok sıcak kanlılar Afrikalılar bundan mı böyle oluyor anlamıyorum ki:)

Konu sahibi banlanmis, neden acep... tatlı bi anlatımı vardı oysa ki. Evli adamdan hoslanmasina rağmen kk kadınları sahip çıkmış konunun başlığını okuyunca taşlanır sanmıştım, konuyu okuyunca yumuşadım

Çok aşık olmadan çol baglanmadan öğrendiğiniz iyi olmuş geçmiş olsun. Adam demek ki biraz çapkinmış. Çünkü normalde insablar evli oldugunu çocuğu olduğunu falan der. Hani mevzusu olur. Bu adam demek ki biraz o tip işlere yatkınmiş.
Sizi suclamıyorum.Bazı erkekler karşısındaki insana da yanlış mesaj verebiliyor. Çok samimi davranınca sen de bana özel zannediyorsun bir de evli çocuk sahibi oldugunu bilmeyince yanlış anlaşılma olabiliyor. Yine de erken anlamaniz iyi olmuş

Ay aklı başında biri şu yorumu yapsa diye sayfadan aşağı iniyordum tam.
Biri selam verir, kadın akşamına düğün davetiyesi araştırır.
Ne bu durumun adı?
Kendi kendine Gelin güvey olmak diyorlar konu sahibi hic olmazsa farkında..hani kendi abarttığının...birde farkında olmayanlar var ki tam sinema

Bu iyimiş

Bir hikaye de Nijeryalı bir arkadaş ile bir Türk hanım kızımız arasında var.
Çocukla 2 yıl üniversitede çıkıyorlar.
Çocuk bunu ailesinden bir sürü kişi ile tanıştırıyor, skype üzerinden.
Okul bitiyor memlekete donecek, birlikte hediyeler alırken oradaki ailesine çocuk 8 yaşındaki erkek çocuğuna ne alsak, 6 yaşındaki Kıza ne alsak falan diyor. (Eleman 25 yaşında o sırada)
Neyse laf nasıl 2 yılın sonunda oraya geldiyse, çocuklar elemanın çocukları imiş :)
Eleman Nijerya da evli.
Ama çok evliliğin yaygın olduğu bir aileden geldiği için onun için mesele bile degil :) saklamadı yani, sadece lafı açılmadı :))
16 yaşında ilk evliliğini yapmış, çocuklarla bu kız skype dan tanışmış bile yeğenleri falan sandım ne bileyim çocukları olduğunu diyordu.
Neyse bizimki son anda kuma olmaktan kurtuluyor böylece. :)

Boşanmış olamaz mı?

Ben işte bu yüzden kadın olsun erkek olsun karşı cinsle iletişim kurarken laf söz arasında insanın medeni durumundan çoluk çocuğundan bahsetmesi gerektiğini düşünüyorum. Sıcak kanlı olmakla flörtöz yaklaşımlar birbirine çok yakın olduğu için, iletişimin en başında da pat diye flört aşamasına geçilemeyeceği için konu sahibi yanlış hislere kapılmış olabilir, çok normal. Ama karşı tarafın eşinden, varsa çocuğundan bahsetmesi hem ailesine değer verdiğinin bir göstergesi olur hem de karşı cinsi kibarca uyararak duygusal iletişime izin vermediğini söylemiş olur.

Yaa herkes bir anısını anlatmış ben de anlatayım.
Amerikali bir çocukla tanışmıştım, çocuk derken o zaman 31 yaşında.
Bana devamlı "sen ciddi misin? Bak ciddi değilsen beni oyalama. Çocukları sever misin? Anne olmak ister misin? Ben 31 yaşındayım, iki sene sevgili olup sonra 'ailem izin vermedi- sen hristiyansin' falan deme" derdi. Bu arada ben çocukla toplam iki buçuk gün falan gecirmisimdir.
Ben de hep daha tanımadığımi ,dilini bile doğru dürüst konuşamadığımi, evlilik için vs söz veremeyeceğimi soylerdim.
Ama ne zaman romantik konulara girsek mutlaka 'oyalama beni' falan derdi. Artık bir gün dayanamadım ve dedim ki:
Bak çocuk, sen 31 yaşındasın ve 31 sene boyunca evlenmemişsin. Ne var yani ben seni 1 sene oyalasam? Zaten 31 yaşına kadar evlenmemişsin, ha 31 ha 32! Korkma 1 seneyle evde kalmazsin dedim artist artist
Ve bana dedi ki 'ben zaten evlendim, bosandim'
Allah bagislasin İki tane de çocuğu varmış
Sonradan eski konuşmaları milyon kere okurken anladım ki adam çok defa konuya girmeye çalışmış ama ben evlilik manyağı heralde, devamlı evlilikten çocuktan konu açıyor sanmışım

Son düzenleme:
Sen kendi kendine hayal dunyasinda hayal kurmussun.
Her sicak davranan erkek hemem senin askindan olmuyor yani
Bazi erkekler yapisi geregi sicak davranir konusur hemen gelin guvey olursan boyle kalirsin ortada

Yazik adamin da birseyden haberi yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…