- 7 Ocak 2025
- 28
- -1
- 1
- 18
- Konu Sahibi user167272
-
Dalga geçme lütfen ciddi bişey soruyorummmsaçını çek, kaç
Yaşlarınız kaç ve nereden tanıyorsunuz ? Ona göre öneriler gelir.Görünce utanıyorum yüzüne bile bakamıyorum, benimle çoğu zaman dalga geçer ama ne bilim öyle aşağılayıcı değil böyle taklit, ismim ile dalga geçmesi vb. Gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum. Önerii ???
ya hu cocuk olgunlaşmamış, bir kadına masıl davranacağını bilmiyor.Dalga geçme lütfen ciddi bişey soruyorummm
Kendin gibi ol, numara yapma. Gelecek olan gelir.Görünce utanıyorum yüzüne bile bakamıyorum, benimle çoğu zaman dalga geçer ama ne bilim öyle aşağılayıcı değil böyle taklit, ismim ile dalga geçmesi vb. Gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum. Önerii ???
15, aynı sınıftayızYaşlarınız kaç ve nereden tanıyorsunuz ? Ona göre öneriler gelir.
Yani hoşlanıyor mu sizce ?? Çünkü emin olmak istiyorum herkesle dalga geçiyor aslında herkesle değil kendi en yakın arkadaşlarıyla da dalga geçiyorsaçını çek, kaç
ya hu cocuk olgunlaşmamış, bir kadına masıl davranacağını bilmiyor.
isimle dalga gecip taklit yapmak ilkokulda hoşlantı belirtisiydi. bu yaslarda çok kabul gören hareketler değil.
dalga gecmedim yani. madem davranış yaşı bu, siz de aynı yasta davranın
hayır. cocuk olgunlaşmamış biri. kime nasıl davranacağını bilmeyen biri. o kadar sey yazdım, bunu mu anladınız?Yani hoşlanıyor mu sizce ?? Çünkü emin olmak istiyorum herkesle dalga geçiyor aslında herkesle değil kendi en yakın arkadaşlarıyla da dalga geçiyor
İlk okulda hoşlantı belirtisi demişsiniz ümitlenmeye hazırımhayır. cocuk olgunlaşmamış biri. kime nasıl davranacağını bilmeyen biri. o kadar sey yazdım, bunu mu anladınız?
ya hahshd saka gibisinizİlk okulda hoşlantı belirtisi demişsiniz ümitlenmeye hazırım
Biraz da olsa hoşlanmıyor mu ya? Bana bakarken falan da görüyorum belki de sevgisini böyle gösteriyordur ?ya hahshd saka gibisiniz
15 yasindalarmissaçını çek, kaç
ya hu cocuk olgunlaşmamış, bir kadına masıl davranacağını bilmiyor.
isimle dalga gecip taklit yapmak ilkokulda hoşlantı belirtisiydi. bu yaslarda çok kabul gören hareketler değil.
dalga gecmedim yani. madem davranış yaşı bu, siz de aynı yasta davranın
Hadi ablası şimdi güzel bir tabsiye ver
Ay daha çok küçükmüşsün15, aynı sınıftayız
Aslında sınıftan tüm kızlarla iletişimi yok, bazılarınla normal sohbeti var, yakın arkadaşı olduklarıyla dalga geçiyor flnAy daha çok küçükmüşsün
Diğer kızlara nasıl davranıyor peki ?
Bi de bence komik olmadığını ve kırıldığını biraz da olsa belli et.
Görünce utanıyorum yüzüne bile bakamıyorum, benimle çoğu zaman dalga geçer ama ne bilim öyle aşağılayıcı değil böyle taklit, ismim ile dalga geçmesi vb. Gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum. Önerii ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?